Son zamanlarda nedensizce kendimi kötü hissettiğim oluyor sebebi son yaşanan deprem olayı değil (10 ilden birinde olmam da değil), bu durum çok daha öncesinden başlamıştı aslında kendimi kötü hissediyor ve boşluktaymış gibi oluyorum bilincimde çok fazla şey düşünüyorum gelecek kaygısı, ilerideki eşim vs vs vs... Ne nasıl olacak hiç bilmiyorum ama düşünmekten ve çok fazla gereksiz yere düşünmekten gerçekten sıkıldım bu durum bir bende mi böyle sizlerde de böyleyse lütfen söyleyin çünkü kafayı yiyip sadece benim böyle olduğumu düşünmeme ramak kaldı...
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bende hiç iyi değilim
En kısa sürede atlatmamız temennisiyle
Saol kardeşim sende atlatırsın umarım
Ara sıra oluyor..
bir şey sorabilir miyim?
Sorum;
Geçen gece sevdiğim kişi ile biraz kötü bir muhabbet oluştu farklı biri ile konuşmuş olduğunu düşünerek atarlandım ve o gece uzun bir sohpet kaldıramayacak kadar kötüydüm ve bende uyudum, kendisi kısa kısa mesaj gönderen biridir 11 adet mesaj göndermişti ve hepsini geri silmişti saat 4:30 da uyanıp telefonu elime alınca bir baktım ki hepsini silmiş kendisine yazdım cevap vermiyor aradım telefonlarımı açmıyor sizce bu durum ne kadar sürer kendisine e posta bile gönderdim ulaşabilmek için (YT hesabından ders çalıştığını gördüm) sizce bana olan kırgınlığı ne kadar sürer ve konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kişiden kişiye değişir, ama genellikle 1 aya kadar bekleye bilirsiniz
1 ay giden bir zahmet artık gelmesin gece konuşmaya başladık çok şükür, şu an uyuyor daha uyanmadı birtanem neyse yardımın için teşekkür ederim ama daha da ümit verecek konuşmalar yapman daha faydalı olurdu derim, mesela bir başka kişinin dediği gibi seviyorsa uzun sürmez!
Ümit vermem kimseye boşu-boşuna, tanısam hadi neyse, tanımıyorum bile, ama gerçekçi olursak çokta güzel cevap vermişim 😂
Kızların %80'i aynı kafa zaten ümit vermen daha güzel olurdu diye düşünüyorum, tabi gerçekçi olursa verdiğin cevap güzeldi ama mizahi anlamda 😄
Ben o genellemenize dahil değilim, 6 ay da yaza bilirdim başkasıyla konuştuğunu söyleseydiniz 😂
Değişik bir karaktere sahipsin gelecekteki eşine saygılar şimdiden.
Benim geleceğime dair saygı kelimenizi kullanmanız, şimdiki zamanda saygı duymadığınızı belirtiyor, insan öncelikle kendi kendisiyle eş olmayı başarmalı, kendisini geliştirmeyen, her anlamda tanımayan ve en önemlisi kendisiyle barışık olmayan biri başka birisini hayatına eş diye alsa ne olur, almasa ne olur, o yüzden sizin gelecekteki eşinize saygılar efendim
Evet oyle
Olgun bir birey olmak nasıl bir şey etkisi oluyor mu bu tür depresyonik durumlarda
Depressyonun genc ve ya olgunlukla ilgisi yok, 80 yasindaki insanlarda giriyor depresyona ve ayni seyleri yasiyorlar.
Depresyonda mısın ko
maalesef aga öyle oluyor sanırım
yanlız değilsin
bir şey sorabilir miyim?
Sorum;
Geçen gece sevdiğim kişi ile biraz kötü bir muhabbet oluştu farklı biri ile konuşmuş olduğunu düşünerek atarlandım ve o gece uzun bir sohpet kaldıramayacak kadar kötüydüm ve bende uyudum, kendisi kısa kısa mesaj gönderen biridir 11 adet mesaj göndermişti ve hepsini geri silmişti saat 4:30 da uyanıp telefonu elime alınca bir baktım ki hepsini silmiş kendisine yazdım cevap vermiyor aradım telefonlarımı açmıyor sizce bu durum ne kadar sürer kendisine e posta bile gönderdim ulaşabilmek için (YT hesabından ders çalıştığını gördüm) sizce bana olan kırgınlığı ne kadar sürer ve konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
sana olan Sevgisi ne kadar çoksa o kadar kısa sürer küskünlüyü. Seni geçtim, kendisine kiyamaz. Özler yazar yine
maalesef ki sevgili değiliz şuanda ama benim ona olan sevgim hiç bir sevgilide yoktur adeta kalbimde sonsuz bir enerji var onun için, adeta bir ömür sadece onun için yanıp onu sevmek için alevlenmiş gibi, kendisine asla yapmadığım bir hareket sergiledim, aslında çok pişmanım bu durumdan ama dediğim gibi o gece hiç de iyi değildim ve şansa 14 Şubat günü konuşmuyorduk en çok üzüldüğüm konu ise tam olarak bu kendi çok mütevazı birisi daha önceden hediye almak istememe rağmen hayır dedi ve kart bilgelerimi kendisine vermeme rağmen kullanmıyor hiç bir şekilde kendisini çok fazla seviyorum birbirimize aşık olmamız için sizce ne gerekiyor, yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim 😊
Arada olur öyle
Bi çaresi var mı peki? Gerçekten bu durum hiç benlik değil hiç ama hiç yaşamak istemiyorum bu tür durumları...
Benim de iyi değil
Geçmiş olsun aga en kısa sürede atlatırız umarım