Kişilik & Karakter Senin burcun ne.. ? t4yFun40 Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bende akrep burcuyum 🤭 Senin burcun ne.. ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Yengeç burcuyum 1 0 Yorumla
Tatlıhelva37 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kelebek gibi uçar akrep gibi sokarım 😏 kafiyeli oldu mu bilmiyorum.. 1 3 Yorumla t4yFun40 +1 yıl ooo cuk olurdu kral.. :D Yorumla Tatlıhelva37 +1 yıl Teşekkür ederim 😂 Yorumla t4yFun40 +1 yıl rica ederim.. 😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kovayım ama ailedeki en hisli insan benim... ayrıca doğum haritamda kova ağırlıklı ve hava su ağırlıklı. 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yay ; benimkisi olması gereken yerde 😂 1 0 Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Koç... 1 3 Yorumla t4yFun40 +1 yıl genelde koçlar hep yalancılar Yorumla kahvelikalp +1 yıl Aksine en dürüst burçlardanız. Yorumla t4yFun40 +1 yıl belli oluyor. Yorumla
izmirliazerikizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 436 cevap paylaştı. İkizler burcuyum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yengeç burcuyum
Kelebek gibi uçar akrep gibi sokarım 😏 kafiyeli oldu mu bilmiyorum..
ooo cuk olurdu kral.. :D
Teşekkür ederim 😂
rica ederim.. 😊
Kovayım ama ailedeki en hisli insan benim... ayrıca doğum haritamda kova ağırlıklı ve hava su ağırlıklı.
yay ; benimkisi olması gereken yerde 😂
Koç...
genelde koçlar hep yalancılar
Aksine en dürüst burçlardanız.
belli oluyor.
Başak..
İkizler burcuyum
Terazi
Balık 😌
Terazii
Yengeç