Kişilik & Karakter Yakışıklı bir erkeğin bana hakaret etmesi hoşuma gidiyor bu normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Hep öyle hayaller kuruyorum yakışıklı erkekler tarafından aşağılanmak istiyorum Güncellemeler+1 yıl Ne kadar kötü insanlar var ya 🥺 bu hakaretler neden insanları yargılamaya bayılıyorsunuz değil mi Yakışıklı bir erkeğin bana hakaret etmesi hoşuma gidiyor bu normal mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
metropoltilkisi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Seks esnasında olan belki olabilir de normalde hiç bir sey yokken hakaret etmesi hosuna gidiyorsa garip 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hımmm Yorumla Soran +1 yıl Sana mı yazayım? Yorumla metropoltilkisi +1 yıl Neden bana yazacaksın Yorumla Soran +1 yıl Ok Yorumla
Berkan26 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bir türlü mazosist duygulara sahipsin, daha dogursu bu sana zevk veriyorsa, cinsel tahtikte ediyorsa, mazosistsin 0 0 Yorumla
karaqin1 Takip Et Yoda Yaş: 44 , eic 30% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 394 cevap paylaştı. Çok uçlarda bir ruh halindesin bu içindeki düşüncelerden kendini derhal kurtarmalısın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Peki neden? Bunun somut bir nedeni olmalı?Mesela çoğu erkek ince/sakin yaklaştığı için haliyle azınlıkta olan kaba tarzları arıyor olabilir misin? 0 0 Yorumla
Kyaman1010 Takip Et Xper 2 Yaş: 45 +1 yıl Evinize en yakın psikolog adresine googledan bakmanızı öneririm :D 0 0 Yorumla
Pronari3 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl hakaret mi yoksa alay etme de olur mu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Pronari3 +1 yıl o zaman alay edebilirim çok hakaret edemem de Yorumla Pronari3 +1 yıl mektup mu bekliyosun? :D Yorumla
qolokisP Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 35% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 668 cevap paylaştı. Olur :) bana uyar 1 0 Yorumla
batuhannn11 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Tuhaf ama saygı duydum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok bir de duyma Yorumla batuhannn11 +1 yıl Peki duymam Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aşırı normal. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen baya kas yapmısşın eskiden zayıftın Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Sana hükmedilmesi hoşuna gidiyor 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Ezik 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hayır manyaksın 0 0 Yorumla
YgzKhrmn Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 362 cevap paylaştı. Garip bi fantezi 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ne tatlı 😅 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Hem de nasıl😍 Yorumla TekAşkBeşiktaş +1 yıl Aferin sanaaa. Hoşuna giden keyif aldığın zevk aldığın şeyleri yapmaktan çekinme 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Yapacak biri yok işte Yorumla TekAşkBeşiktaş +1 yıl Sen bulursun. Sen var ya ne anasının gözüsün yaban çakalı seni 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka 🤣 Yorumla TekAşkBeşiktaş +1 yıl Hahaha takılıyorum ya 😅 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl var mı hoslandigin 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Varr Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yanj onun etmesinimi istiyon yoksa baska yakisiklilarinda etmesinimi? Yorumla Soran +1 yıl Başkaları da olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki nasıl ors demeleri falanmi Yorumla Soran +1 yıl 😅😅 sen de mi benim gibisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mslef evet galiba😂😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen nasıl seviyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Knk hakaret etsin e zsin boyle orsb desin iyice hoslandigim erkek desin ama?😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende tam nasil. peki knk. sdece ors diyp. asagilamasi yetermi sana gore Yorumla
ftmasdk Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bende edeyim mi 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yakışıklı erkek diyorum! Yorumla ftmasdk +1 yıl Erkek olmadığımı nerden biliyorsun? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Seks esnasında olan belki olabilir de normalde hiç bir sey yokken hakaret etmesi hosuna gidiyorsa garip
Hımmm
Sana mı yazayım?
Neden bana yazacaksın
Ok
Bir türlü mazosist duygulara sahipsin, daha dogursu bu sana zevk veriyorsa, cinsel tahtikte ediyorsa, mazosistsin
Çok uçlarda bir ruh halindesin bu içindeki düşüncelerden kendini derhal kurtarmalısın
Peki neden? Bunun somut bir nedeni olmalı?
Mesela çoğu erkek ince/sakin yaklaştığı için haliyle azınlıkta olan kaba tarzları arıyor olabilir misin?
https://bakirkoyruhsinireah.saglik.gov.tr/
Evinize en yakın psikolog adresine googledan bakmanızı öneririm :D
hakaret mi yoksa alay etme de olur mu
Olur
o zaman alay edebilirim çok hakaret edemem de
mektup mu bekliyosun? :D
aa ben bu kızı tanıyorum sanki ahah
Gel çok güzel küfürler biliyorum
Olur :) bana uyar
Ciddi sorunların var senin
Ne alaka
Tuhaf ama saygı duydum
Yok bir de duyma
Peki duymam
Kaybol it. Özür dilerim itler
Yakışıklı erkekleri buraya alalım
Aferin sür*tük hep böyle ol itaat et
Aşırı normal.
Sen baya kas yapmısşın eskiden zayıftın
Sana hükmedilmesi hoşuna gidiyor
gel o zaman😂😂
Ezik
Sövim bi sana
Eziksin ve dibindesin
Anlıyorum Evet
Neden
Hayır manyaksın
Değil
Püü sana
Benim şaksydı
Dirty talking
Ne saçma
Garip bi fantezi
Ne tatlı 😅
Hem de nasıl😍
Aferin sanaaa. Hoşuna giden keyif aldığın zevk aldığın şeyleri yapmaktan çekinme 🙂
Yapacak biri yok işte
Sen bulursun. Sen var ya ne anasının gözüsün yaban çakalı seni 😅
Ne alaka 🤣
Hahaha takılıyorum ya 😅
var mı hoslandigin
Varr
Yanj onun etmesinimi istiyon yoksa baska yakisiklilarinda etmesinimi?
Başkaları da olabilir
Peki nasıl ors demeleri falanmi
😅😅 sen de mi benim gibisin
Mslef evet galiba😂😂😂😂
Sen nasıl seviyorsun
Knk hakaret etsin e zsin boyle orsb desin iyice hoslandigim erkek desin ama?😂
Sende tam nasil. peki knk. sdece ors diyp. asagilamasi yetermi sana gore
hâlâ istiyor musun
Ruh hastasi
Bende edeyim mi
Yakışıklı erkek diyorum!
Erkek olmadığımı nerden biliyorsun?