Aklımı yitiriyor gibi hissediyorum?

Arkadaşlar size uzun zamandır içimde susturamadıgım sesi ve yaşadıklarımı anlatmak istiyorum. Öncelikle ben 18 yaşımdayım ve şu yaşıma kadar asla evlenmekten falan yana olmadım, hemde asla. Ben şu yaşımda yanlış şeyler yapmaktan korkuyorum, sürekli ya yaşımdan büyük adamla evlenirsem ya da herhangi biriyle küçük yaşımda evlenirsem, okulu bırakırsam, cahil olup, koca kadın gibi davranmak korkuyorum. Uzun zamandır içimde ki sesleri susturamıyorum, nolursunuz bana yardımcı olun, mesela dedem geçenlerde sakın büyük adamlara kaçıpta evlenme dedi, ben de acaba yapar mıyım ki falan diye korkuyorum. Normalde diğer yaşıtlarıma göre olgun olduğumu düşünüyorum ama şu son birkaç aydır yanlış şeyler yapmaktan korkuyorum. Sürekli içimde ki ses benim istemediğim kötü olaylara yönlendiriyo. Bilmiyorum tabi ki de dini yönden vesvese oluyor olabilir ama mesela bir kelime derken aklımda on kere düşünüyorum, insanlardan uzaklaşıyorum, çok tuhaf konuşmaya başladım. Kurduğum cümleler bazen tuhaf olabiliyor ve daha nice tuhaf yaptığım şeyler var. Acaba şizofreni hastalığına doğru mu ilerliyorum çünkü annemde şizofreni hastası ve onun gibi olmaktan korkuyorum. Bu belki de bir başlangıç olabilir hastalığımın bilemiyorum. Şu anda da psikoloğa gidemem veyahutta aileme falan söyleyemem. Sadece kendi kendimi halletmem lazım şu anlık. lütfen psikoloji okuyan ya da psikolog olan birisi varsa benim ne yapmam konusunda bilgilendirsin. Buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim
Aklımı yitiriyor gibi hissediyorum?