Deprem haberlerinden dolayı moralim de bozuk. Kafa dağıtmak istiyorum.
1 ay
Bugün tüm planlarım iptal oldu, kendimle baş başa kaldım. Sizce neler yapabilirim?

Deprem haberlerinden dolayı moralim de bozuk. Kafa dağıtmak istiyorum.
Merhaba, tabii ki böyle haberlere ben de üzülüyorum. Her ne kadar benim bulunduğum yerde hissetmemiş olmasam da insanların acısını anlıyorum. Taksimdeki bomba olayında da çok üzülmüştüm hatta ağlamaklı olmuştum. Ama hayat devam ediyor bir şekilde. Bize kendimizi iyi hissettirecek şeylerle kafamızı yormamız lazım, olabildiğince bu tarz konuları düşünmemek lazım. O insanlara dua etmekten başka yapabileceğimiz bir şey yok maalesef. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Dişlerimi sıkmaktan başım, kendimi kasmak bünyem sarsıldı. Empatiyi en çok burada hissettim bu yaşıma kadar ben 17 Ağustos'u da yaşadım ama bu çok başka aklım sardığı için mi bilmiyorum. Hava çok soğuk o insanlar oradayken mücadele verirken sıcak yatağımda yatıyorum diye utanıyorum.. Çaresizlik beni mahvetti. Az önce bir video izledim amca gözümün önünden gitmiyor bisküvi almış bir tane evlatlarına saklamış bir gece önceden kurtulurlar onlara vermek için kendi bir tane yememiş. Kahroldum o insanlar ne haldeler şimdi. Allah bize tekrarlarını vermesin. Dayanma gücü versin.
Ev ortamında kafa dağıtmaya ihtiyaç duyuyorsan pek bir alternatifin yok. Dizi/film izlemek, kitap okumak, netten bilgilendirici araştırmalar yapmak, evinde/odanda değişiklikler yapmak, mutfağa girmek vs.
Cevap
23Cevap
Kahve ve kitap, film/dizi..
Dua etmek, kendine vakit ayır yani düşün, ders çalış, kitap oku, müzik dinle, dinlen falan
Moralimiz bozuk evet ve o insanlar için dua edebiliriz.
Film, dizi izleyebilirsin, kitap okuyabilirsin, müzik dinleyebilirsin, dans edebilirsin yani kafanı dağıtmak için elinden gelen her şeyi yapabilirsin.
Bence kahve içip film izleyebilirsin, ya da kitap okuyabilirsin spor yapmak da iyi olur. kafa dağıtmak için film veya dizi iyi olabilir
Moral çok bozuk deniz kenarinda salep icebilirsin. Yürüyüş yapmak evde kalmamak lazım.
Doğru hava soğuk ama deniz kenarına gitmem
Günaydın iyi günler hayırlı sabahlar var mı orada eşdost akraba
Yok abim yabancı yer tanımam etmem kimseyi
Anladım
Evdeyiz milletçek galiba
Evet sanırım:/
Film/dizi olabilir. Kitap okuyabilir ya da arkadaşlarınla/ailenle vakit geçirebilirsin
Ben hep evdeyim yemek yedim az uyurum bol bol dua edin
Kahve + Kitap
Dışarısı zaten soğuk. Sıcak bir ev ortamında bu ikisi iyi gider.
Film dizi cips kola kahve aptez namaz dua
Cips, çekirdek kola ve film/dizi
Evde de dağıtabilirsin
Dışarı çık çek bir sandalye ateş yak yıldızları izle.
Psikolojik olarak çöktük resmen evet Allah yardımcıları olsun. Çok zor kalp dayanmıyor.
Kızılaya gidip kan verebilirsin.
Test yapmadan direkt bağışlamam sağlıklı olur mu? Ayrıca anemi var. Eğer sorun olamayacaksa gidip bağışlayacagim
Tedavi sürecin bittiyse 6 ay sonra verebilirsin.
Umarım imkanı olan herkes en azından Kızılaya gidip kan versin.
soğuk bir bira, sigara ve müzik
Kendine zaman ayır, bakım yap.
Tavla oyna
En İyi Cevap