Öylesine bir merak ettim de var mıdır kızıl insan¿
#kızılafet

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öylesine bir merak ettim de var mıdır kızıl insan¿
#kızılafet

Evet vardır. yani bu doğal tanımına göre değişiyor. makyaj yapmayan kızlarda var yapanlarda var. aynı şekilde bakımlı olanda vardır olmayanda vardır. ben dikkat ettiğim kadarı ile her ikisinden de var
Bahsettiğim o değil. Ve sadece kız demedim. Sonradan saçını kırmızı yapıp kendine kızılım diyenler de olduğu için özellikle "doğal kızıl" diye belirttim
Erkekler saçlarını genelde ''boyatmadığı'' için kızlardan bahsettim ayrıca kız fotoğrafı koymuşsunusz fark ettiyseniz. bu yüzden de doğal derken zaten hepsini belirterek söyledim ben.
İçimden kız koymak geldi. Soru sormadan önce fikrinizi almayı unutmuşum, pardon!
Fikrimi almanıza gerek yok. sadece takıntı yapmayın bu kadar. yani açıklamak zorunda değilsiniz. iyi günler.
Keske demeyi sevmiyorum ama kızıllar çok dikkat çekiyor ama bazı tenler onlardan daha dikkat çekiyor kişiye göre değişiyor vardır mutlaka ben olmadığım kesin ama 😊🙈
Cevap
11Cevap
Olması çok çok düşük bir ihtimal o yüzden yoktur
Kızıl saçlı arkadaşlarım var. Doğal olan bir tane var. Kızılımsı bir renge sahip.
Eoo kendini belli et. ⚠️
Anaa o kızıl saçlı mı
eoo nickli kız e harfli süslüydü hatta
Hee bende o sandım xfcxdfgf
Belki bir iki tane vardır. Zaten dediğin gibi sık görülen bir renk değil. Bol görüldüğü yerler İrlanda, İzlanda diye biliyorum kızıllığın.
Aynen
Yeni takip ettiklerimden birisi kızıl
Kızıl kadınların güzelliği 🫶 küçüklüğümde hep kızıl olduğumun hayalini kurardım, şimdi böyle bir şansım olsa hayır demezdim xnsbxksnd.
Dimi dimii sadece kızları da değil kızıl her insan aşırı güzel geliyor bana da
Seninle aynı fikirdeyim 🤜🤛
🥳🥳
Yoktur buradakilerin hepsi filli boya sponsorluğunda
vjhbvgj haklı yazılarda bugün
Daha farklı bir tepki bekliyordum inkar etmemen gözlerimi yaşarttı gerçekten 😁
Gale dom dale de gelmiş 😂
O yorum sana değildi yalnız gale tazı gibi atlama böyle her şeye aleyküm selam 😁
Ultra mükemmel kalitedeki sitenin özellikleri çalışsa böyle şeyler yapar mıyım sence dale dom gale
Amin (KS amin görüşünü kaldıran kafana tüküreyim)
Hahahasdf olabilir
Herkes bir değil sonuçta, doğruya doğru
Kesinlikle senin kalbin çirkin olamaz bence
Niye yahu
Dürüsttün çünkü
*Dürüstsün
Eyw
Vardır ya bence nasıl sarışın esmer kumral varsa kızılda vardir
Kızıl insan sayısı daha az ama dünyada ondan sordum hele türkiyede.. bu oran gitgide düşüyor
Herhalde sitedede yok galiba baksana tek yorum yok 😁
Bilmiyorum varsa da kaçırırım diye korkusundan yazmıyor herhalde chvgcfh
Hahha peki neden kızıl? 😁
Bilmem öylesine merak ettim
Umarım denk gelir o zaman
Benim tanıdığım var bu sitede
Kim etiketlesene çok merak ettim
en itici gelen renk ya umarım yoktur :d
Niye yahu çok güzel oluyolar hem niye olmasın diyorsun olsun ama sana denk gelmesiin
benim kuzenimde kızıl annemde kızıl onlarda çok seviyor bilmem yapay geliyor bana siyah saç beyaz ten çok daha hoşş
Çok güzel ya bence kızıl beyaz tenli oluyo onlar da sen çok gördüğün için sıkılmış olabilirsin
oda olabilir bide ben güzel kız sevmiyorum kanka tuhaf gelebilir ama öyle kdkdk sanırsam önceki ilişkilerimden dolayı soğuk itici geliyorlar
Oha nasıl lan şimdi güzel kız görünce ben almiyim mi diyorsun? vgcfhg abi çok iyi
direkt itici geliyor djsjjs yapay geliyor bidefa önceki kız arkadaşlarımın bu kategoridekilerden olanların gram muhabbeti yoktu , aşırı boşlardı , toksik kişiler yakamı bırakmayınca ister istemez önyargı yükleniyor kdkdkdk
Makyaj güzeline denk geldiysen demek ki chvgcfh olabiler ama çokta genelleme bee sonra bütün kızlara sövüyorlar delleniyorum
yok gerçekten güzellerdide karakter vs olmayınca hiç anlamı kalmıyor , ben onlardan değilim merak etme kdksk
Hee öyleyse bişi diyemem ama +1 harbiden herkes sadece dışına bakıyo hele kızlar biri demiş boya bakıyorum diye hepsi peşinden koşuyor abi ne gerek var neyse dellendim gene
ya kriterler olabilir ona bişey diyememde %100 dışa bakmamak lazım ,
Kızılsan beyaz ten olmalı hafif pembembsilikte hoş ama çok yanık ten iyi değill
evet ama kızıldan bıktım be annemde kızıl yedi yirmi dört görüyorum :D
Bişi dicem belki sen kızılsın? Annen kızılsa olma ihtimalin baya yüksek çünkü
hayır ona pek çekmemişim ben kumralım gözlerim kehribar , saçlarım kahverengi yüzüm porselen beyazı 😂
Harbi mi? Ben kızıl olunca anne ya da baba çocuklar da kızıl olur sanıyordum biliyorum çekinik gen ama ne bileyim şaşırdım
o kadarda kızıl değil ki oda kumral ama kızıla yakın saçları
senin ne renk merak ettim
Ne yapacaksın 😄
Hiiç merak ettim sadece heehhe
Vardır ya çeşit çeşit insan mevcut burada
İnş ya varsa beni bulsun bari vhghc
Dogal yok ki dogal kizil kiz olsun :)
Yoo doğal insan çok kızıl yok
Zaten öyle doğalım diyen birinde makyaj olmaz ki böyle de çok kız var
Vardır
Vardır
güzel Bi saç rengi