Hayatınızda ne eksik? Neden istiyorsunuz?

Hayatımda tam olan bişry mi var ki
Sağlık:(
Geçmiş olsun , özel değilse neyin var😔
Yemek yemediğin için olabilir mi
Sibelciğim bu dediğini ben ve evladımda yıllardır çekeriz. bir türlü kıçımız doğrulmuyor. Hepimize geçmiş olsun, Allah düşmanların şerrinden bizleri korusun amin
Sibel❤️❤️
Cevap
28Cevap
İş güç çalışıyorum çocukluğumdan beri şöyle iyi bir miktar para olsa yapacağım çok güzel şeyler var
Para olmadan kimse mutluluğu eline alamaz net
Aynen
Gerçekden 45 üstü musun
Hayır tabikide
Sen okumuş işinde gücünde çalışan birisin sanırım zorluğu görmüş biri
Küçük bir adım atsın On adım atacağım eşim, Küçük bir kız çocuğum olsun saçlarını tarayayım işten eve geldiğim de eşimle kapida beni karsilasin, gece eşimle yanımıza gelip " Baba aranizda yatabilirmiyim yagmurdan korkuyorum " deyip serçe parmağımdan tutup uyuması ve ona sarılıp uyuduğum da eşimi birkez daha sevebileceğim onlar için daha çok çalışacağım basit bir Dünya istiyorum 💙
Beni sahiplenen kıskanan baskın bir Kadın eksik şimdi olsaydı dizinin dibinde mutlu olurdum 😻🙏🥰
Hiç evlenmedinmi? yaş kaç?
Yaşım 34
Annem eksik 7 sene oldu özledim ama faydası yok sarılamam artık sadece resimleri var 😭😭😭
Benim seçim berbat🤦♀️ kurtulmak için çabalıyorum ama olmuyor çünkü bende 💵💵💵 yok 🥺
Para yahu para
Bak kardeşim benim eşim çooook zengin. Zengin ama çoook ta cimri. yiyecek içecek sıkıntım yok. nakit vermez, kart vermez, gezmez tozmaz, bi eşya almaz, cimri biri nasıl olur düşün işte. benim zengin olmam lazım. evladım özel okulda. boşanırsam 5 kuruş alamam çünkü para vermemek için hertürlü oyunu yapar. canını al parasını sakın alma. asgari ücretle kıçımıza donu alamayız. evim yok, param yok evladıma iyi yaşam sunamam. evladımı yanıma alamam. benim süper döşeli bir eve, arabaya, banka hesabımda yüklü bir paraya ihtiyacım var. buda zor🤦♀️
Güvenip, hayatımı paylaşacağım bir kadın eksikti onu da buldum. Hayatım da eksik olan hiç parça kalmadı. Puzzle tamamlandı.
Aşk eksik hayatımda aslında hayatın kendisi eksik bende
Para , sağlık , güzellik, bunlar eksik ama eksik olmayan bişi var o olsun yeter gerisi boş
Cinsel guvenilir bir partner eksik. Seks hayatimdaki zevksizlik ve tatminsizlikte nedeni
Var bir kaç eksik. Onlar da olur yakında inşallah
Huzur eksik hayatımda
Bu sene içine biraz daha zaman sığdırabilsem keşke
sürekli istemek çoook saçma
partner sıkıntısı var
İş aşk huzur eksik
Insallah olur
Aşk sevgi anne :) para
iş ve erkek istiyorum inletsin beni
Huzur
Model uçak ve custom chopper eksik
Saçlarımı sevecek biri
biraz ilgi, biraz anlayış.. biraz mutluluk..
En İyi Cevaplar