Ya dediğin gibi olmuyor. Evlenmeden önce ben de çok atıp turuyordum. Umurunda bile değil ki. Memnuniyetsiz çünkü elindekilerin farkında değil cidden sövesim geliyor ya
Benden ayrılmak istiyor şu an yok zaten yanımda ama bir yandan da kararsız cinsellik umurunda bile değil. Benim güzelliğim de onu sevmem de onun için bir şeyler yapmam da çünkü kafasında oturtmuş ha karım şöyle böyle kötü görüyor beni o kadar komik ki fkskdkfkf
Ya aslında evet zor ama güzellikleri de var karın da sen de güzelliklerine odaklanırsanız devam eder ama benim kocam çok şımarık ve memnuniyetsiz. Benim de hatalarım oldu evet ama bizim büyük sorunumuz yoktu. Evliliğine bir şekilde devam edenler var. Sana tavsiyem kendini toparla düzene koy düzgün birini de bul evlen. Ama karşındaki de sen de zor olduğunu bilin ve sabredin bir şeylere. Allah'ın rızasını düşünür öyle hareket ederseniz kolay olur
Çişimi yaptım geldim ya sordum tabii sorunu falan saçma sapan şeyler söyledi kafasında o kadar saçma kurmuş ve o kadar kasıyor ki yav biz genciz oyyy anlatamıyorum dinlemiyor.
Bende evliliğin güzel yanlarını anlatacak birini arıyordum ama halada ısınamadım. Senin yüzünden değil 1 aydır falan gerçekten cinsellik dışında iyi bişey diyen birine rastlamadım
Yok ya benim kocam hayatın zorluklarını görmeden evlendiği için böyle bir de ailesini çok karıştırdı. Yoksa evli bir sürü arkadaşım var iyiler de kötü düşünme. Dur sana güzel yanlarından bahsedeyim. Özellikle yaşlar arasında fark olmazsa arkadaş gibi de oluyor beraber film izlerdik kitap okurduk sohbet ederdik. E gece beraber yattığın insan var sadece cinsellik değil onun yanındaki varlığı çok güzel bir şey. Onu düşünmek koruyup kollamak ya da korunuo kollanmak. E nazlanıyorsun. Tabi benim kocam daha nazlı da amaan. Bir karın olsa senin prensesin olur. Hep beraber olursunuz düşünsene. Bizim beraber yemek yaptığımız da oldu. Cinsellik önemli bir boyut o kadar aç olmuyorsun afedersin açık konuşuyorum. İnsanlar bile daha farklı bakabiliyor. Sorumluluklar elbet var ama güzel yanlar o kadar çok ki. Önemli olan elindekilerin kıymetini bilmek. Güzel düşün güzel olsun olacak olan da okur zaten
Kısmet. Mükemmeli arama değerlendirmeye bak. Ay ben çok kötüyüm şu an nalet gire gittim de kahve içtim gece gece kaç saat oldu uyuyamıyorum öhh sen ne zaman uyucan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet teşekkürler
istediğin kadar boz unutmam 1 salisemi alıyo :d
Benimde keşke
düzenli boş yaparım
Yaparım
Laklak edebiliriz sinirim zaten bozuk
Ederiz
Zor nefes alıyorum b k gibiyim sen nasılsın
Gayet iyi
Bu iyi
Kafam dağınık o yüzden
Neden
Full oyun oynuyorum
Sevgilim den ayrıldığımdan beri
Sarhoş gibiyim
Niye ayrıldınız
Biraz cinsellik istiyodu
Ben se evlenmeden yapmak istemiyordum
Salla o zaman
Salladım
En boş şekilde hayatımı sürdürüyorum
Yapma bre hayatına bak
Bazen şeytan diyo git evlenmeden hallet te neyse diyom sonra
Başkasının hakkına girme önce kendi hayatını düzene sok kimse vazgeçilmez değil emin ol evlilik zor
Evlimisin
Evet benim de kocam sorunlu bazen sövesim geliyor ne yapacağımı bilmiyorum
Çocuk var mı
İçki var mı
İkisi de yok. Sorunlu derken büyük sorunumuz yok da ufak tefek şeylere takılıp büyüttü şimdi de yok zaten ne olacak halimiz bilmiyorum
Çözüm basit
Bir gece yatın ertesi gün günlük gülistan
Öyle olmuyor ki
Ben evlensem her gün yapardım
Niye olmasın
En kalıcı çözüm
Ya dediğin gibi olmuyor. Evlenmeden önce ben de çok atıp turuyordum. Umurunda bile değil ki. Memnuniyetsiz çünkü elindekilerin farkında değil cidden sövesim geliyor ya
Peki bişey daha diyim
Bu şeyleri kötü laf kullanmadan kocana anlatsan
Hem şöyle iyi günlerinizi düşün kendini mutlu et
Benden ayrılmak istiyor şu an yok zaten yanımda ama bir yandan da kararsız cinsellik umurunda bile değil. Benim güzelliğim de onu sevmem de onun için bir şeyler yapmam da çünkü kafasında oturtmuş ha karım şöyle böyle kötü görüyor beni o kadar komik ki fkskdkfkf
Şimdi bilemedim ne diyeceğimi
Neden böyle düşündüğünü hangi olaydan sonra falan son
Sor.
Garip bir durum ben de bilmiyorum
En iyi si evlenmemek
Evet öyle özellikle de kimsenin şımarıklığını çekmemek gerek. Güzel anlarımız da oldu ama deper kıymet bilmeyen bir insanla cıks
Yani evlenmek istemiyorum mutsuz olacam diye ama nasıl cinsellik yapacam. Öylede günah. Haram işleyecem galiba
O yüzden en iyi oyun oynamak
Gittinmi neyse aranız düzelir inş
Ya aslında evet zor ama güzellikleri de var karın da sen de güzelliklerine odaklanırsanız devam eder ama benim kocam çok şımarık ve memnuniyetsiz. Benim de hatalarım oldu evet ama bizim büyük sorunumuz yoktu. Evliliğine bir şekilde devam edenler var. Sana tavsiyem kendini toparla düzene koy düzgün birini de bul evlen. Ama karşındaki de sen de zor olduğunu bilin ve sabredin bir şeylere. Allah'ın rızasını düşünür öyle hareket ederseniz kolay olur
Düzenim var şu an yani o kadar kötü durumda değilim ama evlilik bilemiyorum yaa
Çişimi yaptım geldim ya sordum tabii sorunu falan saçma sapan şeyler söyledi kafasında o kadar saçma kurmuş ve o kadar kasıyor ki yav biz genciz oyyy anlatamıyorum dinlemiyor.
Bende evliliğin güzel yanlarını anlatacak birini arıyordum ama halada ısınamadım. Senin yüzünden değil 1 aydır falan gerçekten cinsellik dışında iyi bişey diyen birine rastlamadım
Yok ya benim kocam hayatın zorluklarını görmeden evlendiği için böyle bir de ailesini çok karıştırdı. Yoksa evli bir sürü arkadaşım var iyiler de kötü düşünme. Dur sana güzel yanlarından bahsedeyim. Özellikle yaşlar arasında fark olmazsa arkadaş gibi de oluyor beraber film izlerdik kitap okurduk sohbet ederdik. E gece beraber yattığın insan var sadece cinsellik değil onun yanındaki varlığı çok güzel bir şey. Onu düşünmek koruyup kollamak ya da korunuo kollanmak. E nazlanıyorsun. Tabi benim kocam daha nazlı da amaan. Bir karın olsa senin prensesin olur. Hep beraber olursunuz düşünsene. Bizim beraber yemek yaptığımız da oldu. Cinsellik önemli bir boyut o kadar aç olmuyorsun afedersin açık konuşuyorum. İnsanlar bile daha farklı bakabiliyor. Sorumluluklar elbet var ama güzel yanlar o kadar çok ki. Önemli olan elindekilerin kıymetini bilmek. Güzel düşün güzel olsun olacak olan da okur zaten
İyi açıkladın
Normalde işin var mı yoksa ev hanımımısın
İşim var ama ev hanımı diyebilirsin. Bir de birbirinizin hayatına kararlarına saygılı olduktan sonra da iyi geçinirsiniz Allah'ın izni ile.
İnş bizde birini bulsak
Kısmet. Mükemmeli arama değerlendirmeye bak.
Ay ben çok kötüyüm şu an nalet gire gittim de kahve içtim gece gece kaç saat oldu uyuyamıyorum öhh sen ne zaman uyucan
Şarj bitene kadar
İyi bakalım
Bizimde okula biri atansa iyi olur yaü
Öğrenci misin okulda mı çalışıyorsun
Öğretmenim
Kadrolu değil ama iş buldum özel okulda bayada rahat işim
Bir arkadaşım da öğretmen o da senin gibi okulda birini bulurum düşüncesinde. Branşın ne
Matematik
Normalde hedef mühendistide çalışma dık
Sevindim senin adına biraz daha kolay böyle hayırlısı be ya dua et.
Siz nasıl tanıştınız ya onu anlat
Burdan fkskfkdl ama tanışmak burdan değil sanalda pek konuşmadık direkt reele döndü
Pandon görmedim ben de 10 dk dir mesaj bekliyom
Ben de uyudum
Isterim
Afiyet olsun
saol
Bişey değil