Genelde zaten tanımadığın birine demiyorlar mı mesela bir otobüste bir genç orta yaşlı bir kadına abla geçebilir miyim diyor ya da pazarlarda kadinalra genelde abla diyorlar duyduğum öyle
Haklısın tuhaf oluyor. Bir ara çalışıyorum kadının birine hanımefendi dedim diye başka bir kız geldi yanıma niye teyze yaşındaki birine hanımefendi diyorsun dedi.😂
Aman teyze deme bazıları çok fena bugün otobüste giderken bir kadına teyze basabilir misin ineceğiz dediler teyze dönüp bakmadı bile en sonunda size diyorlar dedim ben kim ben miyim teyze diye gençlere döndü siz kime teyze diyorsunuz ben hepinize taş çıkartırım hadsizler demesin dgdgdgdggdd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yoo isterse 15 yaş olsun 20 olsun ben abi/abla laflarından hazetmiyorum. İsmiyle hitap ederim
Yok ya diyorlar çok duydum ben 3 yaş az ama ben kendimden 3 yas büyük birine abi demiyorum
Kendimden 10 yaş büyük adama ismiyle hitap ediyorum. Alakası yok yani
Ataerkil toplum problemi…
Tam tersi ataerkillik kendinden küçük kıza abi olmamayı destekliyor
Tam anlamıyla günümüze taşınmadığı için böyle olduğunu düşünüyorum 🤔
Bana benden büyükler de abla diyor
Şdşsldkr pazarcılar
Marketçiler de aynı kdbfnf
Şsşzşdömd namuslu adamla
Tanımadığımız birine niye abla diyelim?
Genelde zaten tanımadığın birine demiyorlar mı mesela bir otobüste bir genç orta yaşlı bir kadına abla geçebilir miyim diyor ya da pazarlarda kadinalra genelde abla diyorlar duyduğum öyle
Ben hanımefendi diyorum.:D
Tam onu dicektim bende beyefendi diyorum tuhaf karşılıyorlar anlamadım gitti bdbfbf
Ama alışkanlık olmuş çok yaşlıya amca derim gerisine beyefendi diyorum abi alışkanlığım yok
Haklısın tuhaf oluyor. Bir ara çalışıyorum kadının birine hanımefendi dedim diye başka bir kız geldi yanıma niye teyze yaşındaki birine hanımefendi diyorsun dedi.😂
Aman teyze deme bazıları çok fena bugün otobüste giderken bir kadına teyze basabilir misin ineceğiz dediler teyze dönüp bakmadı bile en sonunda size diyorlar dedim ben kim ben miyim teyze diye gençlere döndü siz kime teyze diyorsunuz ben hepinize taş çıkartırım hadsizler demesin dgdgdgdggdd
En sonunda onlar indikten sonra bana dönüp soruyor hakli değil miyim kızım dedi bende haklısınız dedim ne diyim
Bir ara bende demiştim teyze deme lazım olur dedi ajdjdjd😀
Ben derim
La ben dün mesajda kardeşimi sevmek için ona öküz demiştim aşınıp beni engellemişsin😂
Engeli kaldirdim
Hemen zaten
Sinir oldum çünkü
Sonra gecti
Nasil kardesin
Beyinde sinüzde tıkanıklık varmış🥹
Ne yapicaklarmjs
Ben bana dedin sandım yaa ondan
İstek at
Nasil durumu iyimi
Sinüzde tıkanıklık noluyor büyük bi şey mi
Sinüz dediğini tam anlamdim mr raporu var mı Hani Latince lazim bana
Bilmiyorum doktor böyle dedi damarda tıkanıklık var ilaç vericez ilaç da pıhtılaşma yol açabilir dedi pıhtı öldürür mi Allah muhafaza
Tabiki felce bırakabilir ne ilaç vereceklermiş bide istek at
Barıştık tamam
Bana dedin sandim
Bide mr raporu çıktıysa at bakayım bi
Allah belanı vermesin felç ne
Gene bana ne diyo ya olasılık lardan bahsediyorum
Sana neden olasılık söyledikçe bana kızıyorsun sanki ben yapiyorum
İnsan anatomisi olum olasilik
Ya öyle ciddi bi şey olsa doktor korkulacak bi şey yok gönlünüzü ferah tutun şu an burada çok ağır hastalarımız var demezdi
Iyide pıhtı atma ihtimali ne oluyormuş
Sordun mu
Yok
Pıhtı dediği o ama zor ihtimal olabilir demiş ama küçük ya ihtimal vermisi zorda zaten
Ama 0 değil anladin mi
Allah muhafaza Mustafa sapasağlam çocuk büyük erkek kardeşim işitme engelli e Mustafa da mı şaplam dğeil artık
*sağlam
Kardeşim inşallah bisey olmaz çıkar düzgünce hastaneden yaa Allah yardımcısı olsun
İnşallah
Artik beni eklemişsin lütfen
Neden desin
Ben derim