Hepimizin kırmızı çizgileri vardır. Bunlar kimi zaman zaaflarımız da olabilir. Bunları korumak adına aldığınız önlemler nelerdir?

Hepimizin kırmızı çizgileri vardır. Bunlar kimi zaman zaaflarımız da olabilir. Bunları korumak adına aldığınız önlemler nelerdir?
Ben genel olarak kırmızı çizgilere değer veren birisiyim. çünkü bir insanın hayatında kurallar olmalıdır. yani o insanın değerleri olmalıdır. bu ister inanç olur ister kendi koyduğu kural olur ister insanlığa verdiği değer olur. bu yüzden bu çizgilerin aşılmamasına dikkat ederim. olmaya başladığı zamansa uyarırım ilk önce konuşarak. veya o kişiyi hayatımdan çıkartırım
Kırmızı çizgime ulaşabilecek insanları elimden geldiği kadar almıyorum hayatıma.. ama diyelimki boşluguma geldi 🤕malesef hayatıma aldığım kişilere verdiğim değerden dolayı bir kaç defa uyarıda bulunurum... mesafe koyarım, olmuyorsa düzelmiyorsa napayım ben üzülecegime o üzülsün.. ben zaten fark etsem başta almazdım hayatıma..
Cevap
1Cevap
Duvarlar örüyorum… :)
Kendimce kendimi koruma yöntemim bu.. az insan çok huzur.. ya da az insan çok kedi… 🙃
Aşmak isteyen olursa izin vermiyorum. Devam ettiği taktirde muhatap olmam.
Genelde önlem almam duruşumdan az çok anlar insanlar. Herşeye kızmam ama çok büyük bir zaafımla oynarsa ve kötü niyet sezersem, silerim.
Aşan ben oluyorum genelde
Tehlikelisin :)
Tabii ki lan bakar mısın şu bakışlarıma
Ya gözünü seveyim o tip nedir :D nereden aklına geldi.
Direk arama mesafe koyarım yüz vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?