Hayatınız da yaptığınız en büyük hata nedir neyden pişmanlık duydunuz.
(Sacmalayacaklar görüş yazmasın lütfen)
(Sacmalayacaklar görüş yazmasın lütfen)
Ayağına gittiğim için çok pişmanım
Her zaman o gururlu kız olmayı çok isterdim
Aşk bu engel olamazsın kendine ben daha kötüsünü yaşadım sevmediği halde belki ilgisini çeker bu şekilde bir adım atarız diye 80-90 kişinin içinde aşkımı ilan ettim ve yine red yedim ve yaklaşık 5 sene üzerinden geçti hâlâ bile bu arkadaşlar arasında bahsediliyor pekte umrumda değil yani seviyordum çünkü bunu onlarda biliyor
Evet insan kendine engel olamiyor
Cevap
1Cevap
Yaşadığım için pişmanım daha çok
Daha iyi yerler kazanabilecekken o zamanlar bunun için çok çabalamamak
Ehliyet derslerimin hocasını değiştirmemek
Öyle deme çok pişmanım param boşa gitti gibi hissediyorum
Ya açıkçası ders hocalarından eğitim alacağına ne biliyimm yakınından birinden almak daha mantıklı... şahsen ben ehliyete başvurmadan baya önce sürekli dayımın arabasıni alıp boş arazide sürüyordum hiç kimsede öğretmedi bana trafikte dayımın ne yaptığına bakıyordum ne biliyim durdugunda sürdüğünde hızlandığında vs vs ne yaptığa bakıyordum sonra gidip bunu kendim uyguluyordum bu şekilde öğrendim ve kursa başvuru yaptığıimda bana 8 saatlik bir ders vereceğini söylediler ilk Dersim'de araca bindim sürdüm hoca sen biliyorsun dedi zaten gerek yok sürmene ki öyleydj zaten ilk sınavda geçtim
Ben sıfırdım ya kontak açmayı bile bilmiyordum kursa da söyledim parkura göre sürüyorsun ya kurallar vs öğreneyim diye öyle yaptım bir de çevremde öyle adam akıllı öğretecek kimse yok kızlara pek araç verilmez bilirsin bu hocada deli etti beni. Çok şükür sürüyorum şimdi çözdüm mantığını sadece hoca baskılıyor teipli davranıyp sanki hayrına öğretiyo bir ton para verdik daha da veriyoruz kursa
Sıfır araç alıp onu istediğim gibi vurup kırcam kimseyi de bindirmicem aracıma sgjsjdd hedefim bu
Yok vurmama knk ama millet bana arabam arabam diye konusuyordu aynısını yapıcam
lise de hiç ders çalışmamam
Sacmaliycam
Böyle dedin hevesim gitti yapmiyom djsjsi
Ne alaka beyefendi hevesim kalmadı 😏 gidiyomm
Anlatacak bir şeyim yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar