Kadınsı vücuda sahip olmam için Eğer bana yardımcı olacak varsa gerçekten beni çok mutlu eder
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İslamiyet her cinsiyetin kendine göre davranış sergilemesini emreder ve karşı cinse benzeyen davranışları da yasaklar. Ayrıca insanı cinsel güçten düşüren şeylerden biri de erkek veya kadının cinsel vasıflarını korumamasıdır.
Yaratılışta erkeğin kendine özgü, kadının da kendine özgü vasıfları vardır. Kadın ve erkekler bunları koruyamazlarsa bazı özelliklerini kaybedebilirler, evlilik yaşantıları hep düzensiz ve başarısız olur. Bu üzücü hâllere düşmemek için her iki cins de kendine özel vasıfları korumalı, hatta geliştirmelidir.
Allah erkekleri güçlü kuvvetli, kadınları zayıf ve narin yaratmıştır. Çünkü erkeğin yapacağı işler kadının yapacağı işlerden daha çok kuvvet gerektirir. Bu yüzdendir ki, Allah kadının geçimini, masrafını ve bütün ihtiyacını erkeğe yüklemiştir. Kadından, doğumundan evlenmesine kadar babası veya velisi, evlendikten sonra da kocası sorumludur.
Bilgi almak icin soruyorum cift cinsiyetli olanlar ya da hormonlar olarak erkekse östrojen kadinsa testesteron hormonlari fazla ya da az olarak doganlar var yani beden erkek ama kendi icinde kadin ya da erkek gibi hisseden yasayanlar var. ya da hani su erkek guclu kadin gucsuz kendine bakamaz dedigin kisimda eskiden yerlesik hayata gecmeden kadinlarda avciydi erkeklerde toplayiciydi halen daha kabilelerde yasayanlarda kadinlarda her turlu isi yapiyorlar bunlar peki nasil olacak
yanacaklar
Nasil yanacaklar iyide onlar dogarken biz böyle olalim demedilerki yüce allahin takdiri öyle olmus onlara
İslamiyette kadinalrin is hayatina atilmasi gunahtir
zina yaygin olma sebebi kadinlar ve erkeklerin bi arada calismasi
hic olur mu calismak laikligin getiridgi ahlaksizlik
kadin bastan cikarir erkek maymun istahli isini bitirir iste ondan boyle
fitrat olarak kadin narin naif zayif erkek guclu kuvvetli
Tamamda eskiden oyle degildi. Kadinlarda avcilik yapiyordu yirtici hayvanlara karsi çarpisiyordu. Ayrica cift cinsiyetli dogan cocuklarin ya da hormonlari farkli sekilde dogan cocuklarin ne sucu varki
hayir o zaman turkler islamiyeti benimsememis ve gok tanri inancina inaniyorlardi😃
islamiyetten sonrasi sayilir cunku islam dinindeyiz onun emir ve yasaklarina uymak lazimdir
😂😂😂😂 yok benim soyledigim o degil aslinda. Peki simdi musluman anne babadan dogan ama cift cinsiyetli olan bebekler neolacak. ayrica islamiyet gök tanri inancina göre daha dünkü bebek. Gök tanri inanci çookkkk farkli birseydir.
Türkler islamiyeti kabul etmeden önce dünyanin en güclü en gelismis ırkiydi dikkatini çekerim.
cift cinsiyetli diye birdey yok beyfendi cinsel yonelim vardir o da tercih meselesi irade meselesidir
polemik yapamam sizinle islamiyeti acin okuyun o zaman anlarsinizn iyi aksamlar
Merak etme ben okudum. Ayrica emin ol o senin dedigin yönelim iste o hormonlarin farkliligindan kaynaklaniyor. Ayrica klitoris denen seyi bilirsin onun cok iri bir sekilde oldugunda dogustan penis olarak gelisiyor cok fotograf gordum bu sekilde bunlar hep dogustan olan genetik bozukluklar iste allah yaratiyor 😉😉
sacmaliklari git ergenlere anlat ben tefsir okudum masal anlatma
lut kavmi gibi helak olacaz sizin yuzunuzden
ne haliniz varsa gorun o kucuk beyninize bunlari sokun
Allah iki cinsiyet niye yaratti kadin erkek tatmin olsun diye yoksa tek kadin tek erkek cins olurdu
hoemonla alakasi yok bu arada tamamen karar istesem Şu an erkek olurum her yerimi yaptiririm ama oylr bi dusuncem yok
klitoris penis olarak gelismez masal anlatma istersen karsinda jinekolog asistani duruyor
😂😂😂 iste o istesem ameliyatla erkek olurum dedigin sey hormonlarla alakali. Bir erkekte östrojen hormonu fazla olursa ve ilac kullanmassa senin dedigin gibi oluyor ameliyatla kadin oluyor
hormonla alakqsi yok o zaman ben azginm benim erkeklik hormonum mu yuksek?
ama kadinim ve erkekleri arzuluyorum
sacma
Hermafroditizm, Yunan mitolojisindeki Hermes ve Afrodit adlı tanrı ve tanrıçalardan ismini alan çift cinsiyetlilik sendromudur. İnterseks olarak da adlandırılan bu durum, bir insanda hem erkek hem de kadın cinsiyetine ilişkin özelliklerin çeşitli oranlarda yer alması anlamına gelir. al oku varmiymis yokmuymus jinekolog asistani 😂😂😂😂
yunan mitolojisine bakmiyoruz biz tıpta ne varsa o iyi aksamlae
sacma dusuncelerini kendine sakla
https://www.hizliresim.com/kvau4gv
ne bu sikayet edcm dikkat et rahatsiz etme beni
😂😂😂 cok cahilsin verdikleri ismi yunan mitolojisinden almislar. daha okudugunu anlamiyorsunki
işine bak boş yapma
Al sana yunan mitolojisi olmayan ::::Çift cinsiyetlilik, erkek ya da kadın cinsiyetine has özelliklerin birine komple uymayan bireylerin sahip olduğu bir durumdur. Diğer bir ifadeyle hermafrodit bireyler kadın ve erkeklerin cinsel organları, dış görünüşleri ve hormonal yapıları gibi özelliklerin tümünü bir arada barındırır. Birçok hermafrodit kişi, hem kadın hem de erkek cinsiyetine yakın görünüme sahiptir ve yalnızca bir cinsel organa sahiptir. Üreme sorunları dışında pek çok hermafrodit yaşamını sağlıklı bir şekilde devam ettirebilir. Gerekli görüldüğü takdirde cerrahi müdahaleler ile bireyler seçtikleri cinsiyete sahip olabilirler.
Cok cahilsin cokkkk
evet cahil olani goruyoruz konusuyorsun surekli al o bilgilerini kendine sok
susmuyorsun cunku konusma artik
Birdaha okudun seyleri anlayarak okumaya calis. cevap veremeyince zaten böyle sacmalarsiniz siz cahiller 😂😂😂 jinekolog asistaniymisss
sensin cahil sana birsey derdimde avellerr laf yok
Verecek cevap bulamayinca sen bu bilgileri kendine sokarsin artik 😂😂😂
beyin yoksunu denecek cok sey var da mk senin ben
😂😂😂terbiyesiz. Hakaret küfür ancak baska birsey bilmessinizki.
o zaman bunun cevabini ver
Ben sana bilimsel olarak acikladim iste bilmiyorsan ac oku arastir cahil kalma bilmemek ayip degil
niye zeki murenden once top yoktu turkiyede ondan sonra bozuldu bulent ersoy cemil ipekci
neymis ozenti
islamiyette bunun yeri yok zaten aç oku
mitoloji okuyacagina
Ooooo iyice battin valla. ayrica o yazilar mitoloji degil degil bilimsel yazilar. Nereden biliyosun olmadigini ayrica arap musluman dunyasinda o toplarin alasi var bi arastir bakalim. eskiden teknoloji yoktu internet yoktu dogru pek bilinmiyordu bu seyler. Artik bilgi elinin altinda biraz arastir da gor neler varmis
Milat zeki muren bulent ersoy yani vay beee 😂😂😂😂
sen vericisin galiba biliyosun o kadar
aga ben erkegim zaten merak etme dalg4 gectim saygilarr
Gülmekten yikildim cok komiksin. Ama diyorumki yok be bu arkadas bukadar cahil olamaz dalgasina böyle yaziyor sonra birden bi gülme geliyor 😂😂😂
vericilerle isim yok pasifsin belli bilader
herked her seyi bilmek zorunda degil cok vermmssin herhalde sen😉
😂😂😂😂 ben g.. t sikiciyim fark etmez erkekte olsan zikerimde bana diyene bak asil top senmissin o halde kiz kiligina burunmussun baksana 😂😂😂
ahlaksizlik yapmamak cok daha iyi cahil olmaktan😃
erkegim ben zaten mersk etme kiz hesap yaptim
kzlarla bulusup skyorum gzuelce azgn dullsri skyrom
😂😂😂 at yalani... A q mali ne oldu demin müslümandin simdi kari kilikli top oldun senin dininde zina haram degilmi lan dürzü 😂😂😂
varsa ben de alirim ya kıyafetleri harika ve kendimi onlarin icinde cok iyi hissediyorum keske beni de giydiren biri ciksa