Sürekli kalbim sıkışıyor uyku tutmadı
1 ay
Üzüntüden uyuyamıyorum siz uyuyabiliyor musunuz?

Sürekli kalbim sıkışıyor uyku tutmadı
Üzüntü, insanların hayatlarının bir parçası ve normal bir duygudur. Ancak, uyku sorunları üzüntüden kaynaklanıyorsa, bu sürekli bir hal alabilir ve günlük yaşamınıza negatif etkiler yapabilir. Aşağıdaki öneriler size yardımcı olabilir:
Ritüel kurun: Yatmadan önce aynı şeyler yapmanız uyku rutininizi kolaylaştırır.
Fiziksel aktivite yapın: Günlük olarak düzenli fiziksel aktivite yapmak uyku kalitesini artırabilir.
Meditasyon veya yoga yapın: Bu teknikler uykuya dalmanıza yardımcı olabilir.
Uyku ortamınıza dikkat edin: Sessiz, karanlık ve rahat bir yatak ortamı, uykuya dalmak için daha iyi bir alan sağlar.
Uyku düzeninizi koruun: Sabah aynı saatte kalkıp gece aynı saatte yatmaya çalışın.
Doktorunuzla konuşun: Eğer uyku sorunlarınız devam ederse, doktorunuza danışmanız önerilir.
Ne mümkün? Etrafı, ülkeyi gördükçe uyku mu kalıyor insan da. Allah yardımcıları olsun. İnsanlık bu haldeyken kafamı yastığa koyup da gözümü kapatamam ki 🙄
Hayır uyuyamam
Çok çok üzgünüm daralıyorum huzursuzum nefes alamıyorum hisseden yaşayan insanları düşünemiyorum Allah yardımcıları olsun inşallah...
Cevap
17Cevap
Uyuyamıyorum üzülüyorum sinirleniyorum
Sürekli anksiyete atağı yaşıyorum göğsümün ortasında bir sıkışma var
O insanlara üzülüyorum 💔
Yaptığım hiçbirşeyden keyif alamıyorum
Vatanımın en acı günü bırak uykuyu su bile içmiyoruz Allahtan yardım istemekten başka çaremiz yok ne gidebiliriz ne de el atabiliriz bol dua edelim
Gözlerimi kapayınca TV ekranında ve sosyal medyada gördüğüm biçareler canlanıyor. Uyuyamıyorum.
Uyudum ama birkaç saat sonra uyandım. Sanki hiç uyumamış gibiyim...
Kar kış günü enkaz altında kalan insanlar var rahat edemiyorum
Allah yardımcıları olsun biz bu haldeyiz onları düşünemiyorum.
uyuyamıyorum, sürekli tv de gelişmeleri izliyorum.😓
İnsanlar göçük altında uyuyamıyorken ben nasıl uyuyayım. Bir de burası ne kadar iğrenç bir yermiş, ülke enkazda hala aşk meşk soruları soruluyor
Bu kötü günleri de atlatacaz inşallah 🙏
Bizde aynıyız tüm Türkiye aynı durumda
Uyuyamıyorum uyuyamıyorum
zaten iseteyim. uyuyamqm gece varidyam
Benimde uyku tutmuyor
Üzgünüm , çaresiziz Dua etmekten başka caremiz yok
evet
Ben de sinirden
Kaç saattir uykusuzum..
Bende öyle
Beni de uyku tutmuyor
Aynen