Önceden hareketli şarkı dinleyen ara sıra babamla karşılıklı şarkı, türkü söylerdim ama şu yaşanan üzücü olayların ardından eskisi gibi içimden yapmak bile gelmiyor. Sizinde şunu şunu yapmak içimden gelmiyor dediğiniz şey nedir?

Önceden hareketli şarkı dinleyen ara sıra babamla karşılıklı şarkı, türkü söylerdim ama şu yaşanan üzücü olayların ardından eskisi gibi içimden yapmak bile gelmiyor. Sizinde şunu şunu yapmak içimden gelmiyor dediğiniz şey nedir?

Şu sıralar gülümsemek gelmiyor içimden. Küçücük tebessüm ettiğim an, depremzedeler geliyor aklıma bir anda onlara ayıp etmiş gibi hissediyorum kendimi..
😔😔😔
Yaşamak içimden gelmiyor hiç bir şekilde. yani nefes almak bile benim için anlamsız geliyor. çünkü insan eğer yaşamın da bir amaç bulamıyorsa o insan genel olarak yaşamak istemez ya da hiç bir şey yapmak istemez.
Birisi daha yazmış ama soru sormak. Evet sorular soruyorum ama deprem dışına çok çıkmak gelmiyor içimden. Halbuki eskisi gibi bir şeyler yazsam bu beni mutlu edecek. Bana tek iyi geliyor.
Şu anda yok. Psikolojikman ayakta durmak zorundayız ya da zorundayım. Bazıları 4 ay boyunca tebessüm yasaklansın diyor lakin o zaman psikolojimiz tamamen çöker
Onu diyende kendi çapında tepkisini gösteriyor demek ki i
Olabilir... Yine de bazı dayatmalar
Cevap
4Cevap
Seçeneklerde hiçbir şey varsa ondan alabilirim. İçimden hiçbir şey yapmak gelmiyor
Var var 😐
Çok güzel el emeği sorular hazırlamıştım. Deprem gireli hiçbirini sorasım gelmiyor atıl oldular benim için.
Baya bir zaman soramayız zaten içimizden de gelmiyor
Hiç bir şey içimden gelmiyor eskiden şwrkı eşliğinde dans eder yemek yapardım şimdi kimsenin ağzı bıçak açmıyor
Gerçekten hiç bişey yapasım yok puf diye buhar olabilirim ben😄
evde oturasım yok
Çıkıyorum da çıkmamam isteniyor işte :)
Sıcak su ile elimi yıkarken bile suçluluk duyuyorum. Sürekli gözümün önüne enkazda kızını kaybetmiş ve kızının elini tutan baba geliyor😔
nefes almak utanç veriyor onca insan can verirken, Rabbim beterinden korusun🤲🏻
İştahlı yemek yemek içimden gelmiyor, önceden dans ederdim dans etmek içimden gelmiyor, uzun süre gülüp onu kahkahaya çevirmek içimden gelmiyor, ders çalışmak içimden gelmiyor...
Artık mutlu olmak istemiyorum onlarca can verdik psikolojimi bozdu çok üzülüyorum onlar için Allah ım hepsine rahmet eylesin mekanları cennet olsun 🤲
Yazı yazmak içimden gelmiyor. Yazının çirkin olmasına takıyorum güzel yazmaya çalışınca da hevesim kaçıyor.
Siteye girmek içimden fazla gelmiyor ya eskisi kadar aktif olasım yok.
Dışarı çıkmak içimden gelmiyor genel olarak.
her şey bu ara öyle geçiyor bundan sonrada öyle devam edecek
Çoğu şeyi yapmak istemiyorum cidden o kadar cok etkilendik ki.
Yaşamak bile gelmiyor içimden.
Zaten iyi değildim deprem olayları yüzüne daha da kötü oldum.
Resim yapmak içimden gelmiyor sanki çocukken güzeldi
Baskı altındaysam hiç bir şey içimden gelmez
Saçımı taramak bile içimden gelmiyor artk
Kutlama veya eğlenceli herhangi bir şey
sigara içmek içimden gelmiyor ve içmiyorum.
Çalışmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?