Bu dua kişinin zalimlerin şerrinden, sihirlerin şerrinden, nazardan, hastalıklardan, fitnelerden, belalardan ve dertlerden kişinin emin olması için okunacak dualardan biridir. Her gün mutlaka okunması gerekir
Hadis: «Bismillâhillezi lâ yedurru ma'asmihi şey'ün fil'-ardi ve'lâ fi's-Semâi ve Huve's-Semî'u'l-Alîm/Ne yerde, ne gökte adı (nın anılması) yla hiç bir şeyin zarar veremeyeceği Allah'ın ismiyle ki, O Semî ve Alîm'dir.» duasını her günün sabahında ve akşamında üç defa okuyana hiç bir sıkıntı gelmez
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Korkuyorum ya kötü bir şey se nerden öğrendin bu duayı
Bu dua Hz Muhammed Mustafa sav hadisi bu duayı oku sabah akşam 3 defa gecer
Cinmi var sende isimsiz
@darkvanesssa çok şükür şu an yok onlardan korkmuyorum cin vakası olanlara çok iyi geliyor
Etrafında olan var mı
@darkvanesssa vardı
Bazı insan cin arkadaş olan kişiler var
@darkvanesssa bunlarda müslüman olanlar var kâfir olanlar var arkadaş demek istediğin farklıdır çünkü kimi iyi niyete kullanır kimi kötüye
Bu hüddam deniliyor evren gizlilikle dolu bazıları çok arkadaş dost oluyor her şey oluyor
@darkvanesssa huddam farklı onlar Allah rızası için musaallat olanlara yardım ediyolar
O medyum hüddam bazı cinler insana hüddamlık yapar caktırmadan onu yönetir insanda cini
@darkvanesssa bunun ilmini İslami boyutunu bilmeden girenler kukla olur
Bu konu karısık bi hüddamı iyi derler bi başka bir şey konular cok gizli herkes cinciler bu mesleği yapanlar farklı şeyler söylüyor ama hüddamlar kullanan kişiler
Girenler Allah rızası için insanlara fayda vermek amaçlı yapanlar var okadar tedayli bilmiyorum ama biz onlardan üstünüz onlarda kâfir olanlar insanları korkutmayi severler
@darkvanesssa tanidiklarimiz var bir olay olunca onlara danışınız
Anlaşılam dindarsn böyle dinci politika konuştuğuna göre
@darkvanesssa çok şükür
Tamam
@darkvanesssa sana tavsiyem fazla kurcalama çünkü ilmini bilmeden girilirse sıkıntı
Sırf dediğin için kurcalıcam 😂 bana sakın akıl verme ben akıl almam çok izlerm bakarm bişiy yok neyse bb
@darkvanesssa kız şakaya gelinecek konu değil bu dikkat et kurcalama sakın
Sırf dediğin için kurcalıcam bana yapma deme ztn 4 yıldr oldu carpan giren cin yok
Neyse sohbet bitti ben gider by
Korktummmm
Bu duayı oku sabah akşam 3 defa bırakma duayı
Guvenmiyom
Anlamını bilmiyorum
Anlamı altında yazıyor İnternet araştır bismillahillezi duasini
Aman sus sus bu imam kuduryor baslıyor nihat hatipoğlulugu
@darkvanesssa nediyosun sen bak yani kızsın bişe demiyorum Alllah seni ıslah etsin
Sus lan orspu
@darkvanesssa kimsenin hakkı kimsede kalmaz ben helal ettim doğruyu bulursun
Yine başladı imam🤣🤣🤣
@darkvanesssa illa anlaman için kötümü olalım illa kufurmu edelim biri sana kötülük yapincami anliyorsun
Sus imam yallah yallah kış kış kış
@darkvanesssa bak burada dua atmışim insanlara güzel bir şeyden duadan bahsediyoruz bir Allah razı olsun için bir şey yapmaya çalışıyorum tabi sen anlamassin doğruyu bilsen yapmazsın Allah seni ıslah etsin
Shtir kudur by
@darkvanesssa beni çok sinirlendirdin sırf nefsimi yenmek için sana tek bir söz söylüyorum hem bu dünyada hemde ahiretde hiçbir sıkıntı çektirmesin Allah sana
Allahnla sehs yapıyor olacağız tanrınız benim🤣🤣🤣
Onuda silkicem
Zihninde moruk cin var ıyyyyy
Bys
@darkvanesssa Allah seni ıslah etsin
Ben gittim bb