Ben duştayken arada yapıyorum ağlama seansları jfjshsh ağlamak güzeldir ama çok da abartmayın. Çünküüğ güzel kadınlar ağlamazz.😃🌸

Ben duştayken arada yapıyorum ağlama seansları jfjshsh ağlamak güzeldir ama çok da abartmayın. Çünküüğ güzel kadınlar ağlamazz.😃🌸

Katı kalbimin konforunu içime ağlayarak yaşıyorum son zamanlarda. Ağlıyamıyorum fakat hüznümü tasvir edecek olsaydım Etna yanardağındaki lavları çizerdim kesin.
Gerçekleşmediğinde... ama pes etmek var mı hayır her gün yeni bir umut o halde hayallerden de vazgeçmek yok hayatta oldukça umut var oldukça hayalleri gerçekleştirmek için çalışmalara devamke✌🏻
Cevap
11Cevap
Çok üstünde durmuyorum ya, diğer hayallerime odaklanıyorum. Nasip olmadıysa vardır Yaradanın bir bildiği
Ben her zaman üzülürdüm ama artık o kadar alıştım ki hiç bir hayalim için üzülmüyorum. ya da hiç bir beklentim olmadığı için kırılmıyorum. insan zaman içinde her şeye alışıyor maalesef
Örneğin 3 ay sonra Nisan 15 inde bir işim var Nisan 15 i yaklaştıkça kabul olmama durumu gerçekleştikçe üzüntüm artıyor
Üzülmeye vakit harcamıyorum. Bu sürede hayallerim için uğraşmayı tercih ederim ¿
Bağışıklık kazandık artık hiçbir şey hayal kırıklığı yaşatmıyor ve acıtmıyor😏
Ben bugün üzüldüm hesabım kapanti derinhayel 😔😔😭bu yeni hesabım
Hüznü bıraktık artık üzüyoruz şekerim ay nasıl da özgüvenliyim
Gerçekleşmeyecek hayaller kurmam gerçekleştirlebilecek hayalleri kurarım
Gerçekleşemeyecek hayaller kırmamaya özen gösteriyorum kendimi üzecek şeyle yapmaktan elimden geldiğince uzak dururum çünkü kimse beni değil ancak ben kendimi düşünerek gerçekleri göz önünde tutarak ilerlerim.
Başkalarının yaşadığını görünce
Doğru 🙁
Peki yıllarca birini sevsen ve gözlerinin önünde senin hayal ettiğin herşeyi başkasıyla yaşasa nasıl bir durum
Çok kötü, unut ve önüne bak derim.🙁
Zaten yoluma bakıyorum ama hasta olarak
Kimse için değmez kuzum ya
Napalim olduk bir kere 4.5 yılda az değil
Evet az değil diye önündeki güzelim yıllarını birine mi kurban edeceksin, kendine hak ettiğin değeri vermelisin. Hayat, yanında olmak istemeyen insanların yasını tutmak için çok kısa.
Zaten aklım başıma geldi de hastalandım neyseki tedavi görüyorum iyileşiyorum yoluma bakıyorum çok şükür hayırlısı buymuş:)
Heran ağlamalarim tutabilir.
Duşta ağlamak gerçekten çok güzel oluyo 😂
koskoca bulutlar ağlıyor ben neyim ki ?
En çok yaklaştığım anda başarısız olunca 👍🏻
Hiç öyle bir hayalim yoktu
Arada aklıma geliyorlar ama pek sallamıyorum.
Çok hayal kurmuyorum ve üzülmüyorum
Gerçekleştirenleri gördüğümde
Gerceklesmeyince
Rüyama girdiği ve uyandığım an
Hüzünlü şarkılarda
31 sonrası pişmanlıkta
her zaman 🖤
Her zaman üzülüyorum
Aileme baktığımda
Yazık sana
Sebep?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?