Ben izlememeye çalışsam da arada denk geliyor ve elbette endişe ve korku yaratıyor. Bence artık kimse bunları izleyip, boşuna korkularını büyütmesin.
Sizde durum nasıl?

Ben izlememeye çalışsam da arada denk geliyor ve elbette endişe ve korku yaratıyor. Bence artık kimse bunları izleyip, boşuna korkularını büyütmesin.
Sizde durum nasıl?
Korkmuyorum. Üzülüyorum. Ara veriyorum, başka şeylere bakıyorum. Yardıma gidenlerin çoğu orada hiç bir şey yapamadan perişan bekliyor. Kafasına göre tır gönderenleein malzemeleri çöp oluyor. Gidemedikten sonra, kendimizi helak etmek mantıksız. Sistemli ve doğru yerlere yardım şart..!
İşte medya nın boş amaçlarından biri hayır dmax te bile haber var belki medyadan uzaklaşıp moralini bozmak istemeyen var zaten bu kadar insan harap olmuş insanlar bence yardımdan çok mutluluk istiyorlar pandemi, ekonomik kriz vs. zaten yıpratmıştır halkımızı bırak ta onlar için de köşe ayır. Bilmem sizin görüşünüz nedir?
Sizin derken sadece senin değil herkesi kastetmiştim aslında
Abi bozdu zaten. İçimde hem üzüntü, hem öfke var. Biri mağdurlar için, biri sorumlular için.
İçimiz kan ağlıyor. Haberi izlerken çayımı içemedim boğazım düğümlendi. Psikoloji bile az kalır ama oradaki insanlarınkinin yanında bizim sıfır kalır. Ben yarın bölgeye gidiyorum güçlü olmam lazım
Şirket kışlık çadır uyku tulumu lamba hazır yiyecek tırlari gönderiyor dağıtıp kurulumunda denetim yapacağız
Yalova Çınarcık'ta yazlığı vardı dedemin. ben 11 yaşındaydim o zaman. Tek katliydi
Evet o gemiyi gördüm çok iyi hatırlıyorum
Bir aydan fazla orada gördüm gemiyi o zaman avusturya'da yaşıyorduk tatile gelmiştik. Yardım edilebilmesi için eski kanun ve kuralların geri gelmesi lazım. Afad başkanı ilahiyat mezunu ve uzman değil nasıl organize edecek bu depremi
Cevap
9Cevap
Hayır benim zaten psikolojim kötü durumdaydı yani artık hiç bir olay beni etkilemiyordu. ama bu üzülmediğim anlamı gelmiyor tabi ki üzülüyorum ama psikolojik açıdan zaten kötü durumda olduğum için alışkındım
O zaman ona gore yasayacaksin kendini duzelteceksin iste bunu anlayamadiysan eger psikolojinin bozuk olup olmadigi onemli degil
Üzülüyorum ya, takip etmemeye çalışıyorum ama her yerde çıkıyor
Artık psikolojim kaldırmadığı için deprem haberlerine bakamıyorum
İzlememeye çalışıyorum. Ama enkazdan çıkan canlar biraz moral oluyor.
Bozuluyor üzülüyoruz onlarr için
Hayır ama çok üzülüyorum
Fazlası ile hemde
Evet
Valla bozdu.
Hayır nedense bozmuyor ama üzüyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?