Tırnağımdan küçük örümcek görsem kaçarım 😄 Sanırım hayatımda gördüğüm en büyük örümcek elim kadardı. Camı yazın açık bırakırsam öyle olur jdjf yatağımın üstüne gelmiş 👀
Ben kaçmıyorum da öldürmek istemesem de refleksen tepki verip maalesef kıyabiliyorum😅😂 tiksiniyorum ama gercekten işte evime gelmeyin diyorum ya canınızı seviyorsaniz gelmeyin djdj.
Biz de dağ yanında bahçeli müstakil evdeyiz bizde de çok oluyor örümcek
Ben de öldürmeye elim varmadığı için süpürge makinesiyle alıyorum 😅 odam da çiçek böcekli bahçeye bakıyor 5. kata kadar nasıl geldiyse.. ben örümcek olsam üşenirdim 😂
Bu örümcekler tırrek ya 😂😂 kim onlardan korkuyorsa onlara gidiyorlar herhalde valla hiç sevmiyorum gelmesinler jsjd genel olarak böcekgilleri sevmem ama örümcek, kırkayak, çiyan gibi şeyler başı çekiyor 😂 senle benziyoruz bu konuda
Böceklerden ben de hazetmem 😂 özellikle örümcek olursa ve arı olursa direkt kaçarım hiçbir şey düşünmem jdkdk örümcek için süpürge makinesi iş görüyor ama arı için kaçmaktan başka çare yok 😅 40 yaşıma da gelsem böcek fobimi yenemem 😄
Kfkfkf bu kadar mı benzer. Bi kere arı sokmuştu beni o günden beri yanaşmıyorum 😅 sokmadan önce de yanaşmıyordum ama soktuktan sonra direkt ışınlanıyorum kfkfj
En İyi Cevaplar