Kişilik & Karakter Hangi zamanlarınız daha hızlıydı şimdiki zamanlarınız mı geçmişteki zamanlarınız mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben yaşlanıyorum galiba Hangi zamanlarınız daha hızlıydı şimdiki zamanlarınız mı geçmişteki zamanlarınız mı? Hangi zamanlarınız daha hızlıydı şimdiki zamanlarınız mı geçmişteki zamanlarınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Hiç bir zamanım iyi değildi veya hızlı değildi hep yavaş ve sıkıcı geçti 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Geçmişteki zamanlar daha iyiydi en azından evde oturup çizgi film izlerdim şimdi hayat bomboş 1 0 Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ne yaşlanması? Daha çok hızlı zamanlarımız olacak 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Geçmiş zaman.. Ağzımızı sildik.. 😄 1 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. 20-30 arası hızlıydı. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiç bir zamanım iyi değildi veya hızlı değildi hep yavaş ve sıkıcı geçti
Geçmişteki zamanlar daha iyiydi en azından evde oturup çizgi film izlerdim şimdi hayat bomboş
Ne yaşlanması? Daha çok hızlı zamanlarımız olacak
Geçmiş zaman.. Ağzımızı sildik.. 😄
20-30 arası hızlıydı.
Geçmişteki zamanlarda