Geçmişteki hatalardan oluşan VTR için mükemmel bi çözümüm var. Aklina gelen canini sıkan olaylari yaz. İçinden nasıl geliyorsa. Küfür et itiraf et kiz küs sevin o anlari tekrardan dibine kadar yaşa ve yaz. Sonra kağıtları sen dahil kimse okumasın ve yırt at. Birkaç kez tekrarla. İlkinde bile hafiflesigini hissediceksin
Evet daha gencim ama yaşlı bir teyze gibi hissediyorum hiç dışarı çıkasım bile gelmiyor teyzeler bile geziyor 😂 hergün aynı şeyleri yapınca insan bunalıyor. Umarım birgün geçer 🥱
Ruhen yorgun olmak baya zormuş. Fiziksel yorgunluğun nasıl geçeceğini hep öğretmişler ama ruhen yorgunluğun nasıl geçeceğinden bahsetmemişler. Bomboş bir tarlada oturup kalmışım gibi oldu
Fiziksel yorgunluk kronikleşti artık onunla yaşamaya mecburi alıştım. Ruhen, uzun süren bir yorgunluğum yok sadece arada yokluyor, biraz depresif moda sokuyor ama hallediyorum bir şekilde.
Bu sanırsam telefon ve internetle alakalı çünkü bu ikisinin getirdiği şeyler bizdeki herşeyi alıp götürdü. Mesela oncedne kafede oturup sohbet ederdin şimdi fotograf cekinip telefonu elden düşünmuyorsun. Vaktin boşuna gitmiş ve yaptıklarından dolayı kimsenin seni dinlemedigini farkedince içine kapanıyorsun. Çünkü onlarla gecirmen gereken zamanı kaç kişi bakmış diye takipte kalıyorsun hepimiz yapıyoruz bunu bu yüzdende yalnız hissediyoruz dertlenmektense fotoğraflara bakıyoruz
Bazen evet. Sonra onca yorgunluğa rağmen hala devam ettiğimi ve normalde asla kaçırmak istemeyeceğim şeyleri kaçırdığımı farkediyorum. Hemen o yorgunluğumu hızlıca üstümden atıp ileride keşkelerim olmaması için kollarımı sıvıyorum.
En İyi Cevap