Kişilik & Karakter Değişken ruhlumusun yoksa sabitmi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Değişken ve ya sabit ruhlu olduğumu nerden anlarım?Peki siz nasılsınız? Değişken ruhlumusun yoksa sabitmi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Değişken. Ben asla sabit kalmam, her yönden kendimi yenilerim, bir önceki günümle bile aynı değilimdir. 1 0 Yorumla
Lipia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 466 cevap paylaştı. Cok değişken canımı ufacık bir şey sıkarsa modum düşer hemen. Gün boyu suratsız olabilirim knka 0 0 Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sabah müzik dinlemezsem aşırı gergin oluyorum neden bilmem belki de alışkanlık haline geldi o yüzden 0 0 Yorumla
Darker_ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl genelde sıkılgan bir ruh halim vardır. çok uzun süre aynı ortamda duramıyorum 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Gün içerisinde genelde sabit kalıyorum öyle diyorlar 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Değişken. Ben asla sabit kalmam, her yönden kendimi yenilerim, bir önceki günümle bile aynı değilimdir.
Cok değişken canımı ufacık bir şey sıkarsa modum düşer hemen. Gün boyu suratsız olabilirim knka
Sabah müzik dinlemezsem aşırı gergin oluyorum neden bilmem belki de alışkanlık haline geldi o yüzden
genelde sıkılgan bir ruh halim vardır. çok uzun süre aynı ortamda duramıyorum
Gün içerisinde genelde sabit kalıyorum öyle diyorlar 😂
Değişken bir ruh halim var.