Erkekler Aglamaz Diye Bana Göre sacma sapan Bir söz Var Ve Bazi Erkekler Bu söze uymaK zorunda olduklarini düsünerek ya itiraf etmezler Agladiklarini ya da gercekden Aglamazlar ,,, Aksine Ben Aglayan Erkegin daha Zayif oldugunu Düsünmem Benim Gözümde Devlesir Merhammet Duygusu nu öne cikarmis olmazmi? Sizler Ne Düsünüyosunuz Bu Konuda? Neye Aglar Mesela Erkek Aglarsa?
Cevabın nedir?
+1 yılAğlar ama en doğru zamanda. Kadın gibi silah olarak kullanmaz ya da sığınacağı bir araç değildir ağlamak. Erkekler ağlamaz tabiri duygusuz bir varlık olduğu için değil toplumsal bir kanaatin sonucudur. erkek toplumda ataerkil bir yapıdan dolayı güçlü olarak kabul edilir. Aile içinde koruma, devamlılık, güç, evin yükünü çekme gibi sorumluluklar üstlenmesinden dolayı zor ve güç bir durum karşısında ağlamak onun işi değil zorluğu aşmak için çare araması beklenir. Tabi ki kadın güçsüz müdür veya erkek üstün müdür hayır. Burada bahsetmek istediğim konu toplumsal bir sonucun erkek bilinç altında ki yerini göstermek. Erkek zorlanır ağlamaya bu yüzden. Çünkü dediğim gibi ondan beklenen güçlü ve dayanıklı olmak. Ağlanacak yerde ağlar elbet ama öyle dünyası yıkılmış gibi bir ağlama da beklemeyin sadece sessiz göz yaşlarından ibarettir.
112 Yorumla- +1 yıl
aynen zaten tam olarak anlatmak istediğimde bu yerinde ve zamanında çaresizlikten değil duygusallıktan :)
En İyi Cevaplar
Erkekler ağlamaz. Balkona çıkar ve bir sigara yakar. Kendini tutar.
Ancak ağladığı zaman asla yalancı bir gözyaşı değildir o bayan, inan buna...
www.google.com.tr/imgres10 Yorumla
+1 yılAğlar tabi ki. Bir yakınını kaybettiği zaman, sevdiğini kaybetmekten korktuğu zaman ağlar. Kafası dolduğunda ağlar. Sonuçta onlar da insan ağlamaz diyenler çok yanılıyorlar. Ben gördüm ağladıklarını en başta abim dedemi kaybettiğimiz gün hıçkıra hıçkıra ağlamıştı. Ağlar yani erkeklerde
00 Yorumla
Evet tabiki ağlar. benim eski sevgilim biz çıkarken bir kız yüzünden aramız bozulduğunda hem o hem ben herkesin içinde ağladık ve bu küçük düşürücü bir şey kesinlikle değil sizinde dediğiniz gibi bu bana ne kadar çok değer verdiğini gösterdi
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
140Cevap
Aşık olmadan önce gözümün önünde katliam olsa hatta ailemden birilerine bir şey olsa ağlamazdım neden bilmiyorum. Kötü bir insanda değilim. Ama aşık olduktan sonra değişti. Çok ağlamam ama kendimi tutarım. 2006 yılında Galatasaray şampiyon olduğunda ağlamıştım. O zaman ki Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarına youtube'dan bak ağlayan bir yığın erkek görürsün. Hatta çevrendekilere sorabilirsin. Ama onun dışında odama kaçıp gizli gizli ağlarım. En son Gece Yolu kitabında ağladım hem de o biçim. İlk defa bir kitapta böyle ağladım.
10 YorumlaAğlamayan erkek merhametsizmi olur? sizde göz pınarları vardır erkeklerde gayzer vardır yaş akana dek buharlaşıyor :) ciddi olmak gerekirse erkekler kolay kolay ağlamaz ağlayamaz bunu küçük düşme zayıf görünme olarak bakılmamalı. kişiye duygusal yönden hitap eden olayları izleyince, duygularının zirve yaptığı anda sevdikleri müzik çalınca çok sevdiğinden ayrılmışsa veya platoniktir açılamamışsa vs vs :Pduygulanır boğazı düğümlenir gözleri dolar, buğulanır ancak kolay kolay dökülmez bastırır işte sizlerde bunu göremezsiniz farkına bile varamazsınız. erkek ağlamasını görmek isteyen cenazeye gitmeli herkese sağlıklı uzun ömürler. benden bu kadar.
10 Yorumla
+1 yılerkekler ağlar, hem de nasıl ağlar bir bilseniz.
hani en duygusal kadınlardır dersiniz ya, erkeklere oranla, işte yanılgının temeli.
kadınlar ne bulursa gözyaşı döker bol keseden ama erkek zor döker derinlerde kalanları çünkü zerre ziyan edemez duygularını.10 YorumlaErkekler ağlamaz sil göz yaşını diye başlayan bir şarkı hatırlarmısın bilmem lakin erkeklerin ağlayışı çoğu zaman kan olur göz yaşı yerine içine akan ya çok sevdiğinden ya kıyamadığından ya da kendisini aciz hissettiğinden görmek için bakarsan ağlayan erkeği görmesi çok kolaydır duyman gerekmez hıçkırıklarını
02 Yorumla
+1 yılErkek ve kadın beyni faklıdır. Kadın ağlamayı ihtiyaç olarak görürken erkek zayıflık olarak görür ve ağlamaz. Eğer ki ağlıyorsa bir erkek korkmalısın çünkü o an çok büyük ve derin bir duygunun dışa vurumunu yaşar.
11 YorumlaErkekler ağlar ama içine ağlar, bir erkeği kolay kolay ağlarken göremezsin. Neye ağlar demiyelimde gözümden neye yaş gelir mesela bir haberde çok acıdığım bişey görürsem olur içim parçalanır, ama gidipde bir kız için hayatta ağlamam ühüüü beni sevmiyor vs. elimi sallamama bile gerek yok :)
10 Yorumlaağlayan insan dunyanin en mutlu insanıdır bence :) erkekler aglamaz diyen yalan söylemiş.( o sözdeki verilmek istenen mesaj erkek herzaman güçlü olmalıdır diye tahmın ediyorum ve küçük bir teselli ) öyle aglarki kalpten belli etmemek için bozmaz istifini ama gözler yine yalan söyleyemez. boşalır kana kana göz yaşları engel olamazsın (:
01 Yorumla- +1 yıl
Hergün ağlarım ben sessiz sedasiz. çokmu duygusalım diye düşünmüyor değilim . üzülüyorum aglıyorum, seviniyorum ağliyorum, bir başkasının derdini dinliyorum ağliyorum, namazda ağlıyorum, birilerine yardım edemiyorum ağlıyorum, geçmişime bakıyorum ağlıyorum, Allaahım bana o kadar güzel bakmışki bu yaşıma kadar. nerde bittim tükendim dediysem bir çagre göndermiş, bizlere karşı o kadar merhametli davranıyorki bunu farkedemıyoruz adına tesadüf denmiş üzeri kapatılmış..
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayatta hiç kimse için ağlanmaz
Ağlanmaya deger kişi zaten ağlatmaz
Ama eger bir gün ağlarsan
Başını dik tut ki gözyaşyaşın
Ağlatan insan kadar alçalmasın..
Yani vel hasılı kelam herkes ağlar...13 Yorumla
+1 yılAglar hemde kizlardan cok aglar. Ama icine icine aglar. Cunku toplum ondan guclu olmasini bekler goz yasi dokmesini degil. O yuzden icine icine aglar. Yakar bir sigara. Her nefes cekisi hickiriktir. Bir of der hungun hungur agliyordur aslinda. Ama icinden aglar. Ama disindan aglayan erkekler cok tipsiz oluyonuz lan. Aglamayin salya sumuk. Erkeklige yakisir aglayin :)
10 Yorumla
+1 yılherşeye ağlayabilir erkek. insandır sonuçta. toplum güçlü olmasını beklese bile o toplumun yönlendirmelerine karşı durarak istediği yerde ağlayabilir. Aslında zor olan ağlamaktır. Bir çocuk doğduğunda, tanımadığım birinin cenazesinde, film izlerken ya da şehit haberi izlerken ağlayabiliyorum. 2 damla yaş akıtmamak değildir erkeklik.
10 Yorumla
+1 yılBen ağlarım ya. Geçen contact diye bir film izliyordum. Orada duygulandım. Suygulanacak bişey de yoktu aslında. Sonra how to train your dragon 2 deki kavuşma sahnesinde ağladım biraz. Sonra alfaya baş kaldırdıkları sahnede. Öyle gereksiz şeylere ağlıyorum nedense.
00 Yorumla
+1 yılBen kucuk yaslarim da cok acitan seyler de aglamadim o zaman icin acitan tabi. Erkekler aglamaz diye.. Bisiklet ile duvara toslamistim frenin biri calismiyordu diye. Duvara yapistim baya hizlida geliyordum.. Aglamadim haha. Eve geldim bisiklet yamulmus babam sordu naptin, soyle boyle oldu baba ama aglamadim. Unuttuk aglamayi.. Bazen icim aglar, gozlerimden yas cikmaz, denesem de olmuyor. Erkekler aglamaz panpa
00 Yorumla
+1 yılAğlar tabi ama göstermek istemez kimseye kimisi içine ağlar kimisi kıyıda köşede kimisi yatağının içinde ağlar yastığına bıraktığı salyayı umursamadan kimisi çeker ıssız bir yere böğüre böğüre ağlar kimiside ağlar tek bir damla akar onuda ağlatandan başkası görmez! gözleri dolar kendini tutar ağlamaz ta ki kimsenin olmadığını garantileyene kadar! yani erkekte ağlar ama yürekten ağlar.
00 YorumlaSiz kizlar erkekleri cozemezsiniz asla.. Bizim gozyasi bezlerimiz yok mu? Aglamanin yeri var sizin gibi 'offff mert beni sevmiyo mu yhaaa' diyip de musluklari acmiyoruz icimizde bir yara sizlanip yeniden acildiysa canimiz yanar aglariz ama bu gunes tutulmasi gibi bisey yani sizin gormeniz biraz zor
02 YorumlaYa arkadaşım neden erkekleri ötekileştiriyolar ki bizde insanız ağlarız sonuçta duygusuz değiliz bizimde duygu ve düşüncelerimiz var böyle sadece üreme için varolmuş yaratıklar değiliz öyle bakan kadınlara da bizde mal gözüyle bakarız insanı insan olduğu için yargılamak lazım ! Babanız ya da varsa abinizden bakın onlar da erkek bilmem anlatabildim mi...
04 Yorumla- +1 yıl
onada karşıyım :D neden mi
çünkü öyle kadınlar varki duygusuzlar mesela benm en yakın normal bir kız arkadaşım vardı ya ben duygusuzum ağlayamıyorum falan derdi :D kadının ağlaması abes gelmiyor insanlara eğer erkeklerin ağlaması normal kabul edilseydi toplumda eminim kadınlar kadar ağlayan erkek bulabilirdiniz :D
Herkes ağlar seven deger veren herkes ağlar erkeği kızı yok bu işin uluorta ağlamasada gizli gizli ağlar.. ister delikanlı kabadayı ağır abi mafia filan olsun annesı çok sevıyo kaybettıgınde ağlamazmı uzulmez mı? dışarda olmasa bıle kendını kapatır gızlıce veya yatarken ama bır şekılde o yaş ordan akar..
10 YorumlaHem de nasıl ağlar... Erkek 'adamsa' ağlamaz kolay kolay ama ağlyorsa da kesinlikle gerçektir. Ağladığı şey tamamrn değerli ve kendisini ayakta tutan şeydir. Yanında birisi varsa içine içine ağlar ama ışıklar kapanıp karanlık çökünçe çıldırarak hüngür hüngür ağlar ;((
14 Yorumla- +1 yıl
Kiyamam kiii ♥
- +1 yıl
Kızma ama @puppetmaster ben bir tek sana asla kıyamam diyen kişi yüzünden öğretmenlikten istifa ettim. 6 ay evden çıkmadım. Ağlamaktan gözlerim kuruyacaktı neredeyse damla ile kurtardık diyelim. Harabe olunca artık son hali görmek için son bir tokat için karşına çıkar dediler. Cidden de çıktı ama bu sefer kıyamayan ben oldum. Yüzüne bakmaya kıyamadım ama o kendisine bile kıyacak kadar körleşmiş :/
- +1 yıl
Uffffff o kisi amma zalimmis. Seven bir erkelk cok degerludr
erkekler ağlamaz... erkeklerin gözleri yok... ağlamayı salgılayan damarlar yok... ben en son aşk acısı çektiğim zaman ağlamıştım bu bir ortamda söyledim bir adam bana lanet okudu acaba ne demek istedi?
00 YorumlaKim soylemis o sozu cok agladim 5 yillik iliskim bitince ama sadece agladinla kaliyorsun gideb gidiyor en kotu olanda bida hayatinda olmuyacagini anliyorsun
02 Yorumlaonlar da insan ve onların da duygulaarı var ve onlar da ağlar ama belki gizli
20 YorumlaSenelerdir ağlayamıyorum ve bu da öfke patlamalarına neden oluyor öfkeyle boşalmak çok kötü bir durum çünkü insanları da rahatsız ediyorsunuz, ağlarken kimseye zararınız dokunmuyor üstelik faydaları da oluyor, stres hormanlarını düzene sokuyor.
00 YorumlaErkekler gerçek şeylere ağlar. Kaybedilmiştir ve geri kazanması zor şeylerdir. Gece ağlarlar. Kimse görmesin isterler. Aile ağladığını görse üzülür alışkanlığı yoktur. Kız arkadaşı görse güçsüz sanar çünkü arkasındaki dağa yağmur yağıyordur. Ama şuda gerçek olabilir. Belki de erkekler daha çok ağlar :)
00 Yorumla- 10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan ağlamayan erkek olabilmek değil, bir kadını ağlatmayan erkek olabilmektir ;)
211 Yorumla- +1 yıl
Tşkler ;) Ayrıca biz de insanız ağlamak kadar doğal bir şey olamaz. Ağlamak insanı deşarj eder. Bakma burada beylik laflar edip ağlamam diyenler hepsi hayatında en az bir kaç kez ağlamıştır ;)
- +1 yıl
Kuzuuuumm
- +1 yıl
Ah ah @puppetmaster değerimizi bilemediler :P
- +1 yıl
Bileni bulman yakin guzel yurekli insan...
- +1 yıl
@puppetmaster işte onu bulabileceğimi sanmıyorum ya çok zor ;)
- +1 yıl
yani yakın olduğunu sanmıyorum :)
- +1 yıl
@puppetmaster neden öyle bulman yakın dedin merak ettim içine mi doğdu :)
- +1 yıl
Hislerim kuvvetlidir.
- +1 yıl
Umarım dediğin gibi olur ;)) Her ne kadar şu ara zor olsa da hislerine güveniyorum ;)
- +1 yıl
@puppetmaster cevap yazdım ama etiket yapmadığım için okumamış olabilirsin o yüzden etiket yapayım dedim :)
Erkek ağlar ama her yerde ağlamaz, ağlamamalı. :)
Ağlayamayan insanın yüreği taşlaşmıştır çok yakın olmamalı.01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili kardeşim
Daha dün ağladım. sadece ağlamak istediğim için ağladım. genelde ağlamam. bir dolmuşluk hissiyle zar zor 3 4 dk aralıklarla bir kaç kez kısa süreliğine ağladım. Özetle erkekler ağlayabilir.
Selametle.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılolurmu öyle şey la atabi ağlar ben bazen duygusal filmde bile ağlarım geçenlerde karadayı dizinde ağladım mesela.
02 Yorumla- +1 yıl
hehey baba la bu :)
+1 yılgenelle yapmadan kendimden örnek veriyim;
erkeğim ama bende insanım elbet benide ağlatıcak kadar üzücü durumlar olabiliyor ama kızlar gibi ota boka ağlamam. Ağlıyıcağım zamanda milletin içinde ağlayıp kendimi etiket etmem.00 YorumlaAğlar hem de pişmanlık içinde ağlar anasına ağlar, babasına ağlar, kardeşine ağlar. Bir erkeğin en çok önemsediği insanlardır ve genelde başka birisi için onları üzer işte bu yüzden ağlar.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılİnan bana 12 13 yaşımdan beri hiç ağlamadım psikolojikmidir nedir bilmiyorum ama çok sevdiğim insanların cenazesinde bile ağlayamadım. Allah acı dert tasa vermesin ama yılda bir de olsa ağlanmalı. Bunun erkeği kızı yok insanız sonuçta
06 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Ben bunun eksikliğini hissediyorum.
- +1 yıl
Zor ya çok sevdiğim dayımı ve annneannemi kaybettiğimde bile ağlayamadım
- +1 yıl
Bir insan niye ağlarki ya ben çok gülerim ne bileyim hiç ağlamadığımdan düşünemiyorum bile
Gizli Üye(30-35)+1 yılDerdi Varsa Ağlar İnsan Benim Gibi derdi olan Her Gece Ağlar Erkekler Ağlamaz Diye Bir Laf Warya İşte O En Büyük Yalan
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYıllardır Geçmedi Geçecegini Sanmıyorum da genede eywallah Anlatamıyorumda kımseye derdımı anlatmak istesem bile nasıl geçicek bilmiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılelinden gelen bir sey yoksa artik gururu bile dayanamaz ve aglar...
10 Yorumla
+1 yılşımdıye kadar 2 kere ıstemeyerek agladım
1. sı pıkachu öldüğünde 2. si kızdan ayrıldıktan sonra gönül şarkısını dınlerken02 Yorumla- +1 yıl
pokemon var oldugunda ben kaç yasındaydım bılıyonmu sen
+1 yılAğlamaz mı ağlar hemde nasıl bir görsen için cız eder ağlarken titrer yüzü yere bakar elleri saçlarının arasında dokunmaya korkarsın öyşe ağlar hemde çok zor ağlar eğerki bir erkek ağlıyorsa çok sevdiği için ağlar
00 YorumlaErkeklerde aglar tabi. :(( cok tatli oluyorlar aglayinca insanin ici gidiyor
02 Yorumla
+1 yılHer erkek aglar kimisi icene aglar kimisi cekilir bir koseye yanliz basina aglar kimisi sigara yakar kisacasi aglarda gostermeden aglar hic bir erkek aglamayacak kadar guclu degildir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 471 cevap paylaştı. Ben çok ağlarım. Daha üç dört gün önce salya sümük ağladım.😎
00 Yorumla
+1 yılGerçekten severse.
Çaresiz ise ağlar.
Örnek olarak yazıyorum.
Gozlerin renki farklı olsada
Akan yaş hep aynıdır..
Diyip klişe bir cvpla çayımı yudumlamak istiyorum12 Yorumla- +1 yıl
Beraber olsunn 🍵
+1 yılAğlar
Çekilir bir köşesine sessiz sessiz çığırır öyle bir ağlar ki içinde ki ateşi söndüremezsin10 YorumlaAğlarız neden ağlamayalım Kendimizii çok sıkarız ama bir başladımı durmuyor biliyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılağlar ama bunu görmek imkansız gibi birşeydir, toplum olarak erkeğin güçlü ve dik durulması gerektiğini aşılattıkları için buna rastlamak zordur. çünkü erkek en zayıf anını ağladığı an olarak görür toplum içinde
00 Yorumla
+1 yılaglamak her kisinin fitratinda var olan bir yapittir ama aglatan nedenler herkeste farkli ortaya cikiyo
00 YorumlaBabasından dayak yediyse
birini kaybettiyse (Allah korusun)
dayak yediyse
sevgilisi arkadaşım dediyse (BeN)00 YorumlaAğlamak zayıflık değildir hassas bir kalbe ve duygulu bırı oldugunu gösterir bana göre
02 Yorumla@ANiSe yeri geldiğinde çok ağladım gece ya da gündüz. neden ağlamasın ki. bırakın bu geri kafalılığı.
04 YorumlaDün zorla ağlamaya çalıştım biraz oldu ama tutmadı yemedi yani bilmiyorum sert insanlarız galiba içimize ata ata tutuyoruz öyle her bişeye ağlamıyoruz ama sevdiklerini kaybedince tutamaz ki kimse
00 Yorumlabenim ağlamam içimdendir yüzüme bakarsan ağladımı anlarsın öyle herkesin olduğu yerde ağlamam ağlamam için yalnız zamanı kollarım birde kimseye yakalanmamaya çalışırım
00 Yorumlaerkekler herkes ortasında kızlar gibi duygularını çoğu kızlar gibi diyim duygularını açıkca gösteremez hep aynıyızdır ama yalnız kaldığımızda :&(/:&/:)=&/:):&/):&/:)
00 Yorumla4 senelik sevdiğim kız için ağlamıştım. erkekler ağlamaz diye bişe yok, ağlasa bile böyle kızlar gibi değil yanlız içine kapanık bir şeklde yapar bunu.
00 Yorumla
+1 yılBiz de İnsanız. Tabi ki ağlarım. Ağlamam diyen erkek yalan söyler kardeşim.
00 Yorumla
+1 yılBen ağlamak yerine bir cigara yapar keyfime bakarım.
00 YorumlaGölgelere iyi bakın orada ağlayan bir erkek bulursunuz.
00 YorumlaAğlamak konusunda kadın ya da erkek ayrımı yapılmaz ki :)
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı erkekler gibi değilde ciddi bir ilişki peşinde olupta 9 aylık sevgilisiyle evlilik hayalleri aşamasını arkada bırakıp ilişkinin başından beri aldatıldığını öğrendıkten sonra erkekler ağlamaz sözü yalan oldu.
00 YorumlaErkekler ağlamaz balkona çıkar ve bir sigara yakar.
04 Yorumla
+1 yılErkekler yalnızken ağlar bu sözün altında ezilmemek için...
10 Yorumlaerkek kadın diye ayırmamak lazım
insan sonuçta onunda duygusal açıdan çöktüğü zamanlar olabilir
ahfgsdghagshfghahsah şaka şaka ağlamayın be çok komik oluyonuz hsdgfdjsfghdhsfs00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılAğlarım kızgınlık anında daha kolay ama ağlarım üzgünken zayıf mı diyecekler desinler.
00 Yorumla
+1 yılDolduğu zaman ağlar insanlar.. Ne din, ne ırk, ne cins tanımaz gözyaşı..
00 Yorumla- Devamını Gör (107)
Devamını Gör(152)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem