Hepimiz nev'i şahsına münhasır kişileriz. Karşınızdaki kişiye kişiliğinizi ve karakterinizi anlatan bir cümle kuracak olsaydınız bu cümle ne olurdu?

Hepimiz nev'i şahsına münhasır kişileriz. Karşınızdaki kişiye kişiliğinizi ve karakterinizi anlatan bir cümle kuracak olsaydınız bu cümle ne olurdu?
Benimle bir yolculuğa çıkacaksan direksiyona ben geçerim.. Araba otomatik vites olmayacak yanlız.. Olur olmadik yerlerde atacağım hiç olmadık viteslere , belki yapacağım ani frenlere, keskin virajlarda yükleyeceğim gaza, hiç olmadık yerlerdeki manevralarima ve benim yaratacağım maceralara hazır mısın?
Teşekkürler...
:) ben kendimi anlatmaktan ziyade keşfedilmeyi seviyorum… keşfetmesini istediğim insana izin vermeyi… öylesi hep daha keyifli daha kalıcı gelmiştir bana… bi cümleye sığmayacak kadar derinim… ve hep şöyle düşünmüşümdür… ben ne kadar şöyleyim böyleyim desem de karşımdaki beni ne kadar görüp anlayabilirse en azından onun için o kadarım… gerçekten insanların düşüncelerini değiştirmek zor.. ne güzel demiş önyargıları yıkmak atomu parçalamaktan zor… o yüzden hayır kendimi tek kelimeyle anlatamam… :) sanmıyorum yeterli bi ön gösterimi sunmuş oldum kişilik ve karakterime dair…
Genel olarak bunu anlatmam için tek bir cümle aklıma gelmiyor yani aslında bir çok cümle beni anlatabilir. ama genelde bir cümle seçecek olsaydım sanırım sevdiğim filmlerde ki sevdiğim karakterlerin cümlelerini yani repliklerini söylerdim. bunlarda genel olarak. gerçekleri yok etmek hayalleri yok etmekten daha kolaydır... Bir insa size son anlarında gerçekte kim olduğunu gösterir...
Cevap
4Cevap
Psikopatım agresifim kompleksliyim ama perdelerimi kaldırdığında kedi gibiyim
Karşındaki de sana Gonuşma layn diyormuş :D
Gerçekten "normal" bir insanım. Ama "yeni normal" değil. Normal. olan normal var ya ondan😅
Bilinmeze bir kişilik davetiye, emin misiniz?
Maceraperes ve meraklı olabilirim ama gürültü (bağırış kavga) sevmiyorum
Sana dediklerim doğru, düşündüklerin değil.
Herkes farkli oldugumu soyluyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?