Ben neden böyleyim ya?

Benim hiç kalıcı arkadaşım olmadı hiç kız arkadaşımda olmadı hayatımda ne halısahaya gittim ne 101 oynadım ne bisiklete bindim ne motor sürdüm ne araba sürdüm ne denize girdim ne tatila gitim ne mangala gittim ne de bir maç izlemeye gittim çünkü hiç arkadaş ortamım olmadı aşırı utangaç, çekingen, ezik, vasıfsız, fakir, özgüveni olmayan biriyim çocukluğumda hep dayak yedim okulda ilkokul öğretmenim 7 yaşındayken bana iftira attı tüm özgüvenim yerle bir oldu tüm sınıf bana iğrenerek baktı ya yapmadığım birşeyin suclusu oldum liseyi birinci sınıfta bıraktım 24 yaşında acıktan bitirdim 15 tane meslek değiştirdim şu an yaptığım işten bile iğreniyorum çok sinirleniyorum artık bu hayata çünkü cidden aşırı yalnızım safım tüm sorunlarımı para çözer dedim gittim kumar oynadım ondada battım slot sitelerinden alkole sardım 1-2 yılda uyuşturucuya düşmedim bi tek birazcık arkadaş ortamım olsa ama kesin onuda yapardım iki hafta önce sarhoşken 100 tane hap içip ölmeyi denedim ama onu bile başaramadım lan bi insan onu bilemi başaramaz
Ben neden böyleyim ya?