Kişilik & Karakter Hayatta "En iyi yaptığım şey" dediğiniz ne var? bLueetimeS Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Hayatta en iyi yaptığım şey evet, yazı yazmak. Aynı güçte resim çizebilmeyi isterdim, diyeceğim. Ama şimdi anlıyorum ki o zaman başka biri olurmuşum. Demiş Orhan Pamuk.Benim ki yemek yapmak. Peki sizin ki ne? Hayatta "En iyi yaptığım şey" dediğiniz ne var? Cevapla En İyi Soruları Resim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Hayatta en iyi yaptığım şey hiç bir şey yapmama. yani bu konuda çok iyi buluyorum kendimi 1 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 452 cevap paylaştı. yemek ve para yemek 💸 ahdsjsmd 1 13 Yorumla bLueetimeS +1 yıl İşin gücün yemek Yorumla myraes +1 yıl Sen yapacan ben yiyecem🌭🌮🌯🌯🌶️ Yorumla bLueetimeS +1 yıl Olur yapayım ne istersiniz hanımefendi yemekte Yorumla myraes +1 yıl Köfte pattis Yorumla bLueetimeS +1 yıl Ohooo onlar basit zor bişey söyle Yorumla myraes +1 yıl Haggis Yorumla bLueetimeS +1 yıl Şu narin tatlılıgınız altından tam bir pislik çıktı puahahaha Yorumla myraes +1 yıl Yanına da iskoç viskisi ohh yarasın 🥃 Yorumla bLueetimeS +1 yıl Biz sizi sadece Çukurova da Züleyha olarak biliyorduk neler de diyorsunuz öyle Yorumla myraes +1 yıl 😓 haggis yapabilir misin sen onu söyle Yorumla bLueetimeS +1 yıl Hiç yapmadım ama dener yaparım Yorumla myraes +1 yıl Of senin canın çekmedi mi çok iyi duruyo Yorumla bLueetimeS +1 yıl Hayır ben yemem öyle şeyler Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kıyafet tasarlayabilmek, ve iyi bir dinleyici olup insanlara yardımcı olabilmek vs. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Yemek yemek 1 0 Yorumla
isimsizdiss Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Değer vermek 1 1 Yorumla isimsizdiss +1 yıl Ama yanlış kişilere. Çok iyi yaparım öyle böyle değil yani. Yorumla
En İyi Cevaplar