Aslında yas tutmak değil de bazı zamanlar modum düşüyor ama genel olarak iyiyim zaman içinde herhalde geçer.
05 Şubat 2023 Pazar Saat 22.40
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Aslında yas tutmak değil de bazı zamanlar modum düşüyor ama genel olarak iyiyim zaman içinde herhalde geçer.
05 Şubat 2023 Pazar Saat 22.40
Hayatımda Bugüne Kadar
Hiçrbişeyi Ve Kimseyi Kendi Hatam Yüzümden
Kaybetmedim Ben Hep Doğru Noktaya Baktım
Sorun Benim Gibi Dengede Ve Noktada Durakayanlar
Hiç Biri de Umrumda Değil Ailem den Sevdiklerim den Başka
Sevip Başımda Tutup Değer Verdiğim Gibi
Altımda Ezip Yok Etmesini de Bilirim
Bana Tek bir şey koya Bilir Ailem Sevdiklerim Ve Kalbimde Kiler Geri Kalan Tüm herkesin Canı Cehenneme Kim Nerde Nasıl Ne Yaşıyorsa
Hepsi Hak Ettikleri Ve Yaptıklarından dır
Bu Dünyada Allah tan Ölümden Başka bir şey inanmayacaksın
Olmuşa Ölmüşe Saygı Duyacaksın Hayat İle Hayat Olacaksın Hayat Sana Ne Verdiyse Kabül Et Ne Aldıysa Kökünü Kazı Ne Getirdiyse Minnet Ol Ama Gücünü Belle Ne İnsanlara Neden Ailenden Sevdiklerin den Başka Hiç Birşeyi Düşünme
Hayat, a Hayat Keskinlik Ve Duruş İle Olur Haddini Bil Yerini Seç Kılıcını Kuşan ne Yerini Nede Hedefini Şaşırma Sonra Niye Üzülen Deme Onların Hatasına Yalanlarına Düşme Senin En Büyük Hatan Sana Atılan Kazıklara İzin Vermek Olur Dişe Diş Göze Göz Savaş Savaş Tatlı Tatlı
Saygılar Ve Hürmetler
Belki de insanlara fazla anlam yüklemekten kaynaklanıyor
İşte Bu Yüzden Ne Hayatını Ne Hedefini Nede Hayatındaki İnsanlara Çok Yüz Verme
Hala yokluğuna alışamadım bazı insanların
ONLAR SENİN YOKLUĞUNA ALIŞ SIN SEN ONLARIN YOKLUĞUNU TINLAYARAK TEK KENDİNİ DÜŞÜRÜR SÜN
Oda doğru
Benim Herşeyim Her Cevabım Doğru Artık Anlayan Anlar Akıllıy san Hayatına da Kendine de Çeki Düzen Verir sin Hiç bir şey İmkansız Değil Zoru Yapmak Sadece Zaman Ve Güç Gerek
Anladım
Asla tutmam çünki ya onda sorun vardır ya da iletişimimizde ve ben artık insanlar yüzünden stres olmakdan bıktım. Biraz bencil bi kişiliğim var - önce ben ve benim duygularım hislerim önemlidir ve bu yüzden demek ki kaybetmem iyi bir şey diye düşünürüm.
Peki hata bende ise
Hata sende ise hata sendedir
Sence barışmak için uğraşmak gerekiyor mu? Mesela annesinin telefon numarası var kadın benimle konuşuyor özel dinî günlerde aramalı miyim
seviyorsan uğraş
sevmiyorsan boş ver
Sevdiğim değer verdiğim arkadaşım dediğim kişiydi ama haklıydı
hata yapıp hatasını fark eden kişi pişmanlık duyuyorsa elbette yasını da tutar
çünkü bazı insanlar hata yapar göz göre göre ama hatasını kabul etmez
Ben kabul ediyorum ama geri dönüşü olmuyor
yapılan hataya bağlıdır bu
geri dönüş ise karşının vicdan ve merhameti ile alakalıdır
Az çok paylaşım yapmıştım konuyu biliyorsun
evet konu biraz derin
Evet de işte çözümüm yok
çözümü konuşmak ama karşılıklı birbirinizi dinleyerek konuşmak
Sence barışmak için uğraşmak gerekiyor mu? Mesela annesinin telefon numarası var kadın benimle konuşuyor özel dinî günlerde aramalı miyim
bir kaç kere barışmak için hamle yapılır
ama karşıdan bu hamleye olumlu bir cevap gelmiyorsa kaçıyorsa üstüne gidilmemeli
annesi ile konuşabilirsin bir zararı yok yolda görürsün konuşursun
şimdi görüpte konuşmamak burun kıvırmak olmaz kadının suçu yok ne de olsa
Telefon numarası var arasam arada sıkıntı olur mu sence
hatır sormak iyidir neden sıkıntı olsun
Teşekkür ederim
rica ederim
teşekkürler görüş seçimi için
Rica ederim
Cevap
7Cevap
Hayır benden değerli değil.
şu an kimleri kaybettiğimiz ortada. İnanın ki küsmek veya ayrılmak bir hiç bile. Yas budur. Yas, ölümdür..
Gerçekten haklısın ama o arkadaşıma hiçbir şekilde ulaşamıyorum her yerden engelledi
Hayır tabii ki yaz tutmam arada bir üzülürüm ama senin de dediğin gibi zamanla geçer en fazla 1-2 hafta eğer çok seviyorsam bir iki ay sürer unutmam
Hata bende ise yas tutarım sevdiğim değer verdiğim kişiyi asla üzmek istemem
Ah kardeşim ah öyle hatalar yaptım ki şimdi kaybettim nasıl geri döner döner mi dönmez mi bilmiyorum ama %100 haklı
Yas tutmam, tecrübe olmuştur. Devamkeee 😊😅
Hani azıcık benim yaşadığım olayları ve durumları biliyorsun yani o açıdan soruyorum haksız durumda olduğum için soruyorum
Sana da tecrübe olması lazım işte, bundan sonraki hareketlerini ona göre düzeltmen gerekli ama sen çok ısrarcı ve yanlış anlama da takıntılısın. "Haaa demek ki bu şekilde yapmamak gerekiyormuş, bundan sonra şöyle davranayım" dememekte ısrar ediyorsun, kabullenmekte zorlanıyorsun. Üstelik yalnız da değilsin, ne büyük bir avantaj. İnsan yalnız olur, danışacağı kimse olmaz, kapanır kalır öyle ne yapacağınız bilemez. Senin burada elli tane yorumcun var, üşenmeden her sorunu yanıtlıyor, doğru bildiklerini yazıyor ve seni doğru olana yönlendirmeye çalışıyor. En azından bunları göz önünde bulundurarak bir değerlendirme yap ve her yaptığın hatadan en azından kendi yaptıklarından dersler çıkartarak tekrar etmemeye gayret et. Gün gelir belki başkalarının hatalarından bile ders çıkartırsın. Yolun açık olsun.
Hakkım var kardeşim teşekkür ederim
Keşke gerçekten hatalı olduğumuz için kaybetmiş olsak emek verip sevdiğimiz için değil
Belki de ben çok değer verdiğim için büyük kırıklıklarını yaptım
Çok değer veren çoğu zaman üzülen taraf oluyor maalesef
Ama birden fazla şans verdi kıymet bilmedim
Keşke yapmasaydım da yanımda olsaydı dediğim oluyo ama onunda hataları öok ama pişman oldunu sanmıyorum
Zaten giden pek pişman olmuyor
Neden olmasin, pişmanlik daha büyuk olur ozaman.
Ben çok çekiyorum da elden bir şey gelmiyor
Hata yüzünden gidiyorsa gitsin napalım yani
Ben çok kötü hissediyorum kendimi
Hatam varsa düzeltmeye çalışırım , yas tutmam.
Beş yıl yüzüm gülmez
Evet vicdan azabı ve suçluluk duygusu oluyor bende
Ölen insan için dahi yas 6 ay sonra biter
Tutmam
Tutarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?