En çok hangi hissin içindeyken ya da durumdayken kendinizle kavga halinde olursunuz?

En çok hangi hissin içindeyken ya da durumdayken kendinizle kavga halinde olursunuz?

Genelde son dönemde yaşadığım büyük pişmanlıkların içindeyken sıkıntı yaşıyorum, bir insana değer verdim ama fazlasıyla değer verdim kıymet verdim bu sefer içimde birtakım şeyleri yeşerttim ama o yeşerttiğim duygular belli bir zaman sonra ben de umutlara dönüştü ama olmayacak umutlar peşinde koştum aynı zamanda bu umutların peşinden koştuğum için de hayatında var olan insanı kaybetme pahasına hatalar yaptım ve en sonunda da kaybettim, ama burada suçu sadece kendimde bulmuyorum karşı tarafta da hatalar vardı ama karşı tarafın %10 hatası varsa benim %90 hatam vardı
Kendim ile hiç kavga içinde olmuyorum genel olarak. çünkü kendim ile her zaman barışık oluyorum. yani verdiğim kararlarda kararsızlık yaşamıyorum. bu yüzden de kendi kendi içimde kavga etmiyorum hiç bir şekilde.
aslında kendimle pek kavga halinde değilim yani hayatımda olan biten her şeyde kendime gaz veren oluyorum.. kavga etmek en son ne zamandı sanırım birisine güvenmekle alakalı bir kararsızlık yaşamıştım o dönemdi.
Sanırım hayatımdan insan çıkarırken kendimle fazlaca kavga halinde oluyorum. Ama sonunda kendimi seçiyorum. Benim için doğru olan neyse ne beni mutlu edecekse o. Kavgam mutlu sonuçlanacak buna inanıyorum
Cevap
8Cevap
Kalbim ve mantığım arasında kaldığım her his. Çatışma yaratıyor.
Herhangi bir hatalı tercih yaptığımda kendimle kavga halinde oluyorum.
Çok arzuladığım bir şeyin olması sadece benim elimde değilse, o çaresizlik ve umutsuzluk hissi berbat..
Bir şeylerden çok emin olup yanılgıya uğradığımda kavgalara tutuşabiliyorum kendim içimde. Beklenmedik, tutarsız şeyler oluyor ne bekliyordun ki moduna geçiyorum o zaman…
Kendimle kavga halinde değilim. Sadece ertelediğim bazı konular için kızdığım oluyor o kadar.
Bilmiyorum. Genelde hangi duygu durumunda olursam olayım. Hissedebilme kabiliyetimi kaybetmediğim için o duygumla barışık olmayı başarıyorum.
Birine kendimden daha çok değer verip kullanıldığımı bildiğim halde lades dediğimde ve bunun sonunda yine kendi başıma kalınca.
Kavga edecek birilerini bulurum ya neden kendimle kavga edeyim.
iki şeyden birini seçmek zorunda olduğumda yani kararsızlık
Biriyle tanışmak istediğimde genelde kendimle kavga ediyorum
Geç kalmışlık hissini sevmeyen biriyim.
Pazartesi sabah başlayıp aksam bozduğum diyetler buraya gelip açıklama yapabilir mi😑
Çaresizlik
Vicdan azabı
Karar verme aşamasında..
Pişmanlık
Üzüldüğümde
Pişmanlık
Vicdan azabı
Çaresizlik
çaresizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?