Özlemek dayanılabilir bir şey. Gerçekten sevince insan, yanındayken de özlüyorsun zaten. Özlemek güzel zaten sevdiğini. Yanındayken bile özlersin. Ama giderse, özlemek değildir o, eksik kalmaktır. Bir gün gidersen seni özlemem.
Bil ki eksik kalırım...
Bil ki eksik kalırım...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
biraz eksik biraz yalnız biraz özlemiş biraz ulaşamayan filan falan
uzar gider liste insan birisini sevince herşeyden biraz tadıyor maalesef
Evet her zaman eksiğim zaten. o eksik yanımın tamamlanmasını bekledim hayat boyu ama aslında eksik yanımın kendime olan sevgim olduğunu anladım. ama yine de yeterli gelmiyor tabi ki.
insan sevilip seveceği birine ihtiyaç duyuyor her zaman bu yüzden de bazı duyguları paylaşmak mutluluğunu birlikte yaşamak istiyor.
çünkü insan genel olarak hayatı boyunca kendini bir yere ait hissetmek ister yani aile kurmak ya da kendi ailesi olmasını ister. bazı insanlar için tek mutluluk kaynağı bu sevgiyi bulmaktan geçiyor..
Bazen soruyorum kendime neyim eksik. 1+1 kalıyorum diğer arkadaş 44 yaşında 20 yaşında her gün bir kadın getiriyor. Karşıda komşu var yine kız arkadaşı geliyor. Kadına bir turlu ulaşamadım. Bir eksiğim vardı. neydi o bulamadım. Yaşım 35 olmuş25 gün kız arkadaşım oldu. O da beni aldattı. Lanet olsun.
Evet kaldım. Benimle hep olunacağı söylendi ve yokluğumun sınırı bir haftaya bile sığmadı. Sevildiğim söylendi ama yalandı. Yarım olarak devam edebilirim hayatıma. Ama külliyen kandırılmış olarak devam etmem çok zor.
Yok hayır öyle bir şey yaşamadım hiç yanında değilse bile seni tamamlayabilmesi gerekiyor bir şekilde😃
Ben zaten eksiğim. Bir yanım hep boş. Ve boş da kalacak.
Eksik kalmak ne kelime paramparça kaldım öylece , gülümsemen bile bi anda yarım kalıverir , çok yakınken cok uzak olmak tuhaf bir türlü kalbinden ugurlayamıyor insan, uykuya sıgındım bazen mucızeye uyanmak için , yediğin yemeğin bile eski tadı olmuyor , bana ragmen bi çocuk yaptı üzüntümün tarifi yok ne zaman kalbim iyileşir bilmiyorum tek bildiğim o içimdeki bosluk bir daha asla dolmayacak
Zaman zaman hissettiğim bir duygu ama hayır eksiklik insanın kendi sevmesiyle kabullenmeaiyle ilgili bir durum
Yarımım be, eksiğim, ama üstüne çektiğim sünger çok kalın artık
Hangi konuda ağır bir soru bu benim için
Hiçbir zaman tam olamadık ki...
Kaldim. evet