Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
İnatçı biriyim ama bu aralar hiç bişeye tahammülüm kalmadı , saçımda ki tokayı çıkaramadığım zaman saçımla birlikte tokayıda söküp alıyorum kafamdan , saçlarımı ayıklayıp çözecek kadar bile sabrım yok bu kadar tahammülüm kalmadı yani sizde durumlar ne halde?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Eskiden sabırlıydım ama artık sabırlı değilim maalesef. çünkü zaman boşa geçiyormuş gibi hissediyorum birde sabrım kalmadı bugünlerde.
Galiba hemen hemen herkes bu durumda , ekonomi de buna bi etken elbette
Katılıyorum
Bu benim patates kızartınca pismeyen yönüne cevirdimmi dönmedigine sinirlendigim kadar 😂😂 inat ede herşeyden nefret ediyorum
Geçen hiç patlamadan yağ bi patladı mutfaktaki her yer yağ oldu, yüzüm de dahil , ve ne yüzünden biliyo musun , patates kızarması yüzünden
😂😂😂Patetes kızartmak kimyasal bir işlemgibi airfry yeni cıkanlar nekadar zararsız fakirlik işte halen tavada pişiriyoruz... Nasıl bir yagmiş patliyor
Airfry'da ot gibi oluyor bi kaç defa denedim , hiç dedikleri gibi değil , yağ markalı bu arada , üç harfli market yağı falan değil ama son şişe de ne yaptıysam patladı sanırım içeriği değişiyor artık
😂😂Birde marka vereydin. Reklam olmasın diye isim vermiyor. Bu yasıma geldim hiç öyle patliyan yag görmedim duymadım onnumara yagmı bu😂geçmiş olsun şikayet et firmayı. Airfry yagsız falan diye moda oldu eskidöneme devam
Bir yudum yağda patates kızartması yapılan yağ 😂
😂😂Hani o yag pamuk gibi yagdı reklami gerçek oldu cok hafif ucuyordu adamlar reklamda
Sende sinirlisin sabırsız patatesi ceviriyorum dönmüyor sinir
Aslında çokça sabırlı biriydim ama bazı gereksiz insancıklar sabrımı taşırdılar her an patlayabilecek bir volkan gibiyim 😂
Al benden de o kadar
Senin kadar olamasamda daha taşa kizdigimiz oluyor. ama seninki daha üst seviye. toka rahat ciksa tesekur edecek opup koklayacak cinsten
Takatim kalmadı artık söküp alıyorum saçımdan , bayağı bi küstü saçım bana hatta , bu yüzden olduğunu düşünüyorum, bende gidip kestirdim
Bı ara hatırlattı derinlwre inelim seninle. yuzeysel olmaz
Teflon kardeş sen benim derinlerime inebilecek biri değilsin , hatırla daha öncede söyledim sana , biz seninle aynı taraftayız , sende avcısın, bende
Avcılar saçlarını paralqmaz.
Ayrıca ben avcı değilim
Avın olayım vur beni
😂😂😂😂
Sabrım yok benim.
Sabırsızım
maalesef bende
Sabrım tükendi
Anlatmak ister misin
Sabirliyim
Sabırlıyım
İyi sabırlıyım