Kişilik & Karakter Gün boyu en çok uğraştığın veya düşündüğün 3 şey nedir? HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Galiba telefon kitapla uğraşırım ve bugün hangi yabancı filmi izlesem diye düşündüğümdür. Güncellemeler+1 yıl Gün boyu en çok uğraştığın veya düşündüğün 3 şey nedir paylaşır mısınız? Güncellemeler+1 yıl Gün boyunca en çok uğraştığınız veya düşündüğünüz 3 şey nedir paylaşır mısınız? Gün boyu en çok uğraştığın veya düşündüğün 3 şey nedir? Cevapla Film Soruları Telefon Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hiç bir şey 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yarım olan kitabım İzlediğim video ders Babama ne alsam (dgünü) 1 8 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Bence babana bir gömlek al. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cüzdan aldık kardeşimle hakiki deri geçen bahsetmiş bi konuşmada Tek konu kargo gününde getirecek mi Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Ordan takip numarasından öğrenirsiniz. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biliyorum o kadarını ya 😅 Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Şimdi site de ya da mesaj olarak gelmiştir barkod no onu alıp hangi kargoysa internetten yazıp işte örnek aras kargosusuysa aras kargo sorgulama yazıyorsun barkod numarasını gidip nerde olduğunu öğreniyorsun. Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Pardon bilmiyorum diye anladım.🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Trendyoldan aldım gelir ya hemen sms de var Teşekkür ederim bu arada Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Önemli değil🙂 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Para hayat ahiret 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiç bir şey
Yarım olan kitabım
İzlediğim video ders
Babama ne alsam (dgünü)
Bence babana bir gömlek al.
Cüzdan aldık kardeşimle hakiki deri geçen bahsetmiş bi konuşmada
Tek konu kargo gününde getirecek mi
Ordan takip numarasından öğrenirsiniz.
Biliyorum o kadarını ya 😅
Şimdi site de ya da mesaj olarak gelmiştir barkod no onu alıp hangi kargoysa internetten yazıp işte örnek aras kargosusuysa aras kargo sorgulama yazıyorsun barkod numarasını gidip nerde olduğunu öğreniyorsun.
Pardon bilmiyorum diye anladım.🙂
Trendyoldan aldım gelir ya hemen sms de var
Teşekkür ederim bu arada
Önemli değil🙂
Para hayat ahiret