Teşekkür ederim 😊
Erkekler neden kadınların açık giyinmelerini cesaret olarak algılarlar?
Teşekkür ederim 😊
Yoo çok ahm. k olanlar böyle algılıyor olabilir. Benim gördüğüm kadarıyla yollu olarak görüyorlar. Kötü olan taraf da bazı kadınlar da böyle görünmek istiyor. Herkesin orasına burasına bakıp salyalarini akıttığı bir kadını herif çocuklarının annesi saadetli yuvasının sahibesi olarak mı görecekti!
Biraz faydalanıp yol veririm diyecek. Bazı kadınlar da buna teşne.
Bence de yollular
Toplumdaki genel bakış ve erkeklerin düşünsel kalitesi göz önüne alındığında, sizin yaptıgınız bu eylem için cesaret gerekir doğrusu! Çünkü size bakan her 10 erkek bakışından en az 8i, sizi yatakta düşünüyor. Asıl enteresan olanı, size bakan her 10 kadından 9u sizi yatakta düşünüyor ( ''-Şuna bak, erkeklerin fantazisi olmak için nasılda hevesli'' diyerek içten içe mırıldanıyorlar ).
Zira acık giyinmek özgürlük değildir kadına hayalı ahlaklı edep sahibi olmak yakışır nasıl'ki şeker kapalıken etrafına karınca üşüşmez ki o şeker acıksa etrafı karınca dolar...
En iyi cevap
Gaza getirmek tek amac
Cevap
76Cevap
Cesaret olarak algılamıyorum.
Böyle bir düşünce olduğunu bilmiyordum aslında bana çok saçma geldi öz güven ve cesaret insanın içinden gelir ve giyim kuşakla alakalı değil bence. Bende öz güven ve cesaretli biriyim giyime dikkat ederim ama açık ya da kapalı giyinmekle alakalı olduğumu sanmiyorum. Birileri kendini dışarda sergilemeyi seviyorsa bu özgüvenin ya da cesaretlemi alakalı kermesin kendi düşüncesi ama bence alakası yok.
Kesinlikle
Vücudu kötüyse ve açık giyiniyorsa bu bir cesarettir
😀😀
Yaw ne cesaret kendilerine yol yapıyorlar cesaretin varsa soyun diyor bende o vücudunu göreyim diye
Mallar
Bence erkekler değil kadınlar onu cesaret sanıyor ama cesaretle alakası olmadığı konusunda seninle hemfikirim. Zira öyle olsaydı hayvanlar en cesur varlıklar olurdu.
Yani cesaret olarak algılayan biri olduğunu düşünmüyorum bana daha çok kendilerini teşhir ürünü gibi sergiliyorlar gibi geliyor ve tamamen ahmakça yine de kendi kararlari👍🏻
Aynen öyle 👍
bunun en büyük sebebi magazin programlarıdır. yok bilmem kimden cesur pozlar falan diye diye dekolteyi mini eteği cesurluk algısı olarak empoze ettiler. sonra da milletin kafasına yerleşti bu algı.
Hiç öyle bir algım olmadı. Bu algıyı oluşturan kadınların kendisi zaten. Transparan giyinen kadına cesur kıyafetiyle poz verdi diye reklam yaparsan, askılı dekolteli ve dar tayt giyen kız kendini kapalı giyiniyor zanneder. Hadi hayırlı işler.
Yo aslında alakası yok cesaretle filan cinsel emelleri için uydurdukları bir yalandır
Türkiye’de o kadar böyle aç balık var ki ondan herhalde
Ben bunun bir cesaret göstergesi olduğunu düşünmüyorum...
Ama öyle de düşünülebilir. Çünkü bu tür giyinmeleri hoş karşılamayan kişilere karşı bu bir cesaret gösterisi olarak düşünülebilir.
Kadin istedigi icin giyer bunun cesaretle alakasi yok kadin acik giyinip pasifse o kiza cesaretli bakmam ben ama kadin acik giyinip kendini ifade eden nerde susup nerde konuscagini biliyorsa o kadina taparim
Elin kızı için cesaret, kendi kardeşi, ailesi için namussuzluk derler.
Picler işte
Bu sorunun karşıma tekrar çıkmaması için yorum yapıyorum!
One mi cıkmıs sorul
Sorum
Günün sorusu falan mı diyor
Öne çıkmış 1 gündür görüyorum surekli sinir oldum
Ahahaha
🤦♂️🤦♂️
Bunun cesaretle ne alakasi var giyim zevktir kendine yakıstirmadir... baska tuu bakim sadece saçmaliktir
6 kattan kendini assagi atmakta bir cesaret, cesaretin sonu olumlumu degil mi, önemli olan bu kismi.
Hedef sasirtmak icin acik giyiniyorlar + asiri fazla teshircilik yapiyorlsr karsi cinsten ilgi gormeyi seviyorlar sanirim
Cesaret dedikleri o senin anladığın cesaret değil yanlız
Neymis anlamadığım cesaret mk kac tür cesaret var
Kanka birincisi sakın ol ikincisi her erkek aynı değil üçüncüsü cesaret diyen bazı asalaklar vücudunu ortaya döktü or***pu diyorlar
Her erkek öyle mi ki? Ne alaka? Sanmam. Cesaret olarak algılamam. Tam tersine kadınlar özgüven olarak düşünürler.
Bu mevsimde bu kadar çok grip olma isteğiniz ne o zaman? Üşümüyor musunuz?
Benim acık giyindiğimi nerenden çıkardın
Bana sormicaksın onu gotu bası acık olan karılara yazacaksın
Erkek veya kadınların algısı değil bu. Toplumu çıplaklığa itmeye çalışanların algı oyunu
Gözlerine hitap etsinler, iyi seyredebilsinler diye gaz veriyorlar bence🤔😂
Abaza kesimin düşüncesi olduğunu düşünüyorum. Giyimle cesaret ölçülmez.
çünkü akıllarından çok kötü düşünceler geçiyor ve buna engel olamıyor çoğu
bakire olup olmamam başka bir şey ama bunun böyle olduğuna tüm paramı verip bahse girerim.
@oyakc7 iyi doğruyu söylüyorsun en azından
tüm erkeklere sözcülük yapıyorsun sanırım bunu pek anlamadım. ama bu sorunun cevabı bu.
kadınlar bunu cesur poz olarak adlandırdıkları sürece öyle ifade edilir
Kadınların açık giyinmede öz güvenleri varmış gibi egolu gibiler sanki ilgi görebilmek için
Öyle algılamıyorum, gayet normal kim neyi isterse onu giyer.
Siz acik giyinin biz size laf atalim. Sonra sevgili olalim opusme vesayre derken anla iste
bilmezler ki kadınlar sadece kendileri için giyinir
Yooo sevdikleri için giyiyorlar ve çokta yakışıyor.
Ben cesaret olarak algılamıyorum , genişliğinize veriyorum.
Ülkemizdeki genel algı böyle bazı dış ülkelerde böyle olduğunu düşünmüyorum.
Ne olacak ki? Her iki cinsiyet için de cesaret algıları farklı sonuçta.
Bence cesaretle alakası yok giyim kuşam la insanlık alaksi yok açık giyinmekde iyi değil
Selam, istediğin gibi giyinebilirsin. Bu cesaret değil tercih meselesidir.
Cesaret değil ya ilgi arsızlıgı.
Katılıyorum
Yüzüyle, karakteriyle dikkat çekemeyen kadınlar göğsüyle, kalçalarıyla ilgi çekmeye çalışıyor.
Maalesef erkeklerden ilgi görünce de seksi ve cesur olduklarını sanıyorlar gaza gelip
Evet, bizde de hata var.
Ülke şartlarında cesaret sayılabilir. Ne tür Bi sağlığa den gelebileceğinizi bilemezsiniz.
Boyle bir algimiz yok arkadasim. Sadece biz daha rahat olmamiza ragmen bu kotu ortamda sapiklar varken basima bisey gelir dusuncesini dusunemiyormu noktasinda bu cumleyi kurariz
Türkiyede öyle algılanır ben desteklemiyorum şahsen ama çoğu insan o kadar sapık olmasına rağmen giyindikleri için cesaretli diyorlar
asıl açık giyinmeyen cesaretlidir
Cesaret değil ahlaksızlık
Ben kadının açık olmayanını severim
Etrafta sırtlan çok ondan.
Açık giyinmek bu zamanda bence cesaret değil artık sıradan bir durum şu an tersine döndü iş
Cesaret olarak algılayan kim? Genelleme yapmayin
Neresi cesaret 😏
İşte..
Birbirimizi anlamak ya da anlamamak istemediğimiz olay
Ne cesareti onlar gazlama
😂😂
Ben ahlaksızlık olarak algılıyorum
Kesinlikle
Böyle bir algı olduğu sanmıyorum
Çünkü cesaret ve s*ksapelligine önem vermek
Cesaretlendirmek istedikleri için :D
Tam tersine kadınlar öyle kabul ediyor