Evet torti etiket sözlüsüyüz 😳 bu tür sorularda birbirimizi etiket etme sözümüz var 😂 haftalar önce başladı. Nasıl başladı hatırlamıyrıum ama başladı 😂 😂 @Yaban00 ne var ki profilde :/ sübliminal mesaj veriyorum azıcık 🥴😂
3 saniye düşündüm 🥺 sonra ben bunu neden düşünüyorum diye 4 saniye falan daha düşündüm ve klasik tc insanı gibi düşünmeyi bıraktım 😂 Agır olmadı değil mi 🤔
Düşünme kotamı doldurdum ama 😂 buyuk cogunluk gıbı güdülerimle hareket edecem bundan sonra 😂 Umarım güdülerim çay koymayı kas hafızası haline getirmiştir 😂
Yok ya yapamıyorum ama şey istiyorum ben. Yaşlı insanlar burnunun tek tarafını kapatıp diger tarafla uzun menzil fırlatır ya öyle bir yetenegım olsun istiyorum. O skill yaslanınca gelıyor galiba 😂
Şaka degıl kı 🥺 arkadas geldı şu pofuduk minder gibi seyler var ya kocaman onun ustune totosunun üstüne zıplayarak oturdu hayvan oradaymıs viiik etti. İnşallah totona saplanmıstır da ölmemiştir dedim ölmüş 😥
kalabalığız, gece zifiri karanlık kurbağa sokakta vıraklıyor zıplayarak ama görünmüyor kızın üstüne gelmiş oda çığlık attı korkuttu beni ben yerimde zıplarken korkudan sen kurbiş gel benim yeni aldığım terliklerin altına gir orada ezil 🥺
neyi anlamadın? Depremide anlamadın zaten ne içiyorsun sen 🤔 aynından istiyorum 😂deprem oldu diyorum sen bana sallıyorsun yok öyle bişi diyosun ya beni yalancı çıkarmaya çalışan gökhan yapmışlar diyemedim kibar kızım 🤣🤣
Hee yok kız demeye calısmam direkt derim diyecek olsam 😂 şey hala çay içiyorum ben 😂 4.1 cok minnak ya anlayamam onu. 7 falan olacak ki deprem diyeyim 😂
yaaa geçen dediğim oydu işte bergomatlı aroması nefis😋 evde yok ondan ofise gidip orada beleş içiyorum🤣🤣 etmedim etmedim yani edersem diye dedim etmemiştim 🤣🤣
kim seviyor ki? 🤔 ciddi gerçekten hala seven var mı? sevmek için 1 neden ara desem bulamaz kimse 😂😂 ama şöyle bişi de var kimse akraba sevmiyor ama hepimiz birilerinin akrabasıyız 😂 yaşasın bizi sevmiyorlar yuppppii 🥳🥳🥳
El bayram dahil öpmem. Nasıl bir gelenek ya bu , ben neden milletin elini öpüyorum ki 🤔 saygı anlayısına bak 😂 kesin bunun altında o atalar var kesin 😂
%100 😒 birde ayar olduğum bir şey var, ne zaman kendi hakkından ödün vermesem "aaaa feminist" diyorlar 😂 kendi hakkını savunduğun için bir şeye üyesin diyor sana insansın hakkın demiyor acaba kendileri ne? 🤔🤣🤣
Feminist kelimesinin ne demek oldıgunu biliyorlar mı acaba 🤔 Üye mi hee kendi fikirlerim yok , kendi kendime kararlar alamıyorum üye oldum 😂😂 harbiden kanser kitle bu akbabalar. En temizi sıkı fıkı olmamak 😂
niye bilsinki kulaktan duymuş işte o yeter ona 😂 hiç muhatap olmamak en güzeli miss ben yüzüne bile gülmüyorum mutsuzum seni görmekten diye baya hissettitiririm onu 🤣"hııı ok" bu🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
@tortitotilla 😂🥳
Yaaaaaa senn kral 😍 işte bu 🥳🥳🥳
😍🥳 sesim kötüdür ama gffdgdf
Benimki senden daha kötü eminim😂 benim yanımda seninki bülbül gibi gelir millete 🤣😂
İmkansız bir şey bu sesin benim sesimden daha kötü olamaz 😂😅
ahshahhssjw bunu ispatlamamız lazım🤪😂 millete nasıl işkence ederiz ama 🤣🥳
ashsdhsh kimin sesi daha kötü diye en sonunda ikimiz de zararlı çıkarız 😂😂
ahahshhsha kesin 😂
gartoncu bergayla
https://www.youtube.com/embed/4NA8wOFMwjA*https://www. youtube. com/watch? v=fdFvJGKzPNQ&ab_channel=netdm%C3%BCzik
iğrenççç 😱😱😂
agkskgapsgapkgsapkogsakpogsapksgapksga
Sen kimle gidersin 🤔
Türk insanı bayılır soruya soruyla cevap vermeye 😂😂
Tabikisi enolanayla🥳
Benimki de soru 🤭🤭😂😂
@yaban00 etiket sözlüm birlikte şarkı söyleyek mi 😇 😂 sen söyle ben dinlerim. Benim sesim pek uygun değil şarkılara 😂
oooo etiket sözlüsümüsünüz😱😱😱 😂
Bu şarkıyı sabah ben paylaşmıştım sorumda. Gönderiyorum etiketi. Profilini değiştir ama.
Evet torti etiket sözlüsüyüz 😳 bu tür sorularda birbirimizi etiket etme sözümüz var 😂 haftalar önce başladı. Nasıl başladı hatırlamıyrıum ama başladı 😂 😂
@Yaban00 ne var ki profilde :/ sübliminal mesaj veriyorum azıcık 🥴😂
Hayırlı uğurlu olsun demek düşer bize🤪🥳
El hareketi hoş olmamış.
@Yaban00 tamam değişiyorum şimdikini beğenecek misin bakalım 🤭🤭😂😂
@soresra ve benim muhteşem sesimle talibiz 😁
wuuhuu 🥳 o zaman size gitmek farz oldu 😂
Sarkımız antidepresan iddalıyız efenim 😁
ahahahahadjajdajsdja o şahıstan sonra kim söylese bize çok hoş gelicek zaten doğru seçim🤣🤣🤣
Zararim neresinden dönsek kârdır
😄😄😄
Benim yârim inci takaar gerdana gerdana oy gerdana oy
vaayyyyyyy güzell seçim 🥳😇
Fırat sabotaj abimle yapardın düeti
Guzel seçim de değil sallama abi ahshshsh
barış manço dan dinledin mi? Ondan dinleyince güzel sizi bilemem 🤣🤣
Fırat sabotaj tokatlar yha. s
ııı ııı Barış abimiz harcar sizi😂
2 3 kişi var ama etiket yapmasam daha iyi 😁😁
Niye? kendilerini bilmeye hakları yok mu 🤪
Yok kendilerini biliyorlar ama ifşa etmeye gerek yok 😉😉
ahhahaha pekii 😂
@akakeskinka ile denleyecegim
kulakların pası silinir doğru tercih iyi eğlenceler 🥳🥳🥳
Bakalim
😁😁😁
@AKaKesKinKa niye kızdın br
Bu kızan emoji mi 😳 ben bunu diş göstererek gülme sanıyordum 😂😂
@AKaKesKinKa şaşkın ya bu
Siteden tuvalete bile gitmem kimseyle😄
ahahahahdhsahdfshfj yaaa ama sen çok haklısın kii 😂😂
@tortitotilla diye biriyle sen tanır mısın ki
Bilmem tanıyormuyum ki? 🤔 heee şu zevksiz suratsıs kız mı🤪🤣
Yok ya sen tanımıyormuşsuun kii 😂 benim dediğim gayet tatlı biri
Hıı 🤔 çok mu çok tatlı🤪
Evet eveet 🤩
Yiiaaaa🥳 sensin tatlıı😍😂
Evet evet o suratsız ç, zevksiz ve borçlu kız 😂
@AKaKesKinKa sen başka birinden bahsediyorsun sanırım
Yok yok bu pembe perdeler ardındaki kişiyi diyorum derken kulaklarım çınlama yaptı iki kere üst üste.
Küfür mü ettin kız torti 😂
evet, aynaya bakarken yazdın yorumu sanırım 🤪😂😂
sesim güzel değil gitmezdim
Esprisi zaten kardeşim sesle söylemek güzzel sesle söylemekten daha eğlenceli.
Tek gideyim ben
Yalnızlık senfonisini çalsınlar sana 🤪
Sesi ferdi Tayfura benzeyen kim varsa olur 😄
ahahahahah herkes kaçsın mekan bize kalsın istiyorsun 🤣🤣🤣
Evet 😂😂
@Barış_LonelyForever
Hayatımda hiç gitmedim senle gidek
Yooo ben istemiyorum. Gideceğim birisi var benim 😂
Beni bir kere götür sonra istediğin kadar git
niye ben ebeveynin miyim?
ayrıca istediğim kadar gitmeme izin vermene de müteşekkir oldum allah razı olsun yaaaa 🤣
Hee ablam sayılırsın artıkk
Yok canım ne haddine sana izin vermekk müsade senin
ha şunu bileydin
Buradan kimseyle reelden arkadaşlarımla.
Onunla
O kim 🤔
O kız bu😊burda anlatilmaz
anlataılamayacak kadar diyosun 😱 vayy be ne aşklar var 😂
Anlatılmaz yaşanır yaşatılır😃😀😉
Kimseyle 🤔
Şaşırtsan şaşardım 🤣
Çizgimizi bozarsak ciğerleri kurusun 😂
kimin ciğerleri 🤔
Bilmem 🤷🏽 benim olmasın da hem bana neden olsun 😂
en son engellediğim kişinin ki kurusun 🤣🤣🤣 böylede cömertim 🤣 herkese demem bunu 🤣
Neden o kişiyi merak ettim ki ben 🤔 sen görüş yazana kadar düşünecem bunu 😂
ahahahaah çok düşünmüşsündür yaklaşık 1 sn filan 😂😂😂
3 saniye düşündüm 🥺 sonra ben bunu neden düşünüyorum diye 4 saniye falan daha düşündüm ve klasik tc insanı gibi düşünmeyi bıraktım 😂
Agır olmadı değil mi 🤔
kime? bana mı sana mı? Kendine klasik tc insanı diyerek kendi kendine ayıp edip etmediğine sen karar ver 😂😂
Düşünme kotamı doldurdum ama 😂 buyuk cogunluk gıbı güdülerimle hareket edecem bundan sonra 😂
Umarım güdülerim çay koymayı kas hafızası haline getirmiştir 😂
ahahahahha acaba vazmıgeçsen? Sen mantık insanısın yapma etme 🤣🤣
Artık cok geç 🥺 bu yola cıkmıs bulundum.
Dur elimde tespik varmıs gibi konusayım 😂
Biz bir davaya baş koduk mu ya ölürüz ya alırız 😂
Sjjsjajjaja pala bıyıkları unutma😂🤣
Kundura ayakkabı ve beyaz çorap detayı 😂
Yaaaaa hayıııııırrrrr😂 bak evin içinde hayırr yaaaa diye bağırdım😱😱😱
Agzını yırtarım torti diye ses gelmediyse sorun yok demektir.
Kundura ayakkabı ugruna da değmez be 😂
ahahahaha sivri burun ama kundura d eyip geçme 🤣🤣🤣
Parıl parıl parlayacak ve kösele olacak oyyşşş 🫠
kahverengi de olsun muydu 🤪😂😂 gözlerim kanıyoooo yemin ederim ama ispatlayamam 🤣🤣
Gri ya da beyaz oldıgunu düşünsene 😂
yaaa jasdjasjdjs bizim burada nahçivanlı doluydu yaaa biliyorum bu manzaraları 🤣🤣
Bır kac suriyeli ve afganda gördüm gercekten aşırı kotu gorsel asırı 😂
dur dur asıl bomba sonda 😂 tüm o kılığın üzerinde parlayan altın bir diş düşün sana gülen 🤣🤣🤣
Tek hamlede yutturmamam için tek bir neden söyle 😂
bi çeyrek 2k 😂 ne yutturması vur al kaç 🤣🤣
Öğğkkk yediği seyler elime bulasır 😥
ilk defa iğrendin 😱 bak gözlerim doldu şok yaşıyorum 🥺temizlik eldiveni takarsın altın için değer değer 🤣🤣
https://ibb.co/LQcvXD0
Şöyle bir eldiven olur gibi 😂
bu cuk 😂 çok uygun 😂temas sıfır ama sen yine önden bi aşıları ol nolur nolmazz🤣🤣
Tetanoz ve kuduz dahil bütün aşılar hatta hayvanlara yutturulan iç parazit hapı dahil 😂😂
🤣🤣🤣 aynen sen o işlemleri tamamla dişi bana ver gerisi bende merak etme ben hallederim sana zahmet olmasın daha fazla 😂
Ne kadar da düşünceli bir kadın 😂
yiiaaaa🙃 öyle demesene 😇 şımarıyorum 🤣🤣
Kesin şımarırsın kesin 😂😂
hiçbir şeyime inanılmıyor 😂😂 çok mu kötü yalan söylüyorum 🤔 yalanca öğretsene bana 😂🤣
Yalanca içinden gelmeli. Yalan bir sanat yalan bir yaşam biçimi 😂😂
bende kendime sanatçıyım diyordum 🤣🤣🤣
Sen sanatcıysan biz şahaseriz 😎😂
bi dakkaa şimdi kim övüldü burada 😂 bu benim için iyi bir şey mi? 😂😂
İnanılmaz boş yaptım gercek bu 😂😂
ahahaha benim üzerimden kendini övdün 🤣🤣🤣 gerçek buuu 😂 ooo ego cigaretti alırız bi dal 😂🤪
Cigaretti mi dur yakayım hemen aklıma getirdin 😂😂
bahane ararken ben 🤪😂
Hazır çay demlemişim içmeyekte ölek mi 😂😂😂
he ikisi arkadaştı onların ayırmak olmaz 😂 çay içmekten yemeğe yer kalıyor mu? 🤔
Yemek yemek 🤤 hayatta en sevdiğim şeylerden birisi 😂 cay ve kahve hepsıne yer var 😂
kamp ocağında yumurta mı kırıyorsun 🤣😂
Yok sadece çay mutfaga gitmeye üşeniyorum 😂
hee iyi bare 😂 çünkü odanın ortasında yemek yaptığını düşünmek istemeyiz hayal dünyamızı genişletme lütfen 🤣🤣
Yok yok o kadar değil ki zaten pek yemek yapmam ben 🥺
hazırcımısın 😱
Hazır ve anamlara gidiyorum 😂
yiaaaa 😂 "yemek olmasa geleceğin yok" diyor mu 🤣🤣
Nesin sen annem mi 😂 gideyim diye sevdiğim yemekleri yapıp arıyor 😂
😂😂 Ooooo böyle tehdit duymadım 🤣🤣 Sıkıysa gitme 😂
youtube.com/shorts/3aNIOZnPv4c?feature=share
Anam sevdiğim yemekleri yapıp aradıgında girdiğim haller 😂
ahshashdahdajsda önceden bi haber vereydin yaa 😂 şok geçiriyorum burada gülmekle karışık 😂
Haber verirsem anlamını yitirir ama bundan sonra şey derim. Arkana yaslan ve sıkı tutun 😂
geliyor gelmekte olan der tırnaklarımı kemirerek beklerim 😂
Hemen şimdi seri bir prova yapacaz 😂
tırnaklarım bozulur sonra oturur ağlarım 🤣🤣 şimdi burnum akcak peçete almaya üşenir üzerime silerim felan gerek yok 🤣
Üzerine mi silersin 😂 şey yap koluna sil kuruyunca tırnaklarınla kazırsın 😂
ıııııyyykk o senin hareketin 😂🤣 ben temis bi kısım yapmam öyle şeyler ben genelde başkasının üzerine silmeyi tercih ederim ağlatan o 🤣🤣🤣
Elinle burnunu karıstırıp arkadasının sırtına sildin mi yani 😂
Aaaaaaa 😱 ıyyykk öğğğyk 🤧 kendini tarif ettin heraldeeee 🤣🤣
Yok ya yapamıyorum ama şey istiyorum ben. Yaşlı insanlar burnunun tek tarafını kapatıp diger tarafla uzun menzil fırlatır ya öyle bir yetenegım olsun istiyorum.
O skill yaslanınca gelıyor galiba 😂
ahahahahhaha yaaa yapma lütfen 🤣 toplum psikolojimiz için yapma bunu bize 🤣 ama evet o yaşlılığa özgü emekli olunca yükleniyor
İnsanın emekli olası geliyor 😂 nasip olur mu beee 🥺
yaaa bak şimdi amin deyip dememek arasında kararsız kaldım 🤣🤣 ben böyle çelişki yaşamadım yaa 😱
Demezsen olamayacak mıyım 🤔
https://www.youtube.com/watch?v=1bqWpi_Lu-0 böyleyim şu an 😂😂
Yalnız fare asırı tatlı 😂
İster de ister deme diyeyim o zaman. Bana fark etmiyor çünkü 😂
Fare mi 😱ben fare kullanmam sincap o 😂 hiç bişi demiyorum naparsan yap bana ne hıh 🤣🤣
Sincap mı 🤔 kesin akraba evliliği o zaman. Nasıl sincap bu 😂
ya şu tipe şapşallığa baksana 😂 sen böyle fare nerede gördün? 😂🤣Bak fare dedin soğudum şimdi ama sincap bu eminim yani inş öyledir 😱
Ben de vardı beyaz hamster hem bundan daha tatlıydı 😂 sincap 🐿 olsun tamam 😂
hiçde bile 😱 hiç bi maus bunumdan (sincap) daha tatlı olamaz 🤔 bak adını yazamadım için maus yazdım düşünnnn 🤣🤣
Gercekten cok tatlıydı. Bembeyaz ( bembeyaz ne demekse ) tüyden suratı kapanıyordu falan. Arkadas üstüne oturdu öldü hayvan 🥺
Aaaaa ciddimisin 😱 şaka de
Şaka degıl kı 🥺 arkadas geldı şu pofuduk minder gibi seyler var ya kocaman onun ustune totosunun üstüne zıplayarak oturdu hayvan oradaymıs viiik etti. İnşallah totona saplanmıstır da ölmemiştir dedim ölmüş 😥
yaaaa 😥😥 istemeden olmuştur yaaa 🥺 benimde var öyle bir anım kurbağayla 🥺 o yüzden arkadaşının totosunu hiç kınamaya hakkım yok 😥
İstemeden oldu evet. Kurbağayla nasıl bir anın olabılır dıye 3 saniye düşünecem torti 🤔
kalabalığız, gece zifiri karanlık kurbağa sokakta vıraklıyor zıplayarak ama görünmüyor kızın üstüne gelmiş oda çığlık attı korkuttu beni ben yerimde zıplarken korkudan sen kurbiş gel benim yeni aldığım terliklerin altına gir orada ezil 🥺
Yeni terlik detayı iyiymiş 😂 o girdi ayağının altına yani 😂
Her ayrıntıyı anlatmam lazım 😥 evet kurbiş geldi ben yerimde duruyordum ki 🥺 sonra hiç giymedim onu attım çok suçlu hissetmiştim 🥺
Ben neden terliğe daha cok üzüldüm 🥺 terlik reyis bee 😥
🥺🥺 dram bu dram hangisine üzüleyim şaşırdım ama çocuktum 16 yaşında 🥺
12 sene geçmiş üzülme konusu zaman aşımına ugramıs 😂
hala yas tutuyorum asla terlik kullanmıyorum ondan sonra 😂
Ama terlik sınıfına bizim terlik reyisi koymuyorsun herhalde 🥺
terlik reyis neydi? bu arada deprem mi oldu?
Tuvalet terliği. Deprem hissetmedim ben. İstanbul bilinmiyor hemen bakılıyor netten
O dahil değil 😂 O vazgeçilmezimiz kıymetlimissss 🤣
Kutsal terlik 😂 deprem bir sana olmus galıba 🤔
4.1 olmuş 3:15'de 😂 şu hislerim bir kerede beni yanıltsın
Ben neden hissetmedim ki 🤔 kız torti sarsılmışsın bu öyle his gibi bir şey degıl dur dur 😂
ahahahashdshshdfjdsjfd yaaa depremden bina çökse böyle yıkılmazdım durrr 🤣🤣🤣 Sen hissiz olabilir misin? 🤔 ben yanılmam aç bak nette var bilgi
Hissizim evet kısmen yani. Baktım da bulamadım bakayım bir daha 🤔
Benim yalancam yoktur 🤪😂 oldu dediysem olmuştur boş yapmam ben 🤣
https://ibb.co/7vyyndQ
Olmuş olmuş. Hissetmediğim depreme deprem demem ben 😂
torti'ye deprem değil ama sen bol keseden sallıyorsun diyen gökhan yapmışlar 🤣🤣
Nasssıl 😂 anlamadım ki 🤔
neyi anlamadın? Depremide anlamadın zaten ne içiyorsun sen 🤔 aynından istiyorum 😂deprem oldu diyorum sen bana sallıyorsun yok öyle bişi diyosun ya beni yalancı çıkarmaya çalışan gökhan yapmışlar diyemedim kibar kızım 🤣🤣
Hee yok kız demeye calısmam direkt derim diyecek olsam 😂 şey hala çay içiyorum ben 😂
4.1 cok minnak ya anlayamam onu.
7 falan olacak ki deprem diyeyim 😂
😂çayın markası ne? bizzat ondan alcam 🤣🤣 giriş katta oturduğuna yemin ederim ama ispatlayamam anında vın 😂😂
Lipton earl grey yazıyor kapakta. Etme etme yemin etme 2. Kat 😂
yaaa geçen dediğim oydu işte bergomatlı aroması nefis😋 evde yok ondan ofise gidip orada beleş içiyorum🤣🤣 etmedim etmedim yani edersem diye dedim etmemiştim 🤣🤣
https://ibb.co/92vMcyw
Aynı çaydan bahsediyoruz sanırım 🤔 bu çayı bir ben sevmedim galiba. İlk bir kaç bardak iyi sonra hemen acıyor 🥺etme etme ya da et bir şey olmaz 😂
aynen bu işte evet. aroması baskın yüksek tadı çabuk değişir normal sende tazeyken iç az demle 😂
Hazır demledim tepeleme demleyeyim diyorum ondan oluyor hep 🥺 olsun acı olsa da gidiyor çay adamdır 😂
şu dünyada bir tek çayın acısını çekerim diyosun 🤪😂
Keşke dedirtme bana torti 🥺
🥺 atma inanmam 😂
Eeee nasılsın 😂
Senin kafadan iyi olmasın ama iyiyim 😂😂 sen nasılsın amcaoğlu halaoğlu pardon yaa giller demem lazımdı seningiller felan nasıl
Gillerle aram yok ki bilmiyorum hiç. En son bir kaç ay önce akbaba diyememiş akraba demişler diye paylasım yaptım 😂 o yüzden konustuk biraz 😂
bir kaç ay önce (11 ay) 🤣🤣🤣
muhabbet koyumuydu bare 😂
3 ya da 4 ay olabılır 🤔 yok be ananlar babanlar nasıl sen nasılsın falan 😂 sevmiyorum ben akbaba işlerini 🥺
kim seviyor ki? 🤔 ciddi gerçekten hala seven var mı? sevmek için 1 neden ara desem bulamaz kimse 😂😂 ama şöyle bişi de var kimse akraba sevmiyor ama hepimiz birilerinin akrabasıyız 😂 yaşasın bizi sevmiyorlar yuppppii 🥳🥳🥳
Sevmek için sebep bile aramam 😂 akraba neden var ki 🤔 ne gerek var asırı gereksiz bir kavram ya bu 😂
ayda yılda bir buluşup birbirlerini eleştirip yermek için bir araya geldikleri topluluk 😂😂 aksine iddia eden şey olsun 🤔 (bişi bulamadım) 😂
Akraba olsun. Bir araya mı geliyorlar bir de tam akbaba bunlar ya 😂
he yaa sorma 😂 hele o el öpme olayı yok mu iğrenç bişi asla öpmem önceden "ayıp" karşılıyorlardı şimdi alıştılar kapıdan hello hello o kadar 🤣🤣
El bayram dahil öpmem. Nasıl bir gelenek ya bu , ben neden milletin elini öpüyorum ki 🤔 saygı anlayısına bak 😂 kesin bunun altında o atalar var kesin 😂
Sen egonu doyurucan diye ben niye öpüyorum ki 🤔 aç kal 😂 bana ne senin egomanyandan 😂iyi ki o zamanlar doğmamışım valla taşlarlardı beni 🤣🤣
Recm ederlerdi 🥺
%100 😒 birde ayar olduğum bir şey var, ne zaman kendi hakkından ödün vermesem "aaaa feminist" diyorlar 😂 kendi hakkını savunduğun için bir şeye üyesin diyor sana insansın hakkın demiyor acaba kendileri ne? 🤔🤣🤣
Feminist kelimesinin ne demek oldıgunu biliyorlar mı acaba 🤔
Üye mi hee kendi fikirlerim yok , kendi kendime kararlar alamıyorum üye oldum 😂😂 harbiden kanser kitle bu akbabalar.
En temizi sıkı fıkı olmamak 😂
niye bilsinki kulaktan duymuş işte o yeter ona 😂 hiç muhatap olmamak en güzeli miss ben yüzüne bile gülmüyorum mutsuzum seni görmekten diye baya hissettitiririm onu 🤣"hııı ok" bu🤣