Şu an ateistler ne yapıyor sizce?

UniversalSoldier
Provokatif amaçlı sormuyorum bu soruyu, yanlış anlaşılmasın. Düşündüm de ülkede şu an deprem yaşanıyor. Allah yardımcıları olsun, inşaalah el birliğiyle dua ve yardımlarımızı esirgemeyelim. Fakat şu aklıma geldi, bu felakette özellikle oradaki insanlar çaresizce Allah'tan yardım istersen, acaba atesitler ne düşünüyor? Kimden yardım bekliyorlar, başlarına bu tür kaza vb. olay geldiğinde kime sığınıyorlar, hiç düşündünüz mü?

Merak ediyorum, iyi ve kötüyü aklı başında olan herkes bilir. Fakat ateistler iyilik yapınca içlerinden ne geçiriyorlar, kötülük yapınca ne geçiriyorlar? Başta kötülük olsa "karşılığı olacaktır elbet" düşüncesi gelmiyor mu onlara? Hadi o kadar kişiye kötülük ettin; hırsızlık, fuhuş, ırzına geçme, başkasının önüne geçme vs. "Ya dünyada, yaptığım bu kötülüklerin cezasını almadım, bunun bir karşılığı olmayacak mı cidden" gibi düşünceleri olmuyor mu veya iyilik yapınca karşılığı olmayacak mı düşüncesi gelmiyor mu?

Uzun lafın kısası Ateistlerin; zorda kalınca sığınacak, yardım isteyecek kimleri var?
7 Cevap