Kişilik & Karakter Evinize bir seri katil girse ne yapardınız? tersoomurat Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kendinizi Nasıl Korur Dunuz Veya Son Duanızı Edip Ona Canınızı Bağışlaması İçin Yalvarır Mıydınız? Hangisi Evinize bir seri katil girse ne yapardınız? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
WhereİsMyMindddd Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 582 cevap paylaştı. Kapıyı kilitlerdim senin a. nanı SKM derdim polisi arardım ya da silah yetişebileceğim yerde ise işi bitirirdim 1 2 Yorumla tersoomurat +1 yıl Reyis sen daha tehkikelisin 😂 Yorumla WhereİsMyMindddd +1 yıl :S evde magnum var Yorumla
Sjhsjh01 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Önce sakin olmasını falan söylerdim kendimi acındırırdım ilk fırsatta da onu etkisiz hâle getirmeye çalışırdım 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Çok seri bi şekilde kendimi koruyacak bişey arardım 😂 0 0 Yorumla
nutellalıpasta95 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Seri katil varsa gelsin bulsun öldürsün beni. Rica ediyorum 0 0 Yorumla
SakarIQ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl ya ne arıyon bura tirkiye bir sen eksiktim ya der kafasına vururdum 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ondan önce ben katil olurdum herhalde Allah korusun 0 0 Yorumla
Gecekusu98 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Öldürmeden işlediği cinayetleri anlatmasını isterdim zaten öleceğim merakımı gidereyim bari 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Ölürdüm herhalde. Seri katil adı üstünde 0 0 Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Allah korusun ya 😱😱 0 2 Yorumla tersoomurat +1 yıl Neden korktun ki Yorumla Derinhayel +1 yıl Bu ne biçim soru ya ve cevap 🙄korkulmaz mi ya manyak misin Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. onunla arkadaş olmaya çalışırdım 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Gel çay içip satranç oynayalım derim 0 0 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Pubg dekiler gibi tavayla dalardım galiba. 0 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 731 cevap paylaştı. ölürdüm 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kapıyı kilitlerdim senin a. nanı SKM derdim polisi arardım ya da silah yetişebileceğim yerde ise işi bitirirdim
Reyis sen daha tehkikelisin 😂
:S evde magnum var
Önce sakin olmasını falan söylerdim kendimi acındırırdım ilk fırsatta da onu etkisiz hâle getirmeye çalışırdım
Çok seri bi şekilde kendimi koruyacak bişey arardım 😂
Seri katil varsa gelsin bulsun öldürsün beni. Rica ediyorum
ya ne arıyon bura tirkiye bir sen eksiktim ya der kafasına vururdum
Ondan önce ben katil olurdum herhalde Allah korusun
Öldürmeden işlediği cinayetleri anlatmasını isterdim zaten öleceğim merakımı gidereyim bari
Ölürdüm herhalde. Seri katil adı üstünde
Allah korusun ya 😱😱
Neden korktun ki
Bu ne biçim soru ya ve cevap 🙄korkulmaz mi ya manyak misin
onunla arkadaş olmaya çalışırdım
Öldüruĺmeyi beklerdim
Gel çay içip satranç oynayalım derim
Pubg dekiler gibi tavayla dalardım galiba.
Hiç bişey yapmazdım
ölürdüm işime gelir
Gay yapardım onu 🤣
ölürdüm
Aduuketttt😂🤞🏻
Oturur çay içeriz
Önce savaş