Son zamanlarda yaşananlardan sonra sizin için önemini yitiren şeyler var mı?
Ne gibi şeylerden vazgeçtiniz...

Son zamanlarda yaşananlardan sonra sizin için önemini yitiren şeyler var mı?
Ne gibi şeylerden vazgeçtiniz...

Maalesef pek çok şey yitirdi. Bu günlerin geçeceği ümidiyle hâlâ yarın için mücadele veriyorum. Dün önem verdiklerim, bugün önemsiz diye bırakırsam sonra yine mumla ararım.
Bir çok şey önemini yitirdi bende ama en son beni çok yoran, buna rağmen çaba gösterdiğim bir şey beni çok yordu. Çünkü bana var olunmuyorsa bende var olmam. Var olmam için benim için önemi olması lazım. Ve hiç şekilde bende bir önemi kalmadı..
Benim için her geçen gün insanlar önemini yitiriyor ve kendime verdiğim değer artıyor diyebilirim
Bu aslında çok iyi bir şey, en güzel şeydir kendine değer vermek.
Teşekkürler ☺️
Ricalar ☺️
Sezen Aksu şarkısı gibiyim.
Vazgeçtim gözlerinden vazgeçtim sözlerinden..
Teşekkür ederim 🌸
Cevap
7Cevap
Zaten bir çok şey önemsizdi. O yüzden çok büyük bir fark var diyemem. Keyifli akşamlar.
Teşekkür ederim :)
Bugün değer verdiğim bir arkadaşım önemini yitirdi. Abuk subuk sohbet ve saçma sapan hayat felsefesi kibri egosu katlanamaz hal almıştı.
Son zamanlarda değil ama önemini yitirmiş şeyler vardı zaten. Özellikle bazı insanlar. Yeni bir olay değil yani
Evet benim için her şey önemini yitirdi maalesef yani hayal kurmak ya da bunun gibi hedef belirleyeceğim şeyler önemini yavaş yavaş yitirdi benim için bu yüzde de artık bir şey yapmayı düşünmüyorum hayat ile ilgili.
Önemini yitiren bir şey olmadı
Çünkü hayat devam ediyor
Sadece hayat çok ucuz ihmaller çokça can aldı
Belkide yarın sırada biz varızdır
😌
Uğruna üzüldüğüm bir çok şeyin geçici bir hevesten ibaret olduğunu fark ettim. Bazı şeyler de önemini yitirmekten ziyade daha da önemli oldu gözümde. Mesela ailemle oturup bir bardak çay içebilmenin bile ne kadar büyük bir nimet olduğunu fark ettim.
Önem arz eden şeylerin hepsi maalesef ölümcül. Ölenler var dahada can kaybedek günler göreceğizdir. Allah sıralı ölüm versin en değerlisi sona kalsın
Önemini yitiren şeyler küfür. Kim ne söylerse söylesin asla etkilenmiyorum. Karşıdakinin zeka seviyesi cümlelere değilde cinsel organına yetiyorsa o kişi benim kadrajıma giremez.
Gelecekle ilgili planlarım önemini yitirdi diyebilirim çünkü yarın ne olacağımız belli değil
Depremde ne canlar ne hayaller yitip gitti 🖤🖤
Her şey önemini yitirdi son 2 haftada.
Evimin bir köşesinde ölmeyi bekliyorum.
Deprem olursa yapıcak bir şey kaçıcak bir yer yok gibi gözüküyor hanjin. 🙄
Umarım inşallah 😊🙏
Artık her şey benim için önemsiz hatta şu an ölsem umrumda olmaz
Evet var. Hangisini yazsam bilemedim..
O kadar çok mu?
Neredeyse hemen hemen her şey önemini yitirdi, insanlar, zamanlar, eğlenceler falan hiç bir önemi yok artık.
Önemini yitiren bir şey olmadı aynı önemde ama psikolojik olarak yıprandık hepimiz.
Önemini yitiren şeyler varsa bile çıkarı için insanların hayatını yok sayan kişilere yol verdim..
Ölsem de gam yemem o derece hayatımın anlamı ve önemi yok.
var çok sevdiğim şeyler vardı zamanla nefret ettim anlamını kaybetti
Duygularımın yok sayılması veya görmezden gelinmesi. Bu konuyu önemsemiyorum artık.
bana hayatın kendisi tam bir ironi geliyor
Çok şey reis dünya önemsizleşti adeta
Kesinlikle
O kadar şey varki. Mesela instagram
Evet o da var.
Dostluk benim için önemini yitiren şeylerin başında
Ev almaktan vazgeçtim. Müthiş bir boşluk 🤦🏻♀️
Yok , önem arz eden şeyler arttı sadece
Sevgi sevmek sevgi sozcukleri vb.
Her şey önemli çok önemli çok çok önemli
Para benim için önemini çoktan yitirdi
evet, insanların yalanları