O zaman ben de sana şunu sorayım sadık o aşkı seven kadınlar neden sadece dizi filmlerde var? Neden biz toplum olarak yaşadığımız bir olay üzerine genelleme yaparak konuşuyoruz yani erkekler güvenilmez kadınlar güvenilmez çuba diye öncelikle her insanın karakteri aynı değil ki, yani hayatınızı birisini alabilirsiniz birisiyle anlaşamamazlık yaşayabilirsiniz veya okuyacağı hayatınızdan çıkabilir o kişiden nefret edebilirsiniz ama o insan öyle yaptı diye o zaman bütün erkekler aynı ya da bütün kadınlar aynı demek doğru bir yaklaşım değil.
Tamam genel olarak insanların karakter yapıları birebir benzerdir yani çıkarları menfaatleri yerinde olduğu zaman her insan güzeldir çıkarı bittiği zaman ve işine gelmediği zaman sizden kötüsü olmaz bunu her zaman kabul ediyoruz ama ona bakarsan gerçekten seven bekleyen vefalı kadınlar da sadece dizi filmlerde gösteriliyor ama gerçek hayatta yok mudur vardır ama günümüz şartlarında çok az sayıda kalmışlardır.
Çünkü ne yazık ki günümüzde ilişkileri ve aşk ilişkilerini böyle sadece dizi filmlerden ibaret olarak görüyoruz ama halbuki öyle bir dünya yok gerçek dünyaya döndüğünüz zaman bu dünyadaki aşk ve sevgiler bambaşka yani her şeyden önce geçim ekonomiye para bunlar gerekiyor bunlar olmadıktan sonra birbirini çok sevmiş biri biri için ölmüş onlar zaten yalan aslında aşk diye bir şey yoktur bakın şunu bir kabul edin aşk diye bir şey yoktur, karşı tarafın istediklerini verdiğiniz sürece ve onu aynı fikirde olduğunuz sürece yani kısacası onu doyurduğunuz sürece sizi sever bu erkek için de böyledir kadın için de böyledir bunun adına da aşk diyorlar anlaşma diyorlar ama halbuki aşk diye bir şey yoktur.
Öyle masallarda olduğu gibi dağı delerim şunu yaparım bunu yaparım geçin o işleri onlar tamamen yalan birinden hoşlanabilirsiniz kaşından gözünden fiziğinden konuştuğunuz zaman size iyi gelebilir ama o zaman gerçek aşk varsa niye insanlar en küçük bir sorun da birbirinden kaçıyor niye bir anda her şeyi nefrete dönüşüyor o yüzden aşk diye bir şey yok siz karşıdan ne kadar menfaat sağlarsanız ve karşı taraf sizden ne kadar menfaat sağlarsa size o kadar seviyor bu kadar basit
Kanka bak ayrıldığım sevgilimin üzerine sorsam haklısın ama değil. Sitedeki herkes kötü, okuduğum fakültedeki herkes kötü, dışarıda tanıştığım insanların hepsi kötü. Hayatım boyunda en az 1000 erkekle tanıştım. Yani illa flört anlamında değil tabii. Neyse. Hepsi mi kötü olur?
Çünkü neden biliyor musun insan olduğumuzu ölümün olduğunu unuttuk her insan dünyanın sahibi kendisi sanıyor, televizyon dizileri şiddet ihanet güvensizlik ahlaksızlık üzerine kurulu olduğu için artık her insan da da güvensizlik var vicdansızlik var menfaat var ama zaten iyi bir insan bulursan onu saten anlarsın
Siz kadınlar ne istediğinizi bile bilmiyorsunuz iyi erkekler çekici değil size göre mesela düşünsün tüm kadınlar davranışları ile düşünceleri örtüşüyor mu dışarıya şöyle birini beğeniyorum dediğinde içten içe neyi beğeniyorlar bunu bi sorgulayın bir çoğunuz farkına varıcak
Cok parali, uzun boylu, yakisikli, zeki, bonkor erkekleri iyi erkekler sandiginiz icin yaniliyorsunuz. Herkesce guzeller guzeli bir kadinin yaninda norml tipte parasiz erkek gormedim. Yani sizin iyi erkek alginiz farkli kadinlar olarak
Ufff şu kadınları genelleyenlerden daha çok nefret ettiğim az şey var. Kanka bak fotoğraflarını koyduğum erkekler yakışıklılar mı hayır, zenginler mi o da hayır. Ama kibarlar ve onlardan birisini kesinlikle Brad Pitt’e tercih ederim.
Harun Yilmaz Harun1453 cok kibar ve uysal biridir iste sana adres, sahsen gormuslugum ayni salonda calismisligimiz var ben kefilim biraz incele istersen bu adami sonra yorumlarsin 👍
E ne yapacağım ki bakarsam adama. Evine mi gideceğim? Yok kalsın ben buna cesaret edemem. Hadi diyelim çok cesur bir şekilde ki sadece buna cesaret edebilirim instagramdan yazdım. Adam görmez ki.
Bende o cesaret yok işte. Eğer olsa çok daha tanışmak istediğim bir ünlüye (profil fotoğrafımdaki adama) yazardım. Dediğin adamın instada 500 bin profil fotoğrafımdaki adamın 50 bin takipçisi var.