Kimseyi umursamadan canm ne isterse onu yaparım kafası bence bu durum çok absürt canım roma da dondurma yemek istese romaya mı gideyim yani? 

Vermiş olduğun örnek çok doğru canımızın istediği her şeyi yapma özgürlüğüne sahip olduğumuzu düşünmüyorum. Örneğin benim şu an canım denize girmek isteyebilir fakat ben bu denize girersem beni sonrasında ne gibi şeyler bekleyebilir onları düşündüğüm için bu isteğim yanlış bir istek olduğunu biliyorum. O yüzden canımızın istediği şeyleri gözden geçirerek yaparsak sonrasında ne olacağını düşünerek gerçekleştirmemiz gerektiğini düşünüyorum
Cevap
17Cevap
Can limitsiz arzularla doludur akıl ise canın çerçevesidir, cana sınır çizer ve yön verir.
Hayatımda birisi var, canımın her istediğini yapamam maalesef.
Bu hayatta neredeyse her şey imkanlar ile ilgili; evet bazan dondurma yemeye Roma’ya akşam yemeği için Paris’e gidersin.
Önemli olan her istediğini yapabilecek iken, buna dur diyebilmektir.
Hayır yapmam ama başkaları ne düşünücek diye değil bazen kendi kendimi engellemeyi seviyorum her zaman her istediğimi kendime vermiyorum
Saçma Bi durum zaten herkes canının istediğini yapamaz
her istediğimi yapmam ve yapamam hayattan zaten çok fazla bir beklentim yok
canım neler neler istiyo da yapamıyom
demek ki canımım her istediğini yapamıyom
Uçuk bir düşünce ve öyle her istediğimi yaparım diyen biri değilim
Bu konu ile alakalı çok sevdiğim bir söz var,
I LOVE BURNUMUN DİKİ
Başkasını rahatsız etmek olmasın. Keyfime göre yaşarım hep
Mantık çerçevesinde, kimsenin özgürlüğünü kısıtlamadan her istediğimi yaparım.
Benim canim bazen Fransiz mutfagni istese parise giderim ben zaten almaniyada yasyorum
Kimse her istediğini yapamaz.
Canım istiyorsa ve büyük bir engel yoksa yaparım.
Bağımsız olduğum için evet yaparim
duruma göre değişir suskum çiçeğim
Fazla uçmamak şartıyla evet
Bazan olur
Ben gidiyorum
Yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?