AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
her taraf değil ama Diyarbakır'a karşı öyleyim tavşan gibi ürüyorlar içlerinde baya kötü olanlarda var bi arkadaşım anlatmıştı babası onu küçükken demir sopayla dövmüş bayılmış evleri zaten ev değil ahır yani en az 6 çocuk 12ye kadar sayı çıkıyor gelde ön yargılı olma cinsiyet ayrımından bahsetmiyorum bile
Neden önyargılı olalım? Hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız. Doğu-Batı ayrımı yapmak için bir sebep yok.
Bende doguluyum 🤷♂️😊
Yoo ben değilim.
Doğuluyum ama ön yargılıyım
Sebep
Kendi düşüncemi söyledikten sonra linclenmeyeceksem söyleyeyim
Söyle
Bak şimdi benim annem rizeli babam ağrılı tamam mı bunlar görücü usulü evleniyorlar fakat babam annemi görmüş beğenmiş istemiş olur demiş annemin verildiğinden haberi bile yok eski dönem tabi bu neyse evleniyorlar 5 çocuk sahibi oluyorlar derken baba tarafım komple yobaz anne tarafım da gayet usturuplu hepsi okumuş görmüş
Yobaz kelime anlamı ne sen de ki
Doğulu erkekler biraz fazla namus namus diyerek her haltı yemeye daha yatkınlık din din derler açıp kuran okumaz namaz kılmazlar mesela ben baba tarafı baskısından kurtulamamıstım küçükken kapancaksın kapancaksın diyip duruyordu amcamlar falan babam biraz daha onlara göre ileri düşünüyordu ama ailesi bunaltmıstı Türkiye'de tum erkekler öyleydi diyecekler cıkacaktır yok bu kadar değil cidden namus namus diyipte eşinizi 10 kisiyle aldatmazsınız kendi kızınız yaşında kızlarla hiç onun bile adabı vardır ve doğulular da akrabaya göz koyma işlemi de çok fazla baba tarafı akrabalarımdaki erkeklerin çoğu full bana teklif ediyor hatta kuzenim beni görünce azdgnı söylemişti çok güzelsin diyip duruyordu sapık anne tarafında en uzak akrabamdan bile hiçbir şey görmedim
Ben de bunları türk ve Kürt ailesi olan birisi olarak gözlemlediğim şeyler maalesef hele bir de siddet Türklere göre daha daha fazla benim diğer kız kuzenlerim her gün dayak yiyyorlar ve erken yaşta evlendirildiler bir benim babam okuycaksın sen dedi diger amcamlar ne okuması evlensinler kız çocuğu okur mu modundalardı diğer akrabalar da aynı şekilde bu sebeple dogululara karsı ön yargılıyım kendim de babadan ötürü doğuluyum ama şahsen türk birisini isterdim
Senin akrabaların raydan çıkmışsa genelleme yapma sülaleni kıyasla ama butun doğuyu değil
Dogulularda hepsi böyle dedim farkındaysan çünkü istanbulun belli semtleri izmirin belli semtleri full mardin diyarbakır ağrılı doğulular ile dolu ve %80 aynı lacivertin siyahı anlatabildim mi
Genelleme yapma bu senin düşüncen
Kendi babam bile meseles onlara göre daha anlayışlı olmasına rağmen doğulu kafasında gidiyor arada çünkü sürekli doğulular ile takılıyor maalesef bir de doğuluyum diyen herkese Kürtçe bilmek zorunda gibi davranıyorlar zorunda mıyım dunya dil listesine bile senelerce kabul edilmeyen bir dilleri vardı kabul edileli 10 sene falan olmuştur belki diğer senelerde dil olarak bile gorulmuyordu dünya çapında
Ve bir de dogulularda erkeğe hizmet zorundaymıs gibi öğretiyorlar kızlara smsbsbshs yani o sebeple her türlü kaybediyorsunuz maalesef kendi düşüncem değil doğulu olan tum kadınlar bu şekilde düşünüyor ve hepsi simdi ki aklımız olsa türk birisiyle evlenirdik diyorlsr
Irkçilik yapıyorsun şu an
Çevren öyledir biz kadinimizi başimiza taç ederiz
Çevremde doğulu kız arkadaşlarım bile her gün ağlıyorlar yıl olmuş 2023 21. yüzyıldayız söylemek istedim
Irkçılık yapmıyorum düşüncelerimi söyledim ve çevremde çoğu kişi de bu şekilde dedim neden bunları söylemek zorunuza gidiyor yalansa yalan de çevrende kızlar nasıl mesela erkekler mi masa hazırlar yoksa kızlar mı
Bize denk gelmez böylesi. Allah ıslah etsin ne diyelim kadınlar Allahın emaneti ağlatanların vay haline
Sen şu an feministsin
Annenize nasıl davranıyorsunuz mesela ılımlı mı yoksa dediğim dedik mi çünkü farkında olmasanız bile sinirlisiniz haddinden fazla hem de ve Atatürk'e bir nefretleri var yok neymiş Kürtleri öldürmüş apo apo diyip dolanmaları da var bir de hdpyi tutanlar falan dagdakileri de destekliyor çoğu yalansa yalan diyin
Bakın benim bulunduğum semtte inanın türk yok ben ve 2 tane arkadaşım sadece giyim kuşam konusundan rahatız gezme tozma okuma konusunda rahatız ve büyük sehirdeyiz yani öyle düşünün ama mesela doğulu bir erkek geliyor laf atıyor konuşma üslubu bile tam Türkçe konuşamıyor Kürtçe konuşmaktan Türkçeyi unutmuş çok kaba duruyor ellerinde de tesbih oluyor genelinin ve bulunduğum semtteki kadınların hepsi kendi ırkı için ön yargılı belli etmeseler bile kendi aramızda konuşuruz biz
Bak şimdi 28 yaşındayım ve 73 yasındaki anneme ben bakıyorum. Ayrıca o saydığın terör başları falan varya benim en tiksindiğim kişilerdir vatan için bi an düşünöeden can veririm. 6 aylık askerlik için 100 binleri verenlerden değilim ki parası da değilim. Vatan 1dir
Tesbih zikir için bulundurulur bayagı kinlenmişsin sen
Ya daha bu sene 18 yaşında 5 tane kız evlendirildi sırf sevgilileri varmış diye doğuluydu hepsi de kızların abilerine bakıyorum her gün birileriyle takılıyorlar kusura bakmayın koskoca semt için konuşuyorum yozlazmıs yobazlık tavan olmuş bir milletmis gibime geliyor benim egemenlik kurmaya çalışıyorlar gibi garipler
Sokaktaki tesbihi eline alıp abuk subuk sallıyorlar vallahi zikir için olsa keske
18 yaş kuçuk değil bunu unutma oy kullanabiliyor her haltı yapabiliyor o yaştaki insanlar. 13 14 yaşinda kizliğindan olan kızlar var ona bakarsan
Çok kinlenmişsin ve yanliş yerde yaşiyorsun
Bak birisi daha yazdı öyle çünkü ne yapalım bana kızıyorsun bir de ben de böyle olmalarını istemem kendileri seçiyorlar öyle olmayı öyle olmayanlar da var elbette ama çok azınlıkta kendin de çevrende goruyorsundur zaten kirli mantıklarını ama dogulusun diye konduramıyorsun
Abi ben zorla evlendirilmelerinden bahsediyorum sevgilileru var diye zorla istemediği birisine verildi diyorum 5 kız sen bana baya kirlenmişsin diyorsun kendine gel dediğimi anla ilk önce
Ben de sadece senin çevren öyle diyorum geneli bu şekilde değil urfada böyle olay yok
Saldirganlaşma. 18 yaş küçük değil aşik oldugun batı varya ilk okul çocukları ilişkiye giriyor zıkkımı içiyor bu mu modernlik
Abicim bak ben 5 sene İstanbul sultanbeylide yaşadım ve her yerini gezdim her tanıştığım insan da türk değil kürttü sonrasında 4 sene boyunca İzmir'de yaşadık babamın atama sebebiyle maalesef ki İzmir'de de olduğumuz yerde çoğunluk en çokta mardinliler ve diyarbakırlı erkeklerde vardı o durum
Aynı şekildelerdi yani sonrasında ağrıya gittim memlekete dar pantolon giydim diye yanımızdan geçen kro erkekler Kürtçe bir şekilde küfür ettiler
Allah yardımcın olsun
Ve ağrının her yerinde bu durum başımıza geldi bursaya gittik 2 sene yaşadık yine aynı şekilde
Kabullenin artık çoğu öyle yani çoğunun zihniyeti pis bunu kabullenmekte neden diretiyorsunuz ki kabullenin ki kendinizi düzeltin sokakta apo apo hdp hdp diye bağıran bir milletten bahsediyorum ben neden kimligimizde tc yazyor biz kurduz diyen bir milletten cocukları ben türküm dediğinde sen Türk degilsin kurtsun diye dayatma yaptıklarını çok gördüm çok sahitlik ettim hadi 1 yer de eder insan 5 6 sehirde mi sahit olunur bu durumlara
Bir de türküm diyenlere de aslını inkar ediyorsun ne türkü diyenler de dolu var sen öyle olmayabilirsin ama gözünü aç bir bak etrafına doğulu erkekler ile Türk erkeklerinin davranıslarına türk kadınları ile dogulu kadınlara doğulu kadınlar da erkek gibi yetistiriliyorlat
Konusma uslupları bile çok kötü duruyor
Ben arap asıllı turk vatandasıyım ve aslımı inkar etmiyorum ülkemin her karişi vatanım ülkemin her vatandası milletimindendir (.)
İyi ne güzel işte azınlıktan olan tarafsın ama diye faktörler de önemli tabi bir ton şey yazdım çünkü
🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Değiliz