Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Genel olarak kız konularını konuşurlar aslında. yani makyaj konuları olabilir. ama bu kişiye göre değişiyor bazıları magazin ya da popüler konulardan bahseder. bazıları ise genelde sevgililerinden bahseder bu çocuk niye bana bakıyor gibi işte bu tarz konular olabilir ya da okul hakkında konuşabilirler. aslında oyunlardan konuşan kızlarda olabilir. yani kişiye göre değişiyor bu durum daha çok.
Bende en çok kız konuları genel de aşk konuları oluyor yani sevgili konuşurlar bahsederler. ya da indirim günlerinden falan olabilir.
Evet genelde erkek konuşuluyor ya da yaşa göre değişiyordur bilmiyorum. Önce ben buna nasıl baktım şeklinde başlanıp eski sevgililerin kulakları çınlatılır sonra yeni adaylar konuşulur. Ekonomi, siyaset, futbol konuşmaya tercih ederim ben şahsen. İki kafa dağıtalım diye oturuyoruz :/
I ıh yanlış anladın, yazarken dediydim ya ters anlaşılırsa diye tüh :/ Futbol siyaset ekonomi konuşmaktansa erkekleri konuşmak daha keyifli, onu tercih ederim demek istemiştim...
Ya bir şey diyeceğim seni birine benzetiyorum lütfen dürüst ol😀 Yengeç burcusun, Mühendissin, İlk nickin afrikaleoparı sonra teksaskaplanı sonra şehrinkralı şimdi de bu hesapla geldin oğlak burcuyum diyip kendini belli etmiyorsun değil mi çünkü konuşman tıpkı bu üye emojisine kadar😀
Gerçekten dürüst olacağım dediğin üyeyi tanımıyorum çünkü ben bir kaç haftalık üyeyim geleli 3 hafta falan olmuştur. Random da kullanırım emoji de duruma göre değişir ama gerçekten değilim oğlak burcuyum 14 Ocak doğumluyum
O da bu tarz nickler koyuyor, o ds güzellik bakımla ilgileniyor, sorundaki görsellerin kalitesi bile onun zevkine uygun, hatta bir defa daha başka hesapla gelmişti sen misin dedim bir süre hayır o ben değilim diye gezmişti jfjf Onun yüzünü görmedim hiç o konuda bilemeyeceğim.
Ne desen suç olur her şeye alınırlar tamam iyi yönleri illa ki vardır ama ne bileyim fazla alınganlar, senin bu ismindeki ikiz kelimesi ne anlama geliyor
Alakasız ek, siteye üye olurken koyacak nick bulamayınca (tüm nickleri almışlar) dedim bari burcunla yükselen burcunu birleştirme koy, o zaman yükselenimi ikizler sanıyordum. Koydum. Sonradan yükselen akrep olduğum ortaya çıktı ama nick böyle kaldı jdjd Ama merak uyandırıyor memnunum neden ikizterazi çift kefeli mi analog mu diyen oldu 😂😂