Kişilik & Karakter Bu soruyu görmeden önceki herhangi birine yazdığın son mesaj ne? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Canım sıkıldı. Öyle farklı bir soru olur diye soruyorum. Bakalım nasıl cevaplar gelecek. Bu soruyu görmeden önceki herhangi birine yazdığın son mesaj ne? Cevapla Mesaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Böyle bir konuşma var en son 😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hdjbxjdjdn Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. burada yazdım. Bunlar nasıl sevgi sözcükleri yazdım 😂😂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Oo abaza bi dayı mı yoksa senin için değerli biri mi 😂 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Bir arkadaş gözünün yağını yiyim falan demiş 😂 Yorumla Soran +1 yıl Anladımm çok ii 😄 Yorumla Dexter47 +1 yıl Ben ekmek banayım gözünün yağına Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İşim var sonra konuşalım gerçekten şu an seninle uğraşamam 😂 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Oo çok iyi 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve şu an buradayım tek işim bu 😂 Yorumla Soran +1 yıl Evett fark ettim 😂 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Tamam, yazdım.. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladımm Yorumla
ErdalARSLANTAŞ Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl ölüm var bak insanlar patır patır ölüyoriki günlük dünya daha nereye kadar bekleyelim 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Öyle öyle güzel yazmışsınız ama neyi bekliyorsunuz zannedersem birine evlenme teklifi ettin 😄 Yorumla ErdalARSLANTAŞ +1 yıl Yok evlenme teklifi değil. Başka bir şey Yorumla Soran +1 yıl Sevgilik o zaman 😄 Yorumla ErdalARSLANTAŞ +1 yıl o da değil. burdan yazabileceğim bir şey değil Yorumla Soran +1 yıl Mmm anladim galiba Yorumla ErdalARSLANTAŞ +1 yıl emin misin anladığına Yorumla Soran +1 yıl Galiba dedim ya emin nasil olayim Yorumla ErdalARSLANTAŞ +1 yıl peki Yorumla
ZodiacK Takip Et Master Yaş: 29 , eic 74% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. "Kesinlikle bunu da yapabiliriz 😁" 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hmm neydi o 😄 Yorumla ZodiacK +1 yıl Öyle bir şeyler işte.. 😁 Yorumla Soran +1 yıl Hmm 😂 Yorumla
ElzemEzell Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl 'Ay nolur peşimden koş Emre yazmışım nxksbxkjd 0 1 Yorumla Soran +1 yıl HXBBDDBBD Yorumla
Meryyc Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl dışarı çıkalım yarın yazmışım xmdmlwşw 0 5 Yorumla Soran +1 yıl tamam ben de geleyim mi 😄 Yorumla Meryyc +1 yıl olur olur😄 Yorumla Soran +1 yıl konum att 😄 Yorumla Meryyc +1 yıl hemen atıyorumm Yorumla Soran +1 yıl xbbdbd Yorumla
crazygen1907 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 668 cevap paylaştı. Kimsem yok ki mesaj yazayim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ah bee Yorumla crazygen1907 +1 yıl 😞😞 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Henuz hazir hissetmiyorum 😅 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Acaba neye 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Acaba neye tahmin alalim😅 Yorumla Soran +1 yıl Sevgili olmaya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana diyo ki kafaya koydum evlenicem senle😅 Yorumla Soran +1 yıl Hmm o zaman dikkat et öyle diyenler ilk gidenler oluyo gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keske gitse 😅 o kadar sıkıldım ki kendimi iliski icinde bile düşünmek istemiyorumm Yorumla Soran +1 yıl Ee sen git o zaman 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben hic gelmedim zaten ama arkadas ortaminda tanıştık bana ilk dedigi sey o ne oluyor hasta misin dedim😅 Yorumla Soran +1 yıl Engelle 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayıp olmaz mi Yorumla Soran +1 yıl Sevmeyerek yanında kalmaktan daha az ayıp olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam konusurum olmadi tekrardqn tesekkur ederim Yorumla Soran +1 yıl Ne demek Yorumla
Dinazortreni Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 46% +1 yıl Neden 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bunu mu yazmistin yoksa soruyo musun? Yorumla Dinazortreni +1 yıl Soruyirum Yorumla Soran +1 yıl Mm bilmem canım sıkılınca sormuştum öylesine bilmem hiçbir şeyi degistirmeyecek Yorumla Dinazortreni +1 yıl daha kaliteli seyler beklerdim senden Yorumla Soran +1 yıl Peki haklısın sorry Yorumla
Fincandaki_ruh Takip Et Xper 7 Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Bilmem neydi acaba 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bak bi Yorumla Soran +1 yıl Ya da yazdigin mi buydu 😄 Yorumla Fincandaki_ruh +1 yıl Gruptan bilgi paylaamisim Yorumla Soran +1 yıl Hmmm Yorumla
Johncois Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 611 cevap paylaştı. Uyuyacağım resmen. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sabahlara kadar konustunuz demek 😄 Yorumla Johncois +1 yıl Hayır iş çok sıkıcı bugün ondan. 😅 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Peki bakalım. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yürümüyo sohbet demek ki Yorumla Sormalarageldik +1 yıl İstesem yürütürdüm de ilgimi çekmemeye başladı artık. Yorumla Soran +1 yıl Anladımm Yorumla
Mrt8787 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl .. kişisi odamda 0 4 Yorumla Soran +1 yıl hmm anlıyorum bdbdd Yorumla Mrt8787 +1 yıl Tam olarak ne anladın? :) Yorumla Soran +1 yıl Bence şey sevmediğin bi kişi odanda ve bunu belirtmissin orada ama oyle tahmin ettim ne bileyim dogrusunu dbdbd Yorumla Mrt8787 +1 yıl ;) is yerindeyim patronum odamdayfi.. kimliğim belli olmasın diye detay vermedim :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nereden 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Yeni tanisiyorsunuz demek ki dikkat et güvenme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır hayır :)) neredeki mesajı söyleyeyim Yorumla Soran +1 yıl Hmm fark etmez herhangi bir yerde yazdigin son mesaj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Wp "inşallah baba" Yorumla Soran +1 yıl Hmm güzel en son abbanla sohbet ettin demek :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet 🙃 ya senin son mesajın ne Yorumla Soran +1 yıl Bakalım biAnneme "kırıkkaleden biraz önce" yazmışım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :) Yorumla
cerıde Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Cansın 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu soruyu nerede buldun ya 😅 Yorumla cerıde +1 yıl KS dan kdksjskzhzmkz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Böyle bir konuşma var en son 😅
Hdjbxjdjdn
burada yazdım.
Bunlar nasıl sevgi sözcükleri yazdım 😂😂
Oo abaza bi dayı mı yoksa senin için değerli biri mi 😂
Bir arkadaş gözünün yağını yiyim falan demiş 😂
Anladımm çok ii 😄
Ben ekmek banayım gözünün yağına
İşim var sonra konuşalım gerçekten şu an seninle uğraşamam 😂
Oo çok iyi 😄
Ve şu an buradayım tek işim bu 😂
Evett fark ettim 😂
Tamam, yazdım..
Anladımm
ölüm var bak insanlar patır patır ölüyor
iki günlük dünya daha nereye kadar bekleyelim
Öyle öyle güzel yazmışsınız ama neyi bekliyorsunuz zannedersem birine evlenme teklifi ettin 😄
Yok evlenme teklifi değil. Başka bir şey
Sevgilik o zaman 😄
o da değil. burdan yazabileceğim bir şey değil
Mmm anladim galiba
emin misin anladığına
Galiba dedim ya emin nasil olayim
peki
"Kesinlikle bunu da yapabiliriz 😁"
Hmm neydi o 😄
Öyle bir şeyler işte.. 😁
Hmm 😂
'Ay nolur peşimden koş Emre yazmışım nxksbxkjd
HXBBDDBBD
dışarı çıkalım yarın yazmışım xmdmlwşw
tamam ben de geleyim mi 😄
olur olur😄
konum att 😄
hemen atıyorumm
xbbdbd
Kimsem yok ki mesaj yazayim
Ah bee
😞😞
Henuz hazir hissetmiyorum 😅
Acaba neye 😅
Acaba neye tahmin alalim😅
Sevgili olmaya
Bana diyo ki kafaya koydum evlenicem senle😅
Hmm o zaman dikkat et öyle diyenler ilk gidenler oluyo gibi
Keske gitse 😅 o kadar sıkıldım ki kendimi iliski icinde bile düşünmek istemiyorumm
Ee sen git o zaman 😅
Ben hic gelmedim zaten ama arkadas ortaminda tanıştık bana ilk dedigi sey o ne oluyor hasta misin dedim😅
Engelle 😄
Ayıp olmaz mi
Sevmeyerek yanında kalmaktan daha az ayıp olur
Tamam konusurum olmadi tekrardqn tesekkur ederim
Ne demek
Neden
Bunu mu yazmistin yoksa soruyo musun?
Soruyirum
Mm bilmem canım sıkılınca sormuştum öylesine bilmem hiçbir şeyi degistirmeyecek
daha kaliteli seyler beklerdim senden
Peki haklısın sorry
Bilmem neydi acaba
Bak bi
Ya da yazdigin mi buydu 😄
Gruptan bilgi paylaamisim
Hmmm
Uyuyacağım resmen.
Sabahlara kadar konustunuz demek 😄
Hayır iş çok sıkıcı bugün ondan. 😅
Peki bakalım.
Yürümüyo sohbet demek ki
İstesem yürütürdüm de ilgimi çekmemeye başladı artık.
Anladımm
.. kişisi odamda
hmm anlıyorum bdbdd
Tam olarak ne anladın? :)
Bence şey sevmediğin bi kişi odanda ve bunu belirtmissin orada ama oyle tahmin ettim ne bileyim dogrusunu dbdbd
;) is yerindeyim patronum odamdayfi.. kimliğim belli olmasın diye detay vermedim :)
Nereden
Yeni tanisiyorsunuz demek ki dikkat et güvenme
Hayır hayır :)) neredeki mesajı söyleyeyim
Hmm fark etmez herhangi bir yerde yazdigin son mesaj
Wp "inşallah baba"
Hmm güzel en son abbanla sohbet ettin demek :)
Evet 🙃 ya senin son mesajın ne
Bakalım bi
Anneme "kırıkkaleden biraz önce" yazmışım
:)
Cansın
Bu soruyu nerede buldun ya 😅
KS dan kdksjskzhzmkz