Kişilik & Karakter Hayatta neye takıntınız var mı? badboy_master Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hayatta neye takıntınız var mı? Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! :) Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Hayatta neye takıntınız var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Takıntım yok umursamıyorum hiç bir şeyi 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Örnek bir takıntı yemekten sonra ağzımı köpüklerim çok önemli o yağ veya kan 🩸 tadı canımı sıkar 0 0 Yorumla
rabiaa12345 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Tyt anlatım bozukluğu sorusu gibi cümle kurmuşsun kardesim ne desem bilemedim neyse tyt'ye takıntım var kac senedir evet 1 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Takıntım yok kii 1 0 Yorumla
makarayadevamm Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl o şahısa 1 1 Yorumla acılibirçiğöfte +1 yıl İyiydi Yorumla
Cicekcicek05 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Gelecek kaygım var 0 1 Yorumla badboy_master +1 yıl Gelecek şu andır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Takıntım yok umursamıyorum hiç bir şeyi
Örnek bir takıntı yemekten sonra ağzımı köpüklerim çok önemli o yağ veya kan 🩸 tadı canımı sıkar
Tyt anlatım bozukluğu sorusu gibi cümle kurmuşsun kardesim ne desem bilemedim neyse tyt'ye takıntım var kac senedir evet
Yakışıklı erkeklere
Paraya
Kaslı erkekler
Hayata takıntım var benim
Herşeye
Takıntım yok kii
Herşeye takıntım var
o şahısa
İyiydi
Kendime
Gelecek kaygım var
Gelecek şu andır