En ufak ses olsun hareket olsun artık hassaslaştım tepki veriyorum psikolojim alt üst oldu yatamıyorum da 😥
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Uyuyamıyorum
Bırak uyumayı kaşığı ağzıma götürürken bile yarı da bırakıp tabağa geri koyuyorum.
Allah yardimcı olsun.
Gerçekten çok zor.
Hiç birşeyleri kalmadı.
Daha ne olabilir ki bilmiyorum.
Beterin beteri var Allah korusun 🤲
Çalıştığım yerden içerde kalan 30 günlük yıllık izin alıcam.
Gidicem galiba.
Bir şekilde girmem lazım.
İzin verirler mi AFAD a başvuruda bulundum bakalım neler olacak.
Bende bekliyorum
Kimsenin psikolojisi iyi değil normal olarak hepimiz tedirginiz
Uyumak zorundayım yemek yerken çok ızdırap çekiyorum evimde oturmak bile vicdan azabı ama işte insanoglu😞
maalesef her şey zor ama elden geleni yapıyoruz inş
Yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince, yeterli mi sanmam
Hiçbir şey yeterli değil maalesef
Gerisi dua ile olucak şey umudu kesmek yakısmaz
Allahtan umut kesilmez zaten çok şükür rabbim büyük
Şükür☺
Çaresizlerin çaresidir o 😊
Çocuk düşün daha bebek 2 3 yaşında.. millet ölüyor betonların altında ama Allah o bebeğin kılına zarar gelmeden belki toz bile olmadan çıkartıyor. Ki bebekler ne kadar narin...
Günahsız daha o melek 😇 rabbimin gücü işte ol dedi oldu onu da öldürmedi o da ölmedi ölenler şehit oldu geride kalanlar acılı rabbim sabır versin inş
Amin ve bence inşAllah kelimesinde kısaltılacak bir kısım yok
İnşa Allah 🤲 teşekkür ederim uyarınız için
Rica ederim. Bazı kullanımlar rahatsız ediyor dikkatin için sen de saol☺
Rabbim sana da hayırlı bir eş nasip etsin sen de ona bakıp kendini daha da düzeltesin inşa Allah 😊🤲
Ayy ne güzel temenniler bunlarr🤗
Amin sana daha iyisini nasip etsin bi de hayırlı bebişler versin🥰🥰
Allah hayır yolunda insanlarla karşılaştırsın her daim🤗
Rabbim katından göz aydınlığı olacak eşler ve zürriyetler bağışla bizlere amin 🤲😊🤗
Amin amin amin.. gece boş durma istersen tesbihat veya yasin-fetih suresi gibi aktiviteler gönlünü ferahlatabilir🥰
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim hanımefendi 😊 sabah namazına geç kalmayın en hayırlı olan vakittir 😊 ardından bir kuranı Kerim güzel olur 😊 daha sonra da işrak namazı var 🥰
Saolun edepli beyfendi de tam namazı bıraktım deprem oldu😂 bugün Kuranımı okudum dua ve tesbih işi de sürekli devam. Elimizden geldiğince yardım görevimizi de yapıyoruz da
NAMAZ, HAC?
Hac durumun var ise farzdır ama namaz durumun her türlü var para ile kılınmıyor o yüzden hesabı da çetindir rabbim sana ve cümlesine kılmayı nasip etsin kalbimize Hidayet mağfiret ve merhamet nasip etsin inşa Allah ☺️🥰
Uyumuşum😂 amin inşAllah namaz kılmayı da çok seviyorum ama dünya işleri işte bilirsin... çok istiyorum Kabe'deki enerjiyi hissetmeyi havasını solumayı, dünyanın enerji merkezi orası.
Rabbim eşinle birlikte gidip görmeyi nasip etsin inşallah 🤲 bütün namazlarını da kılmayı nasip etsin rabbim
İnşAllah🥰🥰 seni de doğru yoldan ayırmasın, sevdikleri arasına koysun. Mahşer günü şefaat ettiklerinden ol🤗
Annemle babam haca yazılmış zaten beni götürmüyolar ne umreye ne haca😡
Amin amin amin rabbim seni cennette peygamber efendimiz sav’e komşu eylesin inşallah 🤲☺️ rabbim cümlemize gidip oraları görmeyi nasip etsin inşa Allah 🤲😊
İnşallah🥰Şehirler arası yola çıkıyorum çok yoruldum artık akıl sağlıgımdan da emin değilim
Dikkat et yolun bahtın açık olsun inşallah 🤲😊
Fark etmez ölsem de ağlamanım olmayacak. Kaç defa intiharı düşündüm ve düşünüyorum
İntiharın sonu cehennemdir o yüzden ahiretini yakma ama şunu unutma kimsesizlerin kimsesi Allah’tır ve kimse yalnız değildir
Allah var mı sence? Sen diye hitap edeyim keza tanımıyorum sizi. Allah vardı nerede hakkım? Sen bir okurken ben 10 okudum. Sen bir giderken ben 10 Kere gittim. Hani benim hakkım? Bu ulke de inanmak istemiyorum artık. Sınavdasin diyorlar sınavın da süresi var. Ne zaman dolacak bu süre?
Allah var evet başını kaldır yıldızlara bak orada nasıl duruyor yerin altına bak bebekler sağ çıkıyor yer yerinden oynadı kim yaptı Allah bizi uyardı İnan ve inanarak ona yönel İnan onda bulduğun huzuru hiçbir şeyde bulamazsın herkes bir sınavda ama süresini Allah bilir biri biter diğeri başlar rabbim yardımcımız olsun
Bu ulke Keşke dümdüz olsa dümdüz sabaha. Her gün aynı şeyleri yasamak. Ha ben de ölsem hesaba çekilsek. Ölüm korkusu sardı milleti. Şimdi korkuyorlar. Bu yürek 15 yaşından beri ağlıyor. Dümdüz olsun bu ülke. Dün düz taş üstünde taş kalmasın. Hele kadınlar Ölümü hissetsinler.
Yıldızlara bakıyorum. Elbette Allah var
Ama dermana ulaşmak yordu beni
Sen baya dolmuşsun ne derdin var bilmem ama rabbim sana hayırlı kapılar açsın inş sınavdan geçmeyi nasip etsin
Amin. Yalnızken ve kadınsız
Gönlündekinin hayırlısı olsun
1 kac hafta oluyor gec yatiyorum bilmiyorum dusunceler rahat birakmiyor.
Psikoloji denen bir şey kalmadı o yüzden
Evet ben yurtdisindayim ve hicbir zaman Turkiyede bulunmadim ama cok kotu hissetirdi gercekten dunyanin bir yerinde o kadar insan hayatini kaybederken benim eglenmem ve muzik dinlemem.
Ağzmızın tadı kalmadı İnan Allah kimsenin basına vermesin
Evet bende öyleyim hatta artık hep titriyorum istemsizce en ufak seste bile nefes alamıyorum Rabbim yardımcımız olsun
Ben de aynı şekil amin cümlemizin inş
Hayır deprem olduğu günden beri uyuyamiyirum
maalesef
Evet, duamı edip uyuyorum uykum geldiğinde.
Rabbim dualarını kabul etsin inşa Allah
Amin inşallah hepimizin.
Uyuyamıyorum ben de sürekli artçı devam ediyor
şu an bile sanki oluyormus gibi hissediyorum
Canım ne zaman isterse uyurum
Aynı durumdayım maalesef şu an banyoya gidemiyorum
Nerde yaşıyorsun ki
Benim de psikolojim bozuk yaşayamıyorum artık
Yaşayan bir ölüyüz
Çok derdim var ya
Kimsenin bitmiyor ki
Ah enes ah 🥺