Ne yapmalıyım önerisi olan?

- [ ] Merhaba arkadaşlar psikolog olan arkadaşlar okursa daha iyi olur uzun süredir kendimi iyi hissetmiyorum hayatı çok hızlı yaşadım bi dönem arkadaş çevrem kötüydü şu an o arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım kendime odaklıyım işim gereği insanlarla çok muhatap oluyorum sabırlı olmam gerekiyor bazı durumlarda ondan haricinden aile evinde de sorunlarım oluyor tahammül seviyemi aşırı zorlanıyor içime atan biriyim patlıyorum bazen ağlıyorum kırıp döken biriyim ya kendime zarar verecek şekilde ellimi sıkıyorum ya da dişlerimle dudaklarımı yiyorum bacaklarım titriyor ya da insanlara zarar verecek şekilde şiddetde uygulayabilirim ses tonum yükseliyor karşımdaki insanı o şekilde susturuyorum ama bunları yapmak istemiyorum spora başlama gibi bi durum yapabilirmiyim yoksa destek almam gerekir mi kitap felan okuyorum ama nafile kendimle hesaplaşıyorum geçmişteki olaylardan kaynaklı olarak bu daha çok beni yaralıyor ve ağlıyorum ne yapmalıyım kendimle vakit geçirmek için çalışmakta yetmiyor bu arada sabah 9 akşam 7 çalışıyorum bi hafta pazarım var buna rağmen bu kadar düşünüyorum
Ne yapmalıyım önerisi olan?