çabuk sinirlenen ama çabuk soğumayan.. :))) beter durumdayız demek ki :)))
Çabuk sinirlenir misin? Sinirlenince çabuk soğur musun? Ne tepki verirsin?
çabuk sinirlenen ama çabuk soğumayan.. :))) beter durumdayız demek ki :)))
Sabah iş nedeniyle bi gerginlik yaşadım. Sabah beri kendi kendime kavga halindeyim sinirimi bozan kişi ile. Ziyadesiyle kızdım kendimi ifade ettim, suçladım... ama kendi kendime yaptığım kavgada henüz bir netice alamadım... Soğumuyorum arkadaş! Çok kızdım yaaa 🙃 daha beni anlamamış ne yazdığımı okumamış... Bi de laf ediyor.. Oku oku yazıyor önünde... La havleeee bak gene sinirlendim 🤣 neyse tamam sakinim...
benim sinirim sabun köpüğü gibi. o an karşımda kimse durmazsa inatlaşma olmazsa çabuk geçiyor
iş yerinde de oluyor bazen benim gerildiğimi fark edenler hele sen bir sakinles hava al deyip beni kalemden dışarı postalıyorlar sakinleşip geliyorum:)
Ya sakinleşmek bazen zaman alıyor.
öyle durumlarda ben derin nefesler alıyorum zor oluyor o günü bitirmem..
Hele böyle sinirimi alamadıysam... Çok fena çok 🙃
sinirimi alamazsam ben kendi kendimi yerim
çileden çıkmakla eş değer bu :)
Günün büyük kısmında hakimle kapıştım içimden... Kavga kavga... Öyle böyle değil. 🤣
hahaha biliyorum o hissi
geçen bende yaşadım..
her şeyi bildiğini sanıp hiçbir şey bilmeyip ısrar ettiği şey yüzünden beni geren ve sonra bir gün sonra da hiçbir şey yokmuş gibi beni kast ederek onun dediği gibi yapın arkadaşlar boşa zorlamayın demiş birde:D
insanı gerçekten çileden çıkarıyor
Aynen... Bana dedi ki avukat hanım yanlış açmışsınız davayı. Bunu asliye hukukta açacaktınız. Nüfus kaydının düzeltilmesi olarak açacaktınız dedi.
Öyle açtım dedim. Görevsizlik verdi size geldi siz de görevsizlik vermediniz esasa girdiniz dedim. Tanıklarım var delillerin toplansın dedim. Diyo ki toplamam önceki celse söyleseydiniz. Süresinde sundum, delilleri mi hasrettim dedim. Tanıkların isim adres tcleri, hangi konuda neden dinleteceğim... Hasta mısın ya... Deli midir nedir yemin ederim dinmedi sinirim. Okusana önünde yazıyor. Davam açarken konuya yazmışım, içine yazmışım, sonuç ve isteme yazmışım... Daha nereye yazayım? Hasta etti beni. Sinir hastası etti. Mal mal bakıyor bi de..
Okusana yani... Ay yine sinirlendim. Bana yanlış açtın dedi ya.. Onu hazmedemedim
netice-i talebe bakması kafi aslında :D
hjahahahahaha
Valla yazıyor..
okuma özürlüler :) yapacak bir şey yok
Çok nadir sinirlenirim ama sinirlendiğimde etrafı yıkılıp dökmem ama lafım daha kötüdür.
Küfür kıyamet olmaz çünkü ben kendime öyle şeyleri yakıştırmam.
Ne demiş eskiler;
Herkes kendine yakışanı yapar bu hayatta.
En sevdiğim cümleler arasında ilk ona girer.
İyimiş senin durum. Ben de küfür etmem
İçinden ederim yüzüne karşı böyle şakır şakır
Tatlı dille söylerim daha çok delirtirim cevap veremez dönüp gitmek zorunda kalır.
Bundan öncede böyleydi, bundan sonrada böyle olacak.
Ya başkasının hakkını savunuyorum. Söyledim söylemedin diyor dedim yazıyor.. Dilekçem var... Çok sinirim bozuldu
Ayrıntılı yazmayalım 😊
Konuya ve karşımda ki kişiye göre değişir. bazen çok çabuk sinirleniyorum. ama kendini kontrol etmek çok büyük bir yetenek bence. bu y7üzden sakin kalıyorum
Tebrik ediyorum
Teşekkür ederim teyzem
Rica ederim gözüm
Cevap
19Cevap
Çabuk sinirlenirim ve kendimle kavga etmen karşımdakine fazlasıyla gereken cevabı veririm hatta hak ettiğinden fazlasini
Ben de veriyorum ama içimde devam ediyor
Hırsını anlamamışsın ondan ben kırıp döküyorum rahatlıyorum ağlayıp uyuyorum sonra miss gibi uyanıyorum.
Alamadım hırsımı. Lisanı münasiple tartıştım karşımda hakim vardı. Okumamış. Yapmamışsın dedi yaptım dedim bakıştık. Delilleri toplayın dedim daha önce söyleseydin dedi söyledim yazdım dedim. Kör dövüşü gibi oldu. Neyse işte
Anladim zor durum.
Evet. İki sene oldu... Hala böyle saçma sapan takılıyoruz bi konunun etrafında.
Sabır sabır diliyorum.
Çok teşekkür ederim. Sevgiler 🙏
Çabuk sinirlenirim ama çabuk soğumam. Bir insana çabuk ısınmayacağım gibi. Çabuk soğumamda kolay değil.
İşte ben de kavga kavga kavga... Kendim kendime... Soğumadım bi türkü...
Evet ama hemen sönerim Bir anda parlar, bir anda sönerim. Sinirim küçük bir kıvılcım gibi. Aniden yükselir ve aniden diner. Allah yardımcın olsun. Laftan, halden anlamayan insanlar düşman başına ¢
Amin sağolasın
Rica ederim
Bende sessizimdir ama kizdigimda ariza cikartirim yakarim gemileri ve maalesef kin tutma huyum var sevmesemde bu huyumu var malesef😏
Ben kolay soğumuyorum... Hele işle ilgili ise... Haklıysam... Ciddi bilendim 🙃
Ya hakim.. Ben de taraf vekiliyim. Bana tutturdu yanlış açmışsın davayı böyle açacaktın dedi.. Ben zaten öyle açtım dedim. Bir süre bakıştık. Bilmiyor nasıl açtığımı. okumamış. Bi arkadaşım haber buldu ben şimdi döşeyeceğim dilekçem. İstanbul adli tıbba gönderilmesini isteyeceğim kan örneklerinin. Görür gününü. Bakalım nasıl oluyor!
Dün oldu sakinim artık. Dün bütün gün sinirliydim. 🤪 İyiyim şimdi. Avukatım
🙃 Teşekkür ederim
Regl dönemi genelde sinirli olurum onun dışında pamuk gibiyim
Eskiden regl dönemi ben de sinirli olurdum. Son 5-6 yıldır sinir, yerini derin hüzne bıraktı... Öyle böyle bir hüzün değil... Sinir daha iyiydi ya.. Hüzün hiç çekilmiyor
Çabuk sinirlenmem tabi bu karşımda ki kişiye de bağlı değer verdiğim biriyse sakinliğimi korurum
Çabuk sinirlenirim hatta karbonat limon karışımı gibi olurum.
Ben de ben de 🙃
Ben çok sinirli ve dertliyim bide çok kaygılı ama çok acı şeylerde yaşadım
Birikince yara oluyor ruhta... Geçmiyor.
Geç sinirlenir, sağlam patlar, çabuk soğurum.
Ben hemen sinirlenir hemen patlar geç soğurum
İstemiyom hiç. İçimden hiç gelmiyo ki
Yanımda değil. Öyle söylemeyeyim... Neyse susayım ben 🤣
Sinirlen mem için cokcok kizilacak durum olmalı çok relaks ımdır çok şükür
Ne güzel. Ben alev topu oluyorum sıklıkla
Kolay kolay sinirlenmem ama sinirlendiğimde de çabuk geçer
Sinirlenince hastanelik oluyorum ama senede bir defa başıma geliyor:(
Oooo ben sık sık sinirlenirim ama böyle eser gürler otururum
zor sinirlenirim sinirlenince de gözüm kimseyi görmez
Çabuk sinirlenmem sinirlenince çabuk soğumam 👊
Çabuk sinirlenirim ama çabuk da sakinleşirim
Ohh ne güzel. Ben eskiden çabuk sinirlenir ama çabuk sakinleşirdim. Artık kolay olmuyor.
Ben de eskiden zor sakinleşirdim 3 çocuktan sonra insanın sinirleri laçka oluyor 😂
Pardon pardon şimdi duyar kadın yine beni bulur unuttum yine söylendim çocuklarım olduğu için çok mutluyum çocuğu olmayanlar böyle şeyler görürse üzülmesin 😂
🤣 Sana takanlar da var mı?
Tabii tabii. 😂
Kaçtır seni görüyorum kendimi tutuyorum çocuğu olmayanları üzmek için çocuklarından bahsedip söyleniyorsun, şükür kavramın yok, hayatın çocuklarınla övünmek olmuş kariyerin mesleğin yok tabii, tek fonksiyonun çocuk doğurmak falan diyen bir kadın var. 😂😂
Bana da dadanan ruh hastaları var. Takma valla normal değil bunlar
Yok zaten dalga geçtim
Ben de çabuk patlarim hemen geçmez:)
Al benden de o kadar
Aynen 🤣
Dikkat et midene vurmasın
Yok iyiyim bugün 🙃
Şafi olan Rabim şifalar versin
Amin
Günaydın
Günaydın
Ve sonunda nihayet kar yağıyor hemde ne kar şimdiden 20 cm geçti
😀😀 Çok zor kızıp zor soğurum
Oo ne güzel.. Ben alev topuyum bugün. Şimdi biraz sakinleşmeye başladım. Saatler geçti
Yok ben kızınca saat kesmiyor 🤣🤣
Oooo bir kızıyorsun pir kızıyorsun o zaman
Kızdırmak zor ama işte 😀 beya zorlamak lazım
Ben hala hop tereyağlı ballı ekmek.. Hemencik kızıyorum
🤣🤣 Senin tahammül deposu dolu demek hemen taşıyor
Dopdolu
😀 Sarı alarm sana fazla takılmayım o halde
Sen bilin... 🙃 Ben haddimi her daim bilirim. Saygısız ve kaba biri hiç değilim. Sinirlendiğim şeyler belli başlı şeyler aslında.
Hem cabuk simirlenirim hem cabuk sakinlesirim
Ne güzel valla harika.
Benim gülesim gelir.
Ya gülemedim ben
çabuk sinirlenir zor sakinleşirim
Hah işte bne de sabah beri kendi kendime söyledin durdum. Soğumadı sinirim hala alevli...
ofis ortamında olunca daha zor. hem istediğin gibi tepki veremiyorsun hem ortamdan uzaklaşma şansı olmuyor
Ben hakimle tartıştım. Okumamış
Ani parlar çabuk sönürüm
Çabuk sinirlenmem ama çabuk soğurum
Saman alevi gibiyim. Parlar ve sönerim.
Oooo tam benim işim
Siz de mi çabuk sinirlenirsiniz?
Evet ama çabuk soğurum
Ben soğumuyorum. Kolay kolay soğumuyorum... Magma tabakası gibi...
Karşındakinin işi zor
🤣
Allah kolaylık versin
Amin sağolasın
yoo sakinm
Sakin insanlara gıpta ediyorum 🙏
O kadar da değil 🤣özendik altı üstü
Çabuk soğurum
Evet evet evet
Hayir
Çabuk sinirlenmem
Çok güzel