Bazen her şeyi silip kendimi yok etmek istiyorum her yerden. Ne burada ne orada kalmamak kendi içimde saklanmak istiyorum. Bugün böyle bir şey yapsam mı ؟

Bazen her şeyi silip kendimi yok etmek istiyorum her yerden. Ne burada ne orada kalmamak kendi içimde saklanmak istiyorum. Bugün böyle bir şey yapsam mı ؟

Evet bende maalesef her şeyi bırakıp gitmek istiyorum artık. neresi diye sorarsanız bu dünyadan neresi uzaksa yani aslında yaşamak istemiyorum. yani her günüm çok sıkıcı geçiyor kötü insanlardan ya da hayatın amaçsızlığından da çok sıkıldım bu yüzden istiyorum her şeyi bırakıp gitmeyi umarım bir gün bu istediğim şey gerçekleşebilir diye düşünüyorum.
Hayat amaçsız değil ki
Benim için amaçsız
Bakış açından dolayıdır belki farklı açılardan bakmazsan bu şekilde yaşarsın ki ona da yaşamak denirse
Ben bunu bazen değil her gün yapmak istiyorum, geride bırakacağım insanlar umrumda değil zaten hiç biri ile gerçek bir bağım yok. Sadece nereye gideceğimi bilmiyorum. d
Hedefim.
Cevap
4Cevap
Ben bu dünyaya ait olabilirim.
Lakin bu zamana kesinlikle ait değilim.
Yalnızlık iyide fazlası can sıkıcı... insan konuşacak dertlsecek birini arıyor.. nihayetinde sosyal canlılarız.. DNA miza işlenmiş
Bazen ama geride kalan bir kaç kişi aklıma geliyor vaz geçiyorum.
hayır kanka hayatta bir amacım var onları gerçekleştirmek için uğraşacağım
bazenn oluyor
İstersem yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?