Kişilik & Karakter Doğa ile iç içe olmayı seviyor musunuz? Don_Kişot_ Takip Et Yoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Köyde olmak ve bahçede mangal yapmak temiz havayı solumak vardı.. Doğa ile iç içe olmayı seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Evet doğa seviyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evet severim fasulye kazmak sonra sulamak yabani ot temizlemek mola verip iki çay içmek ohh mis 2 6 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Kavun da oluyor mu sizin orada Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bizim bura şehir ama köyümde kavun olmaz fasulye nohut pancar patates buğday ekilir Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Anladım bizim köyde ekin buğday arpa kavun olur pancar mercimek nohut oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hemen hemen aynı kavun niye olmuyor ki bizim orada Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Bilmiyorumki sizin ora neresi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adana'nın Kayseri Maraş tarafı Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sanırım emekli olursam Doğa ile başbaşa kalacağım. Sorumluluklarım var eğer olmasa şu an İstanbul'u terk ederim. 0 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Seviyorum evet ve öyle bir yerde yaşıyorum çok şükür. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Bilinçaltı kötü bir arkadaş 1 3 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Kim o nerede o arkadaş Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Görselde etkisi yazanda kendisini görüyorum. Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Evet ağaç kurumuş Yorumla
_Asteria_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bi süreliğine iç içe olmayı severim 1 1 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Ben hep iç içe olmak istiyorum İstanbul boğuyor sanki beni Yorumla
asityla3545 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl fotografla captionin alakasi 1 2 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Orasını karıştırma ne güzel uyum sağlamış işte Yorumla asityla3545 +1 yıl 😃😃 Yorumla
LilDeVill Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Hayır ben modern insanım 1 14 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Bende modern insanım dünyanın başkentinde yaşıyorum ama sıkıldım artık Yorumla LilDeVill +1 yıl Artvin'de mi Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Dünyanın başkenti Artvin'mi?Artvin doğa harikası bir yerBen İstanbul'da yaşıyorum Yorumla LilDeVill +1 yıl Bence Artvin Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Bence İstanbul dünyanın kalbi burada atıyor Yorumla LilDeVill +1 yıl Dünyada kalp kalmamış demek ki 😂 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Sen gel İstanbul Esenyurt'ta her milletten insan görürsün Yorumla LilDeVill +1 yıl Napayım ben her milleti bana elit insan lazım Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl İstanbul'un dünyanın başkenti olduğunu kabul et sorun çözülsün Yorumla LilDeVill +1 yıl Etmeeem başkent demek yönetim organı demektir Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl O zaman İstanbul Artvin gider geliriz böyle Yorumla LilDeVill +1 yıl Sen orada kal ben burada ya Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Bu olur bak iyi akşamlar Yorumla LilDeVill +1 yıl İyi akşamlar azizim Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl seviyorum 1 1 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Bende seni seviyorum 💐🍫 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Doğayı severim de fotoğraf ne alaka 0 1 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Doğayı koruyalım temiz hava alalım,Yoksa böyle çıplak kalırız ortada anlamında
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 758 cevap paylaştı. Severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet doğa seviyorum
Evet severim fasulye kazmak sonra sulamak yabani ot temizlemek mola verip iki çay içmek ohh mis
Kavun da oluyor mu sizin orada
Bizim bura şehir ama köyümde kavun olmaz fasulye nohut pancar patates buğday ekilir
Anladım bizim köyde ekin buğday arpa kavun olur pancar mercimek nohut oluyor
Hemen hemen aynı kavun niye olmuyor ki bizim orada
Bilmiyorumki sizin ora neresi
Adana'nın Kayseri Maraş tarafı
Sanırım emekli olursam Doğa ile başbaşa kalacağım. Sorumluluklarım var eğer olmasa şu an İstanbul'u terk ederim.
Seviyorum evet ve öyle bir yerde yaşıyorum çok şükür.
Bilinçaltı kötü bir arkadaş
Kim o nerede o arkadaş
Görselde etkisi yazanda kendisini görüyorum.
Evet ağaç kurumuş
Bi süreliğine iç içe olmayı severim
Ben hep iç içe olmak istiyorum İstanbul boğuyor sanki beni
fotografla captionin alakasi
Orasını karıştırma ne güzel uyum sağlamış işte
😃😃
Her yaz giderim köyüme :)
Hayır ben modern insanım
Bende modern insanım dünyanın başkentinde yaşıyorum ama sıkıldım artık
Artvin'de mi
Dünyanın başkenti Artvin'mi?
Artvin doğa harikası bir yer