+1 yılBu zamana kadar kadınlar hakkında konuştum biraz da erkekler hakkında konuşayım o halde. Öncelikle erkeklerin bu konuda hiçbir suçu yok her şey yetiştirme tarzı ile alakalı. Annelerin babaların ablaların erkek kardeşlerine, çocuklarına söylediği şeylerden biri de "erkek adam ağlamaz" lafıdır. Ama erkek adam ağlar çünkü erkek de bir insandır ve onun da duyguları vardır. Lakin erkeklerin duyguları bastırıldığı için bunları dışa yansıtamıyorlar. Biz bir kız için ağlayan erkek gördüğümüzde "helal be! adam gibi adam" diyoruz çünkü bu normalin dışında bir şey çünkü bize normal olarak sunulan şey "erkek adam ağlamaz" lafıydı. Bir erkek ağlarsa aralarında ana kuzusu, zayıf gibi tabirler konuluyor. Dolayısıyla erkek bir yandan da erkekliğini ayaklar altına almak istemiyor. Çünkü neydi? Erkek adam ağlamazdı. Erkek adam ağlamasa bile erkek adamın da duyguları vardır ve hiç kimse olmadığı zaman çöküp ağladıkları yoruldukları zamanlar vardır. Bizim erkeklerden farkımız, istediğimiz yerde ağlayabilme özelliğine sahip olmamızdır. Ama erkekler için bu kısıtlanmıştır. Erkek dediğin her zaman güçlü olmalı karısına bakmalı parayı evine getirmeli, ağlamamalı ama kadınlar prenses! kadınlar bir tane! kadınlar okusun ya da evlensin.. Ama erkekler hiç okumasın hep çalışsın çocukken annesine parayı versin büyüdüğünü de karısına. Ben doğduğum yerde bunlara şahit oldum evet kadınların da haksızlığa uğradığı eğitim hakkının alındığı noktalar oldu bu konuda yeri gelince kadınları da savunuyorum Ama erkeklerin de hakları elinden alındı. Dayılarım çok okumak isterdi mesela.. başarılılarmış eğer okusalarmış doktor bile olurlarmış ama neydi erkek çocuk, daha ADAM bile değil, çalışıp ne yapacak? eve para getirecek. Okul boş çünkü erkek adam kendi ayakları üstünde durur (!)
Bunca baskıya maruz kalan bir erkek, duygusallıktan uzak yetiştirilen bir erkek tabii ki dışarıda kendini duygusuz, ruhsuz olarak yansıtacak.
14 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel yazmışsın..
- +1 yıl
Teşekkür ederim İnşallah hayatımıza girecek olan tüm erkekler ağlayan, duygulara sahip olan, merhametli ve vicdanlı erkekler olur. Çok şükür öyle birisini tanıyorum darısı tüm kızlarımın başına ❤️
- +1 yıl
İnşallah ☺️🌸
- +1 yıl
Erkek adam ağlamaz algısı söyle yanlış. Biz de zaten böyle bir kosullandirma olsa bile tek basimizayken boşaltıyoruz, bunu hic bir erkek inkar etmez. Bu sizinki gibi otomatik bir şey değil, çok her şey üst üste geldiğinde içimizdeki sıkışıklığı atıp açık kafayla her şeyi net görmemizi sağlıyor. Ayrıca bu ağlamaz algısı zaten doğru, her zorlukta ağlayan olsaydık ne düşman hattının ötesine gecebilirdik ne de en ufak düşüşte tekrar ayaga kalkabilirdik. Biz böyle iyiyiz, siz hemcinslerinize erkeklere güvenli liman olmayı öğretin kâfi
En İyi Cevaplar
+1 yılöyle değiller.
değmeyecek kadınlar için her şeyi yapıp sonra kazıklanınca değecek kadınlara duygusuz davranıyorlar yine kazık yerim dite... olay bu
61 Yorumla- +1 yıl
En mantıklı görüş.
Yani bu konuda bana genelleme yapmak oldukça mantıksız geliyor. Çünkü erkek ve kadınların bu hayattan beklentileri oldukça farklı sonra da diyorsunuz ki duygusal erkekleri sevmiyoruz yani adam duygusal olsa bir dert olmasa ayrı bir dert.
Bence bu çerçevede öncelikli olarak kadınlar tam olarak ne istediğini bilmiyor. Bu dünyada Erkekler Ağlamaz diye bir tabu var. Erkek intihar oranlarının kadınlara nazaran yüzde 80 daha fazla olan bir ülkede hala erkeklere duygusuz demek. Biraz insafsızlık geliyor bana.
13 Yorumla- +1 yıl
yaw he he 😅
- +1 yıl
Zırla 😒
+1 yılBütün erkeklerle birlikte genellendiğim sırada evde yatan ben
12 Yorumla- +1 yıl
hahaha bu güzeldi koptum 😅
- +1 yıl
😀😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Kadınlar aşırı şekilde bencil olduğu için duygusunu belli eden erkeğe tahammül edemiyor. Topluma da bu öyle bir işlemiş ki erkek duygusunu hep kendi içinde yaşamak durumunda kalmış. Bunu aşan erkeklerde genelde yalnız oluyor. Kadınlar ne kadar bu tarz erkekleri sevdiklerini istediklerini söyleselerde hep lafta kalıyor.
12 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar bencil değil. Erkekler bencil o sebepten duygularını belli etmiyorlar
- Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı.
u +1 yılÇoğu erkek uçkuru peşinde o yüzden ruhları yok. Beyinleri aşağıda çalışıyor. Onlar için nefes almak kadar doğalmış. Onun için her haltı yaparlar sonra olmamış gibi davranırlar. Ne zaman başka bir kadını tavlamak ister, o zaman romantik duygulu erkek pozlarına girer onunla işi bitince aynı ruhsuz olur. Başka bir kadını elde etme isteği uyanıncaya dek bu döngü böyle devam eder.
32 Yorumla- +1 yıl
Bu dediklerinizi yapan kadınlar da var. Hatta arkadaşlarının sevgililerine yürüyen kadınlar var. Yani bunu alışkanlık haline getirmiş. Komşunun tavuğu daha güzel görünür hesabı 🙃 o zaman kadınları duygusuz olarak nitelendirebilir miyiz 🤔 tanımladığın erkek tipini kadınlar zaten biliyor o halde niye onlarla birlikte oluyor. Kadınları bunları anlamayacak naif görmüyorum açıkçası bir arkadaşım kendi de söylemişti benim de fazlaca gözlemlediğim şey bir kesim kadın bad boylardan daha çok hoşlanıyor 🙃
- +1 yıl
@Catutigernos bu dediğimi yapan kadınlar istisna ve istisnalar kaideyi bozmaz.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle deme bizim de duygularımız var 🙄 hangi kaka insan seni üzdü de böyle düşünüyorsun 😱
141 Yorumla- +1 yıl
Ya Catut niye 7/24 dedikodu peşindesin 😅 kimse üzmedi aklıma geldi sordum öyle
- +1 yıl
Dedikodu mu kalbimi kırdın sosi ne dedikodumu gördün. Sordum biri mi üzdü diye ince düşünceyle sorduk ama işte ince düşünceli olmamak lazım 😏
- +1 yıl
sjdj ya tamam dur be ohoo hemen alınganlık 😅
- +1 yıl
Alınganlık yok bundan sonra sana kibar davranmayacagim Sosiye çay yok 🤪
- +1 yıl
Çay sevmiyorum zaten kahve alayım teşşkkür
- +1 yıl
Kahvemiz kalmamış ya 😱 dur kendime kahve yapıp geliyorum 😏
- +1 yıl
Cimriliktendir o
- +1 yıl
Gıcıklığından olmasın o 😱
- +1 yıl
Sensin o 😒
- +1 yıl
Yiğidi öldür hakkını yeme şimdi senin de benden geri kalır yanın yok 🤣
- +1 yıl
Yiğidi öldürmeyelim 😅
- +1 yıl
Yok yok öldürelim yoksa nasıl helva yiyeceğiz 😱
- +1 yıl
Sevmem helva. 😅
- +1 yıl
İrmik helvası güzel olur öyle deme ama tereyağlı oy oy oy
- +1 yıl
Zaten biz yiyeceğiz sen değil 🤪
- +1 yıl
Yemeyin siz de
- +1 yıl
Ne gadar gaddar bir hanfendi 😱 yiyek ne var yani lokmamiz niye gözüne battı 😱
- +1 yıl
Bunlar hep gaddarlıktan 😒
- +1 yıl
Az gaddar oluver sen de 😏
- +1 yıl
Elimde değil 😅
- +1 yıl
Haha gaddar ve gıcıklık olmak doğuştan gelen bir şey mi yoksa sonradan mı edindiniz hanfendi 😱
- +1 yıl
Doğuştan gelen bir şey :D
- +1 yıl
Seni doğuran ebe kör mü oldu 🤪
- +1 yıl
Tabii sjks
- +1 yıl
ben bunu nasıl doğurdum demiştir kadına inme inmiştir kesin :P
- +1 yıl
Ona noluyor beni anam doğurdu 😅
- +1 yıl
doğurttum olacaktı o :D annen bu konuda ne diyor :P kesin pişmandır :D
- +1 yıl
90% pişmanmış gibi duruyor, napsın 😅
- +1 yıl
hahaha hadi hadi biraz daha çık :P ne çektirmişsindir sen kadına illallah etmiştir senden :D
- +1 yıl
Sayende cennetlik olacam 😇
- +1 yıl
sen mi :o inanmam :D
- +1 yıl
Evet ben tabii
- +1 yıl
seni doğurtan ebe kör olmuş sen hala cennetliğim diyorsun :o
- +1 yıl
Nur’umdan o nur’umdannn hsjsk
- +1 yıl
Hahhah kesin kesin şimdi adım nur dersin 🤣
- +1 yıl
Heee göbek adım
- +1 yıl
Göbeğine isim mi vermişler 🤔
- +1 yıl
Tabii, senin yok mu ismi?
- +1 yıl
Ben göbek diyorum 🙄 isim koymadım arabama isim koydum sadece 🤔
- +1 yıl
Ne diyorsun arabana :D
- +1 yıl
Hahhaha arabamın adı Abbas daha öncekilerinin adı gibi 🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u +1 yılErkekler duygusuz çünkü aslında sevmeyi bilmiyorlar. bunun nedeni de yetiştirildikleri toplum bence. yani genel olarak kadını ezen ve erkekleri yücelten bir toplum var maalesef bu toplum yüzünden de erkekler genel olarak duygusuz oluyorlar yani bir kadın gibi sevip üzülmüyorlar. tabi ki her insan aynı değildir ama genel olarak çoğu erkek bu şekildedir. ayni aslında yetiştirilme tarzı ile alakalıdır daha çok
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü özellikle ülkemizde erkeklere hep sen erkeksin ağlayamazsın, erkeksin tavırlarına dikkat et ağır başlı ol vs vs öğütler ya da baskılar yapılmış. Buna uymayanlar her ortamda bir şekilde dışlanmış ( ki hala dışlanıyor birçoğu)
Şimdi gelip herhangi bir erkek inanılmaz romantik, duygulu davransa bizler bir sorgularız bu niye böyle, normal değil bu deriz. Acaba sapık mı, gay mi ilerleyen dönemlerde beni aldatıyor mu düşüncelerine dönen sorgulamalara dönüyoruz.
Ha bunlar onların duygusuz olmaları için yeterli bir sebep değil yerine göre romantik ve duygularını karşısındaki insana aktarmasını bilmeliler20 Yorumla
+1 yılAslında bu durumda erkekler kadınları kadınlar erkekleri suçluyor, ancak bana soracak olursan bu durumda her iki tarafta suçlu olduğunu söylemek daha doğru olur, mesela bir erkek bir kadına çok değer veriyor çok kıymet veriyor ama kadını hiçbir zaman kıymet bilmiyor ve yaptığı hatalara birkaç şans verdikten sonra çekip gidiyor halbuki adam son bir şans istiyor ve o son şansı adama çok gördüğü için çekip gitmeyi tercih ediyor bunun sonucunda da adamda bir Güven kırdığından söz konusu olabiliyor ve kadınlara karşı düşman duygusuz bir varlığa dönüşebiliyor, aynı zamanda kadınlarla erkekler tarafından aldatılma ihanete uğrama şiddet ve benzeri durumlarla karşı karşıya kaldığı için erkekleri duygusuz olarak görüyor yani her iki tarafta bu konuda suçlu suçu tek bir cinsiyete yüklemek doğru bir şey değil çünkü aşk acısını her iki tarafta çekiyor her iki tarafta zorluklar yaşıyor ve her iki tarafta güvensizlikler içinde kalabiliyor.
10 YorumlaDuygularını belli etmeyi zayıflık olarak görüyorlar bence :)
İsteseler çok duygusal ve romantik olabiliyorlar.21 Yorumla- +1 yıl
O zaman da duygusal oduncuk oluyorlar :D
Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Bu genelleme, erkeklerin tümü için geçerli bir şey değildir. Her bireyin kişisel deneyimleri, hayat tecrübeleri ve biyolojik farklılıkları nedeniyle, herkesin duygusal ve ruhsal tepkileri farklı olabilir.
Erkeklerin toplumsal olarak duygusal ifade etmekten kaçınmaları ve güçlü olmakla özdeşleştirilmeleri, bu genellemelerin kaynağından biridir. Ancak, bu tutumlar öğrenilmiş davranışlardır ve kişinin özünde duygu ifade etmekten aciz olduğunu göstermez.
Ayrıca, bazı erkeklerin zihinsel sağlık sorunlarından muzdarip olabileceği ve bu da duygusal ifade etmelerini zorlaştırabilir. Ancak, bu tür sorunlar her cinsiyette ortaya çıkabilir.
Sonuç olarak, tüm erkekleri duygusuz ve ruhsuz olarak genelleştirmek doğru değildir ve kişisel deneyimler, yaşam koşulları ve diğer faktörler her bireyin duygusal tepkilerini etkileyebilir.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBi kadın olarak her erkeğin kişiliğine özel değerlendirilmesi taraftarıyım. Esasen seveceğim erkekten başka diğer erkeklerin nedenleri ve nasılları da umrumda değil. Ruhlu ve duygulu veya ruhsuz ve duygusuz olabilirler.
10 Yorumla
+1 yılNe alaka erkekler diye genelleme yapmayin ruhsuz olan erkekler degil kadinlar ruhlarini emiyorlar erkeklerin efendileri yalnizlikla pcleri ise taparak cezalandirir bi taraf yalnizliktan kotu olur diger taraf narsist olur azcik kendinizi sorgulayin be
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSize bunun kesin bir cevabını verebilirim aslında. Çocuklar ve kadınlar koşulsuz sevilirler. Sevilmek insana güç ve cesaret verir aynı zamanda cana can katar. Erkekleri ise herkes sevmez, severse de çıkarı için sever. O yüzden sevilmeyen bir birey kendini nasıl mutlu hissedip etrafına enerji saçabilir ki?
10 Yorumla Ruhsuz ve duygusuz değilim. Niye kendimizi öyle gösteriyoruz? Güçlü görünmek ve olmak için. Bir ağırlık olsun diye belki. Bazıları dalga geçilmekten korkuğu için öyle hani genel bir bakış açısı var ya "Erkekler güçlüdür. Herşeye kırılmazlar. Bir ağırlığı olur..." gibisine.
Erkekler duygusal düşünen veya davranan varlıklar değil. Yeri geldiğinde duygusal davranırız ama genel anlamda aklımızı kullanmayı tercih ediyoruz...10 Yorumla
+1 yılKim diyor dedim sana Boş ver bu duyguları böyle şeylere gelme bu gazlara gelme yani bunlar yayın yanlış duygular yanlış düşünceler her kadın Kötü değildir her erkek Kötü değildir her erkek duygusuz değildir biraz düşünmen lazım yani duygusu derken kaç tane kadın şiir Yazdığını gördün ki kaç tane kadına Aşk şiirini bir erkeğin yüzüne okuduğunu gördün ki yüzü geçmez ya
10 Yorumla
+1 yılBir erkek eğer öyle değilse bile öyle yapıyorsa kesin birisi kırmıştır onu kırılınca haliyle kendilerini savunma amaçlı öyle davranıyorlar bence
diye düşünmekteyim
20 YorumlaÇünkü zamanında çok değer verdikleri insanlar tarafından o kadar çok yüz üstü bırakıldılar ki artık bir şey hissetseler bile göstermek açığa vurmak istemiyor. En basitinden dostundan kazık yiyor arkadaşı bildiği insanlar en ufak şeylerde satıyor çok fazla değer verdiği kadın terk ediyor ailesi bazı konularda arkasında durmuyor. Yorumlarda bir hanımefendi uçkuruğuna düşkün beyinleri oraya çalışıyor felan demiş olabilir günümüzde bir çok hem cinsim öyle olabilir fakat bence bunun ruhsuz ve duygusuz olması ile çok fazla bağlantısı yoktur. Az da olsa bağlantısı varsa buda insanların yüz üstü bırakıp güven, sevgi ve bağlılık duygularının yok olmasından kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü ruhsuzluk ve duygusuzluk dediğimiz kavramlarla güç kelimesini birbirine eş sayıyorlar. "Erkek adam ağlamaz.", "Erkek dediğin vurduğu yerden kan çıkarır." Vs vs gibi örneklerle çoğaltabileceğimiz gibi duygusuzluk, ruhsuzluk ve zalimlik erkeklere güçlü olmak için yüklenen bir zorunluluk gibi algılanmış
10 Yorumla
+1 yılKimsenin tamamen duygusuz olduğuna inanmıyorum. Ancak yaşadığımız şeylerin eksi olarak döndüğü noktalardan biri de duygusuz olmamızı daha doğrusu öyleymişiz gibi davranmamızı sağlamasıdır. Erkekler bunda bize göre daha başarılı. Çok daha iyi saklıyorlar maskelerini ve canları yandıklarında bizim gibi acılarını açık açık yaşamak yerine o acıyı bir şekilde bastıra bastıra ruhsuz bir kimliğe bürünüyorlar ne yazık ki...
10 Yorumla
+1 yılAkılcı davranınca duygusallığa yer kalmıyor. Yaratılış olarak bir yerimiz, yurdumuz yok. Çalışıp kendimizi yaratmadıgımiz sürece zaten değerimiz de yok. Tüm bunları yaparken duygusal olsak herhalde her gün depresyona girerdik 😄 eğlenmeye odaklıyız dewamke
10 YorumlaDuygusuz olduklarını düşünmüyorum aslında sadece kadınlar kadar duygularını gösterildiğine kendilerini zayıf olduğunu düşünülmemesi için bu şekilde davrandıkları kanatindeyim.. gerçekten de duygusuz olan erkeğin de canı çok yanmıştir bunu kapatmaya çalışıyordur..
10 YorumlaKişiye göre değişir orası. Genelleme yapmak mantıksız. Ona bakarsan erkeklere göre de kadınlar duygusuz :D
Önemli olan karşındaki insanın duygularını öne çıkarabilmek :D
11 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin duygularını öne çıkardıktan sonra o duyguları ortaya çıkardıkları için kadınları kara listeye ekliyorlar. 🙄
Her erkek için duygularını saklıyor diyemem. Belli edenlerde var. Edemeyenlere de gelince, onlarda da "erkek adam öyle olmaz" düşüncesi var sanırım. 🙄💁🏻♀️
11 Yorumla- +1 yıl
Evet belli etmekte zorlanıyorlar ama..
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Siz karpuz seçmesini bilmiyorsunuz da ondan leydisi. Yanlış ses, yanlış karpuz, sonuç fiyasko. Karpuz seçmesini öğrenmelisiniz 😂
115 Yorumla- +1 yıl
Hıı doğru seçemiyoruz 😅
- +1 yıl
Şekle bakmıyoruz diyorum burada bağıra çağıra :D
- +1 yıl
Haha, inanmam. Tüketiciler de aynı şeyleri diyor ama sonuçta en şekilli ürün hangisi ise onu alıyorlar.. En çıtır ama en tatsız kavunu alıyorlar, en parlak ama en tatsız kavunu alıyorlar. Sonra da neden lezzetli değil diye bağırıp çağırıyorlar 😂😂😂
(Mesleki dezenformasyon benimkisi) 😂 - +1 yıl
Pes perla seninle laf yarışına giremem şu an 😃
- +1 yıl
Taşlamaaan beni, durun yapmayın sjsj 😂
- +1 yıl
https://youtu.be/6ahjwoNB01c
Adımız çıktıysa elalemin dilinde eski bir hikaye buuu kimin umrundaaa 😃 - +1 yıl
Haha teşekkürler 😃
- +1 yıl
De geeettt
- +1 yıl
Herkeslere uzağım herkeslere
Hepsi bir değil ya. Yani son ilişkim erkeklerin ruhsuz olmadığını öğretiyor diyebilirim.👀
10 YorumlaEvet bence de birçoğu öyle ben romantik ve benim gibi duygusal bir tosbağa birisini arıyorum 😂
12 Yorumla- +1 yıl
shsj :D duygusal bir tosbağa
İlk ilişkimizde elinize ekmek pıçanı alıp, kalbimizi kuşbaşı kuşbaşı doğradığınız için duygu felan kalmıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
🥹🥹
+1 yılÇünkü; toplumumuzsa sürekli böyle lanse ediliyor ve erkek çocukları da bu şekilde yetiştiriliyor. Şebnem Ferah bile bunun üzerine şarkı söylüyor "erkekler ağlamaz".
(Bazıları gerçekten duygusuz, onlar meclisten dışarı.)20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bisey yok. Siz fazla duygusalsiniz. Erkekler agir is ortamlarinda calisabiliyorsa bu sadece beden gucu degil, duygusal olarak da guclu olmalarini gerektirir, bu erkegin dogasinda vardir anlayacagin.
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadınlar neden bu kadar acımasız. .. öyle değilseler bile neden öyle göstermeye çalışıyorlar kendilerini¿ 🙄
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendiler biz duygusal erkeklerden nefret ettikleri için olmasın sakın? 😊
13 Yorumla- +1 yıl
Alakası yoktur
- +1 yıl
O kadar kötü davranıyorlar ki inanamazsınız...
- +1 yıl
İnanmam
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılAllah vermeyi unutmuş galiba ama şöyle düşün Allah erkeklere bir çok şeyi vermeyi unutmuşum😂🤦♀️
13 Yorumla- +1 yıl
sjsj katılıyorum buna 😅
- +1 yıl
Bir de genel olarak demişler ki biz duygusuz değilde sessiz gereksiz olarak duygusalsınız aslında normalin biz olduğumuzu bilmiyorlar😂
- +1 yıl
Evet biz normıllız onlar duygusuz 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılYa olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol demiş mevlana
Ben her zaman olduğum gibi davrandığım için kaybettim
Duygusal ve ilgi bağımlısıyım karşımdaki insan da öyle olsun istedim ama maalesef….🚬🚬
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTekrar hoş geldin.
Öylemiymişiz. Belki de nabza göre şerbet verenlerimiz vardir.
11 Yorumla- +1 yıl
Hoş buldum ☺️
Ben ruhsuz ve duygusuz olduğumuzu sanmıyorum... Bence kişiden kişiye davranış şekli herkeste değişiyor. Sevgine bağlı olarak sende karşındakine karşı ruhsuz bir hal alabilirsin...
10 Yorumla
+1 yıl😕 Öyle incitti ki bu söylediğin. Ben 30 sene boşa öı yaşadım dedim kendime. Genelleme yapılması bu konuda.. Ö çok kırıyor
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAslında yumuşak kalpleri var. Kadınlar dizginleri ele almasın. Şımarmasın diye vahşi kurt oluyor hepsi. Bütün mesele bu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhepsi öyle değildir bence 😅 sadece güclü görünmek için duygusuz rollere girebilirler 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Her zaman role girmesinler yahu 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHepsi değil de, bazıları gerçekten öyle. Kalbi, ruhu çekilmiş gibi. Sanırım yapıların da var.
10 Yorumla
+1 yılNe tüm erkekler, nede tüm kadınlar aynı değil. Bunun için arayıp bulmak lazım.
10 Yorumla
+1 yılKatılmıyorum abla insanız yani her duygunun tadı başka
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılDuygunun enerjinin kredisini bitiren kızlar utansınsss
10 Yorumla
+1 yılBi sadece erkeklerde yok, kadınlarda böyle , ve siz nasilsaniz karşınıza çıkanlar da öyle
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 451 cevap paylaştı.
+1 yılSizin kadar dışa vurmuyor oluşumuz duygusuz olduğumuz anlamına gelmiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçte öyle değilim yüzüme yansır üzüntüm sevincim... Duygularım üzüyor zaten sevsem de ben üzülen oluyorum... şu an sevdiğim kızla mutlu olacakken onun aklı eski konuştuğunda olduğu için mutlu olamıyoruz yoksa o da istiyor beni
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSorma duygu diye sevgilim hiç olmadı kahretsin 😂😂😂
10 Yorumla Erkekler yediği kazıkların neticesinde şu an duygu yoksunudur
10 Yorumla
+1 yılToplumun dayatması erkek güçlü olmak güçlü glozukmek zorundadirda o yüzden
10 YorumlaDuygusuzlaştırıldım.
Sevgisine inandığım bir kişi kaldı , onuda kaybettiğimde ruhsuz olucam.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılArada duygusal olanları çıkıyo ama nadir maalesef
10 Yorumla İllaki duygularımız var ama bayanlar bu konuda daha hassas sadece
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılSiz odun olanına denk gelmiş olabilir misiniz?
Genelleme hiç iyi bir şey değil.10 Yorumla
+1 yılGenelinin beyni ve düşünceleri duygusal değil düz mantık hareket ettiği için
20 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmamak gerek duygulu olanlar da öyle bir duygulu oluyor ki..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 354 cevap paylaştı.
+1 yılbiz de insanız ya. hayatta belki çok ağır şeyler yaşamışızdır
10 Yorumla
+1 yılOyle sey olur mu herkesi bir tutma benim gibi kibar naif erkekler uzulur sonra
10 Yorumla
+1 yılÇünkü bilinç altımıza böyke kodlandı. Daha çocukluktan empoze edilmeye başlıyor erkeğin duygularını göstermesinin yanlış olduğunu. Hangimiz duymadık ‘ Erkek adam ağlamaz’ cümlesini. Ağlar arkadaşım erkek adam ağlar her duygu insanlar için
10 Yorumla
+1 yılErkekler ruhsuz duygusuz değiller şahsen kendim önce kadınım mutlu olsun isterim cinselliktede kadınım mutlu olsun diye çabalarım kendimi düşünmem bile şimdiki ilişkim bu şekilde kadınımı memnun ettiğim sürece mutlu oluyorum 🫶
10 YorumlaGenlerimizde var olam bisey bu degistiremiykruz maalesef sevgimizi gosteremiyoruz
10 YorumlaÖyle bişi yok dünyanın en duygulu ve ruhlu kişileri erkektir sadece bunu aktaramıyor ve saklayabiliyor genelde onun için sizlerde hep yanlış alıp ekrkeleri duygusuz sanıp onları suçluyoruz yapmayın çok kırıyprsunuz onları
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. nedeni gayet açık hayat koşulları yüzündendir
10 Yorumla
+1 yılÇoğu bence öyle ama hepsi değil.. birde inanırım ki iyisi kotusune kötüsü iyisine denk geliyor. Ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur derler ya.
10 Yorumla- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat