Arkadaşlar selam ben hiçbir şeyi dinlemiyorum. Sürekli uyuyorum. 2 defa intihara kalkıştım. Komşumuz geliyor mesela annem konuşuyor ona bakıyorum. Kadın diyor şaşkın şaşkın bakıyor. Gerçekten çok tuhafım. Psikolojim Allak bullak. Sürekli uyuyor ve kimseyle konuşmuyorum. Evden dışarı çıkmıyorum. Kız kardeşim geldi ve beni görünce abla mimiklerin yok, boş bakıyorsun ve beni anlamıyorsun dedi. Neden böyle oldu bilmiyorum :( sorun nedir. İlaç kullanıyorum psikiyatri
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yasiniz kaç
Meslek vs varmış?
Bir uğraş hep evdemisin
Hep evdeyim. Yaşım 28. Öğretmenlik bitirdim yeni memlekete geldim. Şehir dışındaydım sürekli olarak. Bu süreçte hiç kendime bakmadım. Aç açıkta ve yalnız kaldım. Lisede de 2 kere intihara kalkıştım
Yok daha neler. Ama neden ya. sebep ne
Geçmişte ne yaşadınız
şu an hangi sehirdesinki
Öyle işte. Psikolojik. Bi nedeni yok.
Kesinlikle var
Geçmişte yaşanan bir şeyler olmali
Büyümem hastalığı ve idrak zayıflığı var. Küçüklükten beri arkadaş edinemedim. Ne zaman arkadaş edinmeye çalışsam hep dışlandım. Dış görünüşüm yüzünden ezdiler hakaret ettiler dalga geçtiler. Konuşmamla alay ettiler. Lisede ablam ve bir hoca ilişki yaşadı sevgilim bunu okulun önünde herkes varken bana bağıra bağıra söyledi. Ablan ne ki sen ne olasın. Kaşarlar falan dedi. İşte o zaman intihar ettim ama öncesinde de sağlıklı değildim. Herkes arkadaşlık kurarken falan ben hep kaçtım. Evde konuşmuyorum bile. Ne yapacağım bilmiyorum. Annemle aram bozuk. O zaten her şeye bağırır. Kendime bakamadım. 28 yaşında yaşlandım. Görenler daha küçük görünüyorsun diyor öünkü gerçekten çok çektim. Bi türlü toparlanamadım. Dayım bana saf derdi.. Ne bileyim ya sürekli böyle şeyler yaşadım
Nasıl bir aile bu ya
Pes yani
İnsan şaşırıyor.
Fiziken neyin var ki senin.
Birde branşın nedir
Branşımı söylemek istemiyorum ama gerçekten bu tarz şeyler yaşadım. Depresyona girdim dayım intihar et dedi. İntihar et kurtulursun falan. Depresyonda olan birine böyle söylenir mi. Zaten anneme anlattım annem dayıma sordu yalan söylüyor dedi. Ama ben yalan konuşmam. Kendini acındırma falan dedi hatta. Durum böyle işte. Ne yapayım bilmiyorum her şeyden nefret ediyorum
Her şeyin çözümü tabiki var.
Akrabalarda düşman başına. Nasıl varlık bunlar ya.
Gizliden çıkayım yaZarmisin
Yok sağolun yeter bu kadar çok anlattım. Dinlensem daha iyi olur sanırım
Bir sey anlatmadin.
Ayrıca sen bir halt çözmek amacında yok
Sadece sızlanma pesindesin
Ne alaka anlatınca çözülecek mi doktor musun sen. Bi tuhafsınız cidden yani
Al iste dayın haklı. Sen saf değil canım hatta
Slksn
Dayım haklı mı oldu yazmam diyince :) hahaha
Erkek değil misiniz. Hepiniz aynısınız. By
Senden bi cacık olmaz
Mesele. yqzmak değil. Senin çözmek için adım atmaman
Sen öyle san. Yeterince yol kat ettim ben. Sen benim yaptıklarımın yarısını yap ondan sonra başla konuşmaya
Sen bomboş birisin ve boş konuşuyorsun.
Sen benim ne yaptığımı nerede olduğumu ogrenseydin apışıp kalırsın ezik şey.
Şimdi kaybol artistliğini sana sokak hayvanı muamelesi yapan ailen ve akrabalarına yap. Sana ayrılan zamanı geçeli çok oldu
Hı hı aynen. Doktor değilsin bi şey değilsin boş boş konuşuyorsun. Yürü git ya senin gibi enkazlarla uğraşamam
Enkaz😀😀😀😀
Sen temelden bozuk bir binasin. Sonradan çürümüş değil.
Doktora taktı. Diyelim ki doktorum altıma mi yatacaksın kayıtsız şartsız
Ne kafa ya😀😀😀
İşte zihniyet belli. Sen çok yattın galiba. Doktor olsaydın soruna çözüm bulurdun. Aklın uçkurunda belli oldu. Neyse uğraşamam seninle işte Bu yüzden insanlara dert anlatma diyorlar haklılar. Sizin gibi insanlar oldukça bizim gibiler üzülür tabiki. Allah uzak götürsün sizleri
😀😀😀😀😀
Komiksin çürümüş uapi
Tabi efendim
Ruhunu bırak özgürlüğü yaşa