AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aşk ama artık istemiyorum
Saklanılan tüm bilgilerin açığa çıkmasını istiyorum
Kariyer. İyi isler basarmak. İnsanların bunu görmesini ve saygı duymalarini isterim
Gösteriş seviyorsun yani
Gösteriş denemez. Cok fazla igrenc ve cıkarcı insan var. İsinde herhangi bir alanda basarılı değilsen seni insan yerine koymuyorlar Böyle bir muamele istemiyorum Beni seven sayan belki kücük cocuklar, belki yaşıtım insanlar belki de büyüğüm ablalar abiler olsun istiyorum. 🙂
Şimdi ölmek
Neden
Var olus yok sadece kölelik ölüm zevkli ama en güzeli hiç var olmamıs olmak keşke silik kalsaydm ben burada değilim
Böyle konuşuyorsan silik gibisin
Olsaydm şimdi eceli getirirdm gelmiyor bir türlü lanet olası
Ne yaşadın
Silik olsaydm dünyada olmazdm yakaladı lanet olası ben burada değilim
Böyle yardımcı olamma sana
İstemem sadece ödül peşindesn sende hiçbiriniz anlamicaksınız muhtaç değilim hiçbir şeyin farkında değilsinid hepiniz robotsunux bir kere sorguladnz mı isyan ettiniz mi hiçbiriniz yaşamadınız sistematik hapisteyiz dünya kocaman ama robotiğiz yaşamadık aslında hayat yok sistem köleliği bu hiçbir şeyin farkında değilsiniz
@rachelr evet bir amaç ve istek uğruna yaratıldık. Bazılarımız şanslı bazılarımız şanssız. Doğru biz insanları daha üstün insanlar robot gibi kullanarak yasam sürdürtüyor'''GİBİ GÖRÜNÜYOR. Bir bakıma öyle haklılık payı cok. Ama olayın asıl basında yaratıcımız var ve eğer gönderildiğimiz bu yerde ilahımızı kabul eder onun güzel amellerini yerine getirirsek bunun sonucunda bu dünyadan silindiğinde asıl yaşamın mutluluğun kaynağına gönderileceksin. Allah insanları rastgele iyi veya kötü bir yere gönderemezdi. Sınamak görmek zorunda Hakedeni sonsuz mutluluğa hakedeni de sonsuz mutsuzluğa teslim edicek 🙂 Bence bu kadar nefret dolu olmak yerine madem dünyada bir seyler yapmaya cok hevesin yok , en azından ölüp gittikten sonra rahata mutluluga kavusmak yerine evinde oturduğun yerden ibadetlerini gerceklestirebilirsin. Kendin icin🙂🙂🦋
Kavusmak-icin*** ..
Deistim hepiniz korkudan zindanda kalıp susuyorsnuz sadece sevap ödülü kısıtlama ahmakca politika yaratan kuklası yapmıs hepimizi hapisteyiz saçma kurallar yaşam yok
Yasama amacın nedir
Yaşayan ölüyüm insan görünen hiçbirşeyim aslında yapamıyorum esir olmamıd gibi yapamam hayatta var olmak hiç istemedim
Esir olmamıs gibi yapmana gerek yok zaten. Madem bu durumun farkındasın. Yasamaktan nefret de ediyorsun Amaçsız bos oldugunu iddia ediyorsun. Hâlâ neden yasıyorsun Ölümden mi korkuyosun
Yukardakinden nefret ediyorum bu iğrenç lanet olası yere kalakalmak istemiyorum yeter artık keşke ölsem bir türlü gelmiyor ecel hiç var olmak istemedim bu lanetli kafese hayatta gelmezdim
Amacim dünyadan bi insan yok olmasi icin konusmak degil ama.. o kadar nefret dolusun ki intihar etmeme sebebini anlayamadım🤔
Hiç anlamıcaksın asla anlayamazsın hiçbir şey olmamıs gibi kafes burada kocaman yerde savas ve saçma kurallar bir esir zindanız hiç yaşamadk sadece öylece kalıp nefes ama boguluyorum lanet olsun yeteer
Of dostum anladik en kafes biziz 😐😐 Nefret kusup yasamak istemediğini söylüyorsun ama ölmeye cesaret edemiyorsun bile. Kendini öldürebilirsin zorla bir büyüyle falan tutulmuyorsun alo. Zindan zindan diyip geçistiriyorsun. Her neyse.. iyi nefret kusmalar
Denedm geçiştirmeler hep sindirmek için hep kaçıyorsınız sanki lanetli dünya kafese çok istedm keşke varlık olmasaydm yok olmus var olmamıs olsam aptl olası ecel beni bulmadı gelmiyor yeteer ama hep ölüydüm zaten
🤙🏻🤙🏻
Kahretsin...
Çok anime izlemiş galiba
AKCJSCSJCNALCAKCKSF BENDE İZLİYORUM AMA HERKESTE FARKLI ETKİSİ VAR SANİRİM
Derdini yaşadıklarını sorunlarını anlat diyorum, ödülünü alamazsın diyorsunn
Sence derdini dinlemek bana bir ödül mü
Bizim hayatımızda 10 numara değil ülkenin geneli mutlu keyifli değil, bu isyankarlik niye
Bu hiç gerek yok gelmeni ve animeler benim herşeyim animelerimi bir şey dedirttiemem onlar benim
Hangi anime izliyorsn
Ülkece herkes anlamaz bencil ve kalakalmıs ahmak aşağılıl dolu dünya..
Animeler ara ver valla kafan gitmiş
Haddini bil kendi isyanımla ben yanıyorum ama animeler benim her şey hayatım orada durucaksn haddini biliceksn laf felan söyleyemzsn senin dinleme anlama anlayısın bu mu için bencil iblislikle dolu ödül peşinde kosan iyi gösteren mahluk bu işge
Ödül neymiş sırf meraktan soruyorum ne bu ödül
Durumun kötüye benziyordu neyin var dedik alt tarafı
Anamiza sövmedigin kaldı
Hiç iyi olmadm zaten ama yardım iste demedm iki konusmadm diye haykırmaya basladn sen iyi değilsn sadece vicdanını ödemeye calısan mahluk insansın
Hakaretten nefret ederim diyene tahammül etmem