İyi misin bu aralar?
Anlamak zor
Kime sorsan düzelmiyor
Yanmış dünyam
Doymuyor halinden
Korkmuyor kendinden
Ceylanın gözünden utanmıyor Yaradılan..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İyi misin bu aralar?
Anlamak zor
Kime sorsan düzelmiyor
Yanmış dünyam
Doymuyor halinden
Korkmuyor kendinden
Ceylanın gözünden utanmıyor Yaradılan..
Deprem ve annemin durumundan dolayı iyi değilim. Annem depremden 3 gün önce pazarda alışveriş yaparken düşüp sol kolunu kırmış, sol bacağını çatlatmış. Kalkamıyor, doğrulamıyor, yürüyemiyor bile. 20 Şubat 'a kadar anneme babamla birlikte bakıyoruz, yemekleri akrabalarımız gerek evinden yapıp getiriyor, gerekse bize gelip yapıyor. Annem 20 Şubat 'ta ortopedi doktoruna gidecek. Ekstradan durumu kötüye giden aşksızlık krizi de var; ama deprem ve annemin durumu, aşksızlık krizimi silindir gibi ezip geçti. Normalde depremden ve annem kaza geçirmeden önce aşksızlık krizim ağır basıyordu. Sürekli kafama takıyorum, tek başıma arabayla bir yere giderken bomboş yollarda aniden aşırı hız yapıyorum.
İyi diyelim iyi olsun. Elbette depremzedeler için oldukça üzgünüm. Acılarını tahmin bile edemiyorum. Hayatımda da her şey yolunda değil. Ama dünya böyle zaten hiçbir zaman hayat dört dörtlük olmadı. Savaşmaya devam edeceğim herşeye rağmen, güçlüyüm ve bu gücü kimseden değil yalnızca kendimden alıyorum
Cevap
24Cevap
Hayır iyi değilim. Şu son günlerde yaşanılanlar ne kadar iyi yaparsa o kadar iyiyim sadece. Sanki öylesine geçiriyor gibiyim günlerimi.
Hayır iyi değilim ama zaten iyi olmayı da beklemiyorum artık bu gibi şeyleri umursamıyorum yani iyi veya kötü olmak arasında bir fark göremiyorum kendimde. yani iyi hissettiğim de bile kötü hissediyorum bu yüzden de bununla yaşamayı öğrendim
Maalesef hiç iyi değilim... Normalleşme için bazen buraya geliyorum fakat içim almıyor. Birşeyler okuyup yazayım kafam dağılsın diyorum ama yapamıyorum... Duygularımı ve hislerimi küfürsüz ifade edemez hale geldim ve kendimi cidden iyi hissetmiyorum
Pek sayılmaz günler hüzünlü geçiyor
Uzun bir yastayız kolay geçmeyecek
Ağlamaktan harap oldum yemek yemiyorum. Kolumu kaldiracak halim yok sanki nefes almak bile suçlu hissettiriyor
Iyi değilim beyin olarak yorgunum moral olarak kötüyüm dostlarımı arkadaşlarımı kaybettim zor bir dönem ve uzun zaman bu hafizalarimizdan beynimizden silinmeyecek izler bıraktı bu deprem bende
Hayır değilim.
O kadar çok şey üst üste geldiki nerden başlasam da toparlasam diye düşünüyorum sürekli.
iyi değilim
zaten mental olarak iyi değilim ruh olarak iyi olmamakla birlikte beden olarakta çok kötü hasta oldum bir de
Boşlukta gibiyim, her şey anlamını yitirdi sanki..
Rabbimize Şükürler olsun , bizden kötü durumda olanlar var
Mental olarak iyiyim, kötü olursam toparlanamam.
İyi diyelim iyi olalım moralimizi yukseltelim
Bu aralar geceler soğuk ve hüzünlü maalesef
Bende bilmiyorum ne haldeyim, bu ulkenin yaşadıklarına bakınca ne desem bilemiyorum..
Normal de zaten İyi değildik günlük hayatta kendi içimizde hallediyorduk , şimdi insanların hali ülkenin hali felan düşünmemeye calısıyorum, yıldız düşer, güneş kararır felan hiç şaşırmam artık... 🦂 '
Uzun süredir intihar düşünüyorum yeniyor yese kesin yaparım. deprem falan degil
İntahar mı. Çok günah ama
@MinikKuş_0 geç ne günah mı kaldı sence?
Öleceğiz Birgün tabiki günah sevap hâlâ var. intahar etmeyi neden düşünüyorsun ne oldu
@MinikKuş_0 bilmem anlamsız hayat
Peki
Bir sürü sey hayat ağırlaştı artık kaç erkek beni arkadan hadi ordan. Kadınlık hormonu kullandım. Yalnızlık anlamsızlık işsizlik aman yüküm dünyaya ve insanlara
Ne diyorsun ciddi misin.. çok yazık olmuş
Sen travesti oluyorsun yani
@MinikKuş_0 değilim para karşılığı yaşamadım. Ama kadına ulaşamadım. Kadın olmak için hormon kullandım. hormon azaltıldi. yatmaya basladim
Benim babam 40 inda evlenmiş çalışıp sakatlandığı için görme engelli kimse kız vermemis. Annemle 27yildir evliler
Kusura bakmayın sizin niyetiniz bozukmus zaten kadınların suçu değil
@MinikKuş_0 eee 40 yaşındaki hali ile 25 yaşındaki hali bir miymiş
Bilmiyorum
@MinikKuş_0 olmaz abla.
Ne olmaz abi
Sen çok degisik birisin
He tamam
Anladim
@MinikKuş_0 evet
Değilim sçıp bırakıyorlar
Bu ne cemrecim
Ben sıçarsam sifonu çekerim canım ÖVŞFĞFŞF
Çok şükür
Değilim her şey bomboş geliyor.
Bu aralar hic iyi değilim
İyi olamıyorum bu aralar
İyi olmak için çabalıyorum diyelim.
Bu aralar iyiyim diyemiyorum maalesef
İyi kaldı mı❓️
Iyi degilim hem ordakiler için hemde bingöl cevresinde yaşadığım için korkuyorum. Berbat bi haldeyim ne yemek ne mutluluk hiçbiri kalmadı.
kötüyüm.. ruh ve bok gibi hissettiriyor hayat umarım böyle devam etmez saygılarr.
iyi olmaya çalışıyoruz... iyi günler
Bende bilmiyorum ⑉
Daha iyiyim ilk günlere göre
Hayir
Bugün biraz daha iyiyim.
hayır var mı başka soru
İyi olacam
İyi değilim
Değilim.
Değilim.
sorduğun için sağ ol iyiyim ama sensizim
Değilim